Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość fifila
kiedy urodze drugie dziecko? anna 10.12.1991

Gość BaśkaMiałaFajnyBiust
Barbara 17.11.1979 Marek 30.06.1977 Czy mąż ukrywa przedemną coś o związku ze swoją była? Czy zdradza mnie llub zdradzi? Oraz czy będziemy szczęśliwi?

Gość ksosdaf
Weronika1.05.1993 Bartosz 25.04.1989 Kiedy weźmiemy ślub? Ile bedziemy mieć dzieci i kiedy? Z góry dziekuję;-)

20:51 [zgłoś do usunięcia] poprosze dla mnie ewa 16/04/87 no nie wiem czy tak kolorowo, niestety mamy kredyty i w jednym niestety problem. co prawda łączna spłata wszystkich kredytów i rat jaka nam została opiewa na sumę 5-6tys. zł ale w jednym dopadł męża komornik za nasze bezmyślnośc i niedopilnowanie i zaufanie do innych . ja teraz pracy nie mam szukam . obecnie szukam za granica ale nie wiem czy się uda. a to nam pozwoli wyjśc na prostą. nie jest tragicznie ale nie jest dobrze. i chce wierzyć ze będzie dobrze. moze jest szansa u męża na podwyzkę po nowym roku ale czy będzie i czy dobra to nie wiem moze ty to widzisz w kartach mąż bartosz10/12/84 Wasze problemy się na prawdę rozwiązą jak pisałam wychodzą same trefle, wszystko idzie ku dobremu.

Gość ksosdaf
Czy mogłabym też prosić o odpowiedz? Z góry dziekuję;-)

Gość mukitka
czy ulozy mi sie sytuacja z mezem(kwestia finansowa, zawodowaa i seksualna)? czy wrocimy do polski?

Gość mukitka
zapomnialam o datach urodzenia ja 01.02.1980 on 03.06.1976

20:43 [zgłoś do usunięcia] alllllllka Witaj wrozko!Alicja 25.02.1982 czy on 13.08.1985 ma do mnie uczucie? Czy bedziemy razem? Miłości tu nie widze, kłótnie, swady, brak porozumienia, nie wróży to dobrze dla waszej przyszłości 21:08 [zgłoś do usunięcia] No widzisz beatko a jeszce nie wszyscy,marzena 22.05.1974.kiedy się wprowadzę,jak dalej z naszą sytuacją finansową? Już ci odpisywałam wcześniej bo pamiętam to o wprowadzę 21:16 [zgłoś do usunięcia] kotekkkk Witam,mam pytanie,czy będe w ciąży jak tak to kiedy Maria23.10.1982 Dalek przyszłość, trudno nawet określić, kilka lat na pewno 22:10 [zgłoś do usunięcia] fifila kiedy urodze drugie dziecko? anna 10.12.1991 Przyszła jesień ciążą możliwa, albo ta nawet jeszcze 22:31 [zgłoś do usunięcia] ksosdaf Weronika1.05.1993 Bartosz 25.04.1989 Kiedy weźmiemy ślub? Ile bedziemy mieć dzieci i kiedy? Z góry dziekuję Ślubie jeśli do niego dojdzie w dalekiej przyszłości. Na razie to u Was nadejdzie czas kłótni i nieporozumień , brak porozumienia.

22:23 [zgłoś do usunięcia] BaśkaMiałaFajnyBiust Barbara 17.11.1979 Marek 30.06.1977 Czy mąż ukrywa przedemną coś o związku ze swoją była? Czy zdradza mnie llub zdradzi? Oraz czy będziemy szczęśliwi? Możliwe karty pokazują go jako człiwieka nie dokońca szczerego , nie mówi ci calej prawdy.Kocha skrycie inną i ma inną na boku - blondyna o jasnych włosach, młoda. Co nie wrózy Wam na szczęśliwe życie niestey

Gość ksosdaf
A co z dziećmi będziemy je mieli? Jak tak to kiedy?

23:32 [zgłoś do usunięcia] ksosdaf A co z dziećmi będziemy je mieli? Jak tak to kiedy? Dzieci u Was nie widzę, boto nie jest miłość na całe życie , więc nie sądzę żeby w ogóle się pojawiły nawet w dalszym czasie w rozkładzie dzieci

Gość treleeemorele
Hmmm...No dziekuję za wróżbę. Własnie staramy się o dziecko... I wesele wstępnie za 2 lata...

Gość haselnuss
to jeszcze raz ja... czy polepszy sie u nas sfera seksualna? w moim malzenstwie? staram sie aby bylo lepiej ale jakos sie nie poprawia... a tak chcialabym miec jeszcze jedno dziecko... aga 19.05.76 dziekuje

Gość co nas czeka w uczuciach
odpowiesz mi tez?

Gość maaggg
kurcze to juz nie wiem raz napisałas ze bede miec 2 chłopcow a potem ze dziewczynke to juz nie wiem sama...moze jeszcze raz napisz :małgorzata ur.13.11.1975r a moj partner 02.05.1977r i kiedy zajde w ciaze ..?mam jeszcze jedno pytanie kiedy on zacznie mnie bardziej doceniac bo kiedys było lepiej co mowia karty...?

