Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

ilona 15 styczeń 1983 szczepan 18 sierpień 1982 jak ułoży się nasza sytuacja mieszkaniowa po naszym ślubie?

Gość dzień dobry , kawka była
koniec na dzisiaj ? autorka sie zmeczyla ? czy juz nie bedzie wrozyc ??

Gość haselnuss
ja tez sie przypominam...

Gość sobie zaplaccie
to bedziecie mialy wrozby pasozyty

Gość Ponawiam swa prosbe z wczoraj
00:45 Prosze i ja.... Justyna 11.05.01978 ,kiedy znajde partnera???

Jestem zaraz będę wróżyć. Poza wróżeniem to ja też pracuję, wprawdzie szef mnie nie zwolni , bo musiałąbym sama siebie wylać na pysk ale mimo wszystko czasem coś muszę zrobić

Gość bardzo chetnie
wróżko a czy mogłabyś w takim razie mi odpowiedzieć na jedno pytanie,nie obszernie tylko tak jak tutaj,z tym że na e-mail? Pisałam o powodach

Gość ja też ja też
Małgorzata 26.02.1988 Dziękuję za odpowiedź:D Napisałaś: " Poznasz go w momencie wyjazdu, karty wróża ci daleki wyjazd, przeprowadzkę, nową drogę życiową, Wtedy poznasz faceta - na pewno będzie to dobry człowiek, pozytywnie nastawiony do życia, uczuciowy, , duża miłość z tego będzie zakończona nawet ślubem" I teraz mam kolejne pytanie, mam nadzieję, że mogę, bo bardzo mnie to ciekawi:):) Kiedy będzie ten wyjazd/przeprowadzka? Czy wiadomo dokąd? A on w jakim wieku będzie? Starszy,młodszy, w tym samym co ja? Czy jego zawód będzie związany z moim zawodem? ;)

Gość bardzo chetnie
Zgadzam sie z poprzednikiem - nie bardzo rozumiem czemu na forum kobiety pytają o wiele rzeczy i wciąż przedłużają że na jedno wychodzi a jak ktoś nie chce pisać o prywatnych sprawach tutaj musi płacić...

To i ja poproszę o odpowiedź na pytanie czy bede miała jeszcze 2 dziecko i kiedy? No i jak tam sytuacja finansowa w najbliższym czasie? Dzieki za odpowiedź. :)

Agnieszka 30.06.1987 co mnie czeka w znajblizszym czasie ? Czy mogę dodtakowo uzyskać wróżbe na maila za opłata?

Gość Joanna.L.
Jaki jest koszt wróżby na e-maila? Zadałabym kilka pytań,oczywiście jeżeli to możliwe? Dziękuję

Joanna koszt wrózby to 20 złotych. Czy warto spytaj tych którym odpisywałam w nocy . Uważam że nie jest to kwota wygórowana i powalająca z nóg

Gość dzień dobry , kawka była
fajnie ze wrocilas moze uda sie w koncu mi powrozyc Kasia 29,12,1983 jak sie sparwy milosne maja czy brunet jest mna zainteresowany, czy zostane w tej pracy

Gość bardzo chetnie
Nie jednak ne, chwila idę po papierosy do sklepu bo się wk**wiłam muszę zapalić to sie tyczy mojego postu czy jak?

Gość bardzo chetnie
Hmm no okej ;) nawet gdybym chciała to nie mam jak wpłacić

Bardzo chętnie to napisz na e-mail to jedno pytanie. Sory nie widziałam nawet twojego wpisu bo mnie wkurwiły matoły jedne . Zaraz będę tylko zwlekę się z łóżka po papierosy

Gość bardzo chetnie
dobrze, dziękuje;)

Witam, ja korespondowałam z Naszą wróżką przez meila i szczerze polecam !!! Opis długi i rzetelny na wszystkie pytania, które chciałam. Opis dotyczący sytuacji teraźniejszej jest identyczny z moim życiem. Polecam Wam dziewczyny !!!

Gość marta marcia marteczka
DamaPikowaona dziękuję ci bardzo, i zgadza się dzieli nas ponad 300 km.

