Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Znajomi mówią że w 90 procentach moje wrózby się sprawdzają. Co do innych ludzi to by trzeba popytać , czy im się zgadza to co pisałam teraz

Gość hm55
aneta 3.3.77 co z moimi oczami?

19:24 [zgłoś do usunięcia] Taka zawiedziona To dlatego że jesteś rozchwytywana a tak pytanko poza wróżbami,często się sprawdzają? Poza rozzchwytywaniem to ja mam własną firmę, i w domu też trzeba coś zrobić, pajęczyny nie w modzie chodiwać ;)

Gość siemaelo
Aneta 31.05.1992 co mnie czeka w miłości i kiedy znajdę pracę i na jakim stanowisku/w jakim kierunku?

Gość kati0000
a co mi tam tez zapytam.kasia 05.03.1980 marek 06.07.1978.jak potocza sie losy naszego zwiazku?za ktorym razem zdam prawko.i czy w koncu poprawi sie moja sytuacja finansowa by wyjsc z dlugow?

Gość Taka zawiedziona
Dzięki za wyczerpująca odpowiedź a teraz czekam na obiecana wróżbę:)

Gość Beaaaaaaaaaaaa
Dziękuje :) mam jeszcze pytanie. Beata 9.06.90 Czy jeżeli mam się rozstać z chłopakiem to z jakiego powodu/czyjej winy/kto o tym zadecyduje? Czy w takim wypadku zwiaze się jeszcze z kimkolwiek i jesli tak to czy bedzie to zwiazek szzczesliwy? z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam :*

18:53 [zgłoś do usunięcia] a ja a aja? Paula 25.03.1987 Piotr 11.05.1987 Na co mogę liczyć w obecnym związku, jesteśmy już 3 lata razem... Karty nie zapowiadają znaczących zmian. Spokój, wspólne życie, dobra passa finansowa. Ale Twój facet do ślubu czy zaręczyn nie pali się, nawet nie ma tego jeszcze w myślach. Dobrze mu z Toba tak jak jest 18:40 [zgłoś do usunięcia] mangarynka a ja ponawiam moje pytanie 17:43 [zgłoś do usunięcia]mangarynka a ja kiedy bede miec dziecko 16.07.1984 Ania Do 4 miesięcy zajdziesz w ciąże 18:35 [zgłoś do usunięcia] anna, 3.10.1978 czy w moim malzenstwie zacznie sie ukladac? Tak. Kara, kiery uczucia są dobre. Pojawia mi się 10 karo w rozkładzie, albo wyjedziecie, albo już gdzies wyjechaliście, co korzystnie wpłynie na stosunki między wami i poprawi relacje wasze. 18:13 [zgłoś do usunięcia] venus30 czy i kiedy kogoś poznam, czy wyjde za mąż czy bede miala dziecko anna 15.10.76 Nadchodzący rok będzie przełomowy poznasz kogoś z kim zwiążesz się na stałe. Dziecka na te chwile nie widać. 18:04 [zgłoś do usunięcia] poprosze dla mnie ewa16/04/87 brtosz10/12/84 a możesz mijeszcze napisać czy widzisz u nas problemy finansowe jakieś urzędowe. kiedy się rozwiąze dziękuję za czas poświęcony. Zadnyhc problemów i trosk finansowych same trefle wyszly, karty na dobre pieniadze . 10 trefl - Wielkie pieniądze. Ryzyko finansowe jakie podejmiesz może zostać uwieńczone sukcesem. Przed tobą znaczna poprawa sytuacji materialnej. Podwyżka, premia, lub wysoka nagroda, możliwe dalekie podróze 8 trefl owocna współpraca polaczenie firm 7 trefl p-rzypływ niespodziewanej gotówki. Może już planowac zakup futra z nurek i jaguara do garażu tylko osła nie zmieniaj ;)

18:00 [zgłoś do usunięcia] Taka zawiedziona A możesz mi jeszcze powiedzieć kiedy się spotkamy? Anita 17.11.1977 będę wdzięczna za odpowiedź przyszłe wakacje

11:35 [zgłoś do usunięcia] Mata_Hari7 Serdecznie dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie, czy wreszcie uda mi się w kimś zakochać? Jeśli tak, to kiedy i kim może być ta osoba? 12.04.1987 Dziękuję i pozdrawiam Wkrótce spotkasz na swojej drodze faceta - symbolizuje go Król Kier - przystojny i zadbany, taki któremu będziesz mogła zaufać, dobry partner, przyjaciel, kochanek i potencjalny mąż. Śmiało możesz się z nim zwiazać w ciemno iść za nim

Gość siemaelo
poproszę odpowedx na moje pytanie zadane wcześniej. jest to moje 1 pytanie :) byłabym wdzięczna.