Gość maaggg
czekam na odpowiedz jak nie dzis to prosze o odpowiedz jutro pozdrawiam

Przepraszam że przeszkadzam, ale to jest bardzo złe, co robicie :( Tymi kartami kieruje szatan. Wy wróżycie dlatego że albo nie znacie powagi zagrożenia albo jesteście opętani. Dlaczego to robicie? :(

Gość mukitka
czekam na odpowiedz

Gość ewankaaa
Ewa 09 03 66 czy obecny partner mnie kocha i jak bedzie wygladala nasza przyszlosc i co z moim bylym chlopakiem , czy bedziemy mieli kontakt . Prosze o wrozbe i z gory dziekuje .

23:56 [zgłoś do usunięcia] maaggg kurcze to juz nie wiem raz napisałas ze bede miec 2 chłopcow a potem ze dziewczynke to juz nie wiem sama...moze jeszcze raz napisz :małgorzata ur.13.11.1975r a moj partner 02.05.1977r i kiedy zajde w ciaze ..?mam jeszcze jedno pytanie kiedy on zacznie mnie bardziej doceniac bo kiedys było lepiej co mowia karty...? Jak pytaz kilka razy o to samo to w końcu wychodzą bzdury ...

sylwia21 06 85 i krzysztof 30 12 80 ja jeszcze raz :( czy te problemy juz sa czy jeszcze nie??? chodzi o ta zdrade pilne dzieki

Gość taka jak wy
Ania 21.11.78 czy moje kontakty z Tesciowa (Wieslawa-niestety nie znam daty urodzin)ulegna kiedykolwiek poprawie?jestem w zwiazku malzenskim 9 lat z jej synem a ona nigdy mnie nie zaakceptowala.zawsze byla przeciwna naszemu zwiazkowi;(czy karty sa w stanie powiedziec dlaczego ona taka jest w stusunku do mnie?

Jak dopytujecie to wklejajcie chociaż poprzednią odpowiedź nie mam w głowie setki odpowiedzi i mi się zaczyna mylić przy dopytywaniu

Gość poprosze dla mnie
ewa16/04/87 bartosz10/12/84 dziękuję, zapytam jeszcze jak widzisz naszą przyszłość w związku pisałaś ze mąż jest przy mnie wspiera ale czy tak zostanie, jaki będziemy budować dalej związek czy będzie szczęśliwy i z miłością pytam też jak to widzisz od mojej strony czy moze to ja coś popsuję. pisałaś wcześniej że nie widzisz kolejnego dziecka wprawdzie mamy 2 synów i nie planyjemy następnych ale niewiadomo co za kilka lat oze się stać. czy tak pozostanie. a i jeszcze jedno czy widać u nas w ciągu następnego roku 2 lat przeprowadzkę.

Gość taka jak wy
chce sie jeszcze dopytac droga wrozko czy tej osobie mozna zaufac?czy ta osoba sie zmienila i jak twierdzi"jest tutaj dla jej syna i zeby nam pomoc"?

Gość mukitka
ja czekam ciagle na pierwsza wrozbe...

00:17 [zgłoś do usunięcia] taka jak wy Ania 21.11.78 czy moje kontakty z Tesciowa (Wieslawa-niestety nie znam daty urodzin)ulegna kiedykolwiek poprawie?jestem w zwiazku malzenskim 9 lat z jej synem a ona nigdy mnie nie zaakceptowala.zawsze byla przeciwna naszemu zwiazkowi;(czy karty sa w stanie powiedziec dlaczego ona taka jest w stusunku do mnie? Niestety nie ma na to szans ...Ona uważa że ma we wszystkim rację i inne opcje nie wchodzą w grę ...Poza tym uważa Cię za nieodpowiednią żonę dla synusia .

Gość taka jak wy
Ania 21.11.78 wkleilam razem moje dwa posty na ktore nie otrzymalam jeszcze odp. czy moje kontakty z Tesciowa (Wieslawa-niestety nie znam daty urodzin)ulegna kiedykolwiek poprawie?jestem w zwiazku malzenskim 9 lat z jej synem a ona nigdy mnie nie zaakceptowala.zawsze byla przeciwna naszemu zwiazkowi;(czy karty sa w stanie powiedziec dlaczego ona taka jest w stusunku do mnie? chce sie jeszcze dopytac droga wrozko czy tej osobie mozna zaufac?czy ta osoba sie zmienila i jak twierdzi"jest tutaj dla jej syna i zeby nam pomoc"?

witaj Damo piknikowa wczesniej zadałam pytanie czy moj mąż mnie kocha czy flirtuje z inna odpisałas ze mozliwa zdrada i łzy i placz .chce wiedziec czy to juz sie dzieje czy jeszcze nie i w ogóle co z nami bedzie dziekuje sylwia 21 06 85 krzysztof 30 12 80 dziekuje