Jestem ale nie wiem jak długo , mam fatalny net co chwila mi nie łączy :/ nie wiem co się dzieje . Zapalę i odpowiem na parę pytan

Gość ja też ja też
Małgorzata 26.02.1988 Dziękuję za odpowiedź Napisałaś: " Poznasz go w momencie wyjazdu, karty wróża ci daleki wyjazd, przeprowadzkę, nową drogę życiową, Wtedy poznasz faceta - na pewno będzie to dobry człowiek, pozytywnie nastawiony do życia, uczuciowy, , duża miłość z tego będzie zakończona nawet ślubem" I teraz mam kolejne pytanie, mam nadzieję, że mogę, bo bardzo mnie to ciekawi Kiedy będzie ten wyjazd/przeprowadzka? Czy wiadomo dokąd? A on w jakim wieku będzie? Starszy,młodszy, w tym samym co ja? Czy jego zawód będzie związany z moim zawodem? ;)

Gość bardzo chetnie
Napisałam na tego e-maila, będe wdzieczna jesli odpowiesz :)

12:53 [zgłoś do usunięcia] wiii ilona 15 styczeń 1983 szczepan 18 sierpień 1982 jak ułoży się nasza sytuacja mieszkaniowa po naszym ślubie? Karty wróżą radosne nowiny, dobre wiadomości po ślubie. Jeśli planujecie zakup domu czy mieszkania , albo budowę to z powodzeniem osiągnięcie zamierzony cel. Natomiast jeśli myślicie zamieszkać z teściami albo rodzicami absolutnie odradzam, już lepiej pod mostem bo się to źle skończy. Choćby mam góry złota obiecywali w związku z tym 12:47 [zgłoś do usunięcia] No widzisz beatko marzena 22.05.1974.kiedy ustabilizuje sie moja sytuacja finansowa?kiedy się wprowadzę?pozdrawiam. Twoje problemy finansowe skończą się z końcem tego roku. Wprowadzisz się przyszły rok połowa. 12:46 [zgłoś do usunięcia] żona smutna Czy mąż będzie ze mną, czy będziemy mieli własny kąt? Justa 25.12.79 Tak dobre karty wychodzą, pomyślność finansowa i miłość. Możliwość budowy własnego domu nawet. Mąż Cię kocha , rozpocznie się okres dobrego wspólnego życia i miłości 12:45 [zgłoś do usunięcia] fifila anna 10.12.1991 zbigniew 28.07.1975 chcialabym wiedziec co z moim malzenstwem jak nam sie to wszystko dalej pouklada...? Kłopoty które aktualnie odczuwasz są przejściowe. Szybko się skończą jak szybko przyszły. As pik - Zapowiada się dobry czas, czas spełnienia marzeń lub realizacji marzeń . Karta zwiastuje też pozytywne załatwienie spraw urzędowych i zapowiada pozytywne zakończenie rozpoczętych spraw. Nadchodząca przyszłość będzie bardzo pozytywna i dobrym okresem. 12:43 [zgłoś do usunięcia] sloik powidel 14.04.1990 karolina 21.03.1982 piotr chcialam zapytac jak z wiernoscia w moim zwiazku Nie widzę zdrady ze strony Twojego partnera 12:42 [zgłoś do usunięcia] to znowu ja Marta 21.07.1988 czy w moim zwiazku ruszy sie do przodu?jakies zareczyny, slub? w najblizszym czasie? pisalas cos ze kreci sie obok mnie mlody mezczyzna (walet) ze nie ma ucziwych zamiarow. Piszac mlody chodzilo ze mlodszy ode mnie czy ogolnie mlody? Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje Młody duchem, chłoptaś, ale może być to tez starszy facet taki wieczny Piotruś Pan, karta walet pik może też symbolizować partnera to on może nim być, o nim. Slubu ani zaręczyn na najbliższy rok nie widzę. 12:40 [zgłoś do usunięcia] arasz 14 adam 19.08.85 . Musialem wyjechac na rok, czy to nie zniszczy mojego malzestwa. Moja zona bedzie mi wierna? Wasze małżeństwo przetrwa spokojnie możesz spać. Żona Cię bardzo kocha , nie w głowie jej zdrady. Raczej odwrotnie to ona będzie Cię podejrzewać o zdradę i nie ufna będzie