Gość a ja a aja?
dokładnie tak jest nie pali mu się do niczego... a szkoda :( dziękuje :)

Gość Taka zawiedziona
No to mnie teraz załamałaś:(dopiero za rok?

19:30 [zgłoś do usunięcia] hm55 aneta 3.3.77 co z moimi oczami? Jeśli masz na myśli chorobę, wyleczenie to karty niosą poprawę choroby, uda Ci się wyzdrowieć .

Gość hm55
dziękuję. Mogę jeszcze zapytać jak dalej będzie układało się w mojej pracy?

Gość kitiket...
Magdalena 29 09 1975 Kiedy skończą mi sie problemy finansowe, kiedy będe miała dużo pieniedzy?

Gość Joanna@@
Witaj Damo! Wróżyłas mi na pierwszej stronie. Przepraszam, że dopiero teraz ale bardzo dziękuję za wróżbę! Pozdrawiam! Joanna.

19:34 [zgłoś do usunięcia] siemaelo Aneta 31.05.1992 co mnie czeka w miłości i kiedy znajdę pracę i na jakim stanowisku/w jakim kierunku? W miłości to o czym marzysz i myślisz spełni się właściwie bez Twojego wysiłku, nadejdą pozytywne wieści które pozwolą Ci budować nową przyszłość. Praca - w pracy przejściowe problemy, masz szansę na wyjazd zagraniczny do pracy skorzystaj z niej, to przyniesie dobre pozytywne efekty

Gość siemaelo
ale ja zadałam pytanie kiedy znajdę pracę i w jakiej branży...jeszcze nie pracuję więc nie mam w przcy przejściowych problemów. dziękuję za poświęcony czas i odpowiedź ale czy mogłaby mi Pani podać mniej więcej kiedy poznam swoją drugą połówkę i co z tą pracą, bo za granicę się nie wybieram, nigdy nie chciałam :)

20:11 [zgłoś do usunięcia] siemaelo ale ja zadałam pytanie kiedy znajdę pracę i w jakiej branży...jeszcze nie pracuję więc nie mam w przcy przejściowych problemów. dziękuję za poświęcony czas i odpowiedź ale czy mogłaby mi Pani podać mniej więcej kiedy poznam swoją drugą połówkę i co z tą pracą, bo za granicę się nie wybieram, nigdy nie chciałam Dostaniesz propozycję pracy za granicą, a czy z niej skorzystasz to już Twój wybór czy przyjmiesz szansę od losu ..

Gość siemaelo
a co z drugą połówką? kiedy go poznam i w jakich okolicznościach?

Gość pusz
jestem z mężczyzną, którego już chyba nie kocham. Ostatnio często myślę o tym żeby go zdradzić, żeby się zwyczajnie -puścić z byle kim i żeby potem żałować i żeby to wyszło, żeby wreszcie tę farsę zakończyć. Może to wyrwie go z trzewików? Firma też kiepsko się ma i ja też chyba w fatalnym stanie. Tak bardzo chciałabym się zakochać. Bezsensu ...

Gość alllllllka
Witaj wrozko!Alicja 25.02.1982 czy on 13.08.1985 ma do mnie uczucie? Czy bedziemy razem?

Gość poprosze dla mnie
ewa 16/04/87 no nie wiem czy tak kolorowo, niestety mamy kredyty i w jednym niestety problem. co prawda łączna spłata wszystkich kredytów i rat jaka nam została opiewa na sumę 5-6tys. zł ale w jednym dopadł męża komornik za nasze bezmyślnośc i niedopilnowanie i zaufanie do innych . ja teraz pracy nie mam szukam . obecnie szukam za granica ale nie wiem czy się uda. a to nam pozwoli wyjśc na prostą. nie jest tragicznie ale nie jest dobrze. i chce wierzyć ze będzie dobrze. moze jest szansa u męża na podwyzkę po nowym roku ale czy będzie i czy dobra to nie wiem moze ty to widzisz w kartach mąż bartosz10/12/84

Gość hahahaha laski jestescie
bezczelne wiecie o tym??????:D:D

Gość No widzisz beatko
a jeszce nie wszyscy,marzena 22.05.1974.kiedy się wprowadzę,jak dalej z naszą sytuacją finansową?

Gość kotekkkk
Witam,mam pytanie,czy będe w ciąży jak tak to kiedy Maria23.10.1982