Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

00:07 [zgłoś do usunięcia] ewankaaa Ewa 09 03 66 czy obecny partner mnie kocha i jak bedzie wygladala nasza przyszlosc i co z moim bylym chlopakiem , czy bedziemy mieli kontakt . Prosze o wrozbe i z gory dziekuje . Co czuje - obecnie zazdrość , jest nieufny. Widzę jakiś wyjazd, rozdzielicie się na chwilę ale wyjdziecie z tego obroną ręką - uczucia pozytywne, miłość - 9 kier karta życzeń, to co jest przerodzi się w trwałe szczęście na zakończenie rozkładu Były się z Toba skontaktuje - e-mailowo, listownie lub na necie nie osobiście, ale kontakt jakiś będzie

Gość taka jak wy
chce sie jeszcze dopytac droga wrozko czy tej osobie mozna zaufac?czy ta osoba sie zmienila i jak twierdzi"jest tutaj dla jej syna i zeby nam pomoc"?

23:18 [zgłoś do usunięcia] mukitka czy ulozy mi sie sytuacja z mezem(kwestia finansowa, zawodowaa i seksualna)? czy wrocimy do polski? tak wasze sprawy się ułożą pieniądze 7 trefl - Przypływ gotówki ale skromny.Może też ktoś Cię poprosić o pożyczkę, ale paradoksalnie będzie Ci się ta pomoc opłacać Pozostałe sfery - dama kie, dobre stosunki , dama keir to ty, kobieta, która " skleja" to w całość. Przewodzi ognisku domowego, tworzy szczęsliw dom Na razie do kraju nie wrócicie

23:21 [zgłoś do usunięcia] mukitka zapomnialam o datach urodzenia ja 01.02.1980 on 03.06.1976 Nie ma między wami ognia i gorących uczuć, spokój i stabilizacja. Możliwe trwałe połączenie - ślub a potem jakiś wyjazd ( mo.żliwe że on sam wyjedzie na jakiś czas)

00:20 [zgłoś do usunięcia] taka jak wy Ania 21.11.78 wkleilam razem moje dwa posty na ktore nie otrzymalam jeszcze odp. czy moje kontakty z Tesciowa (Wieslawa-niestety nie znam daty urodzin)ulegna kiedykolwiek poprawie?jestem w zwiazku malzenskim 9 lat z jej synem a ona nigdy mnie nie zaakceptowala.zawsze byla przeciwna naszemu zwiazkowi;(czy karty sa w stanie powiedziec dlaczego ona taka jest w stusunku do mnie? chce sie jeszcze dopytac droga wrozko czy tej osobie mozna zaufac?czy ta osoba sie zmienila i jak twierdzi"jest tutaj dla jej syna i zeby nam pomoc"? Nie nie udaj jej , w kartach wychodzi jako Dama Pik, powie Ci że pomoże a jak się odwrócisz wbije nóz w plecy ...

Gość haselnuss
ja tez

00:21 [zgłoś do usunięcia] gospodarcza witaj Damo piknikowa wczesniej zadałam pytanie czy moj mąż mnie kocha czy flirtuje z inna odpisałas ze mozliwa zdrada i łzy i placz .chce wiedziec czy to juz sie dzieje czy jeszcze nie i w ogóle co z nami bedzie dziekuje sylwia 21 06 85 krzysztof 30 12 80 dziekuje Piknikowa :D::D:D Możlwie że skończy się rozwodem, a może tylko będziesz mu uprzyjemniać za to życie - Dama Pik to Ty w przyszłości - albo samotna kobieta rozwódka, albo że się wyraże wredna baba działająca podstępem i mszcząca się

23:40 [zgłoś do usunięcia] haselnuss to jeszcze raz ja... czy polepszy sie u nas sfera seksualna? w moim malzenstwie? staram sie aby bylo lepiej ale jakos sie nie poprawia... a tak chcialabym miec jeszcze jedno dziecko... aga 19.05.76 dziekuje walet pik - on się mało też wysila , myśli o sobie bardziej , ale i 9 kier na końcu - karta życzeń ,może symbolizować poprawę w tej sferze

Gość marrcelli
Marcel 15 05 63 czy moja zona mi ufa i czy moja byla dziewczyna nadal cos co mnie czuje i jak te sprawy sie uloza ?

Gość gosiav
Jak będą wyglądały dalej nasze sprawy finansowe? Czy weżmiemy ślub i będziemy mieli dziecko? Gosia 14.11.1981 Grzegorz 03.09.1984

Gość pomoz mi wrozko
Kasia 25.6.1975 czy bede miec meza i dzieci czy zostane na zawsze sama????????

Gość haselnuss
dzieki zn ze bedzie lepiej? ze on sie troche zmieni w tym wzgledzie? i mam szanse na dziecko?

Gość taka jak wy
az tak mnie nienawidzi????????????????? jeszcze sie chce zapytac o pewna sprawe co mi nie daje spokoju od dlugiego czasu.My obie pracowalysmy w tym samym miejscu,ona od kilku lat ja bylam swiezo zatrudniona.Kiedys zwierzylam sie naszej wspolnej znajomej jakie mam stosunki z tesciowa,teraz nie wiem czy tamta jej cos powtorzyla bo tesciowa przestala sie odzywac(a zawsze to robila),ja przestalam tam juz pracowac.

00:33 [zgłoś do usunięcia] gospodarcza no to mnie pocieszyłas chce jeszcze wiedziec jedno co on o mnie mysli gospodarcza ja nie jestem od głaskania ;) gabinet psychoterapeuty inne piętro ;)mowie co widze nie owijam i nie ściemniam Uważa Cię za Dama trefl - Kobieta szczera i wesoła. Kocha życie więc podniesie cię na duchu. Możesz jej zaufać. Jej wpływ będzie korzystny na Ciebie. - ale to odnosi się bardziej do takiej mamusi , kwoki , która stoi jak kat nad dobrą duszą, niż partnerka. Bo dalej jes 7 kier - on myślami jest już gdzieś indziej , buja w obłokach, szuka czegoś lepszego, wrazeń mu się chce nowych

Gość pomoz mi wrozko
:-(

00:36 [zgłoś do usunięcia] taka jak wy az tak mnie nienawidzi????????????????? jeszcze sie chce zapytac o pewna sprawe co mi nie daje spokoju od dlugiego czasu.My obie pracowalysmy w tym samym miejscu,ona od kilku lat ja bylam swiezo zatrudniona.Kiedys zwierzylam sie naszej wspolnej znajomej jakie mam stosunki z tesciowa,teraz nie wiem czy tamta jej cos powtorzyla bo tesciowa przestala sie odzywac(a zawsze to robila),ja przestalam tam juz pracowac. Taka jak wy moze nie dosłownie z tym nożem to taka przenośnia ;) wiesz coś w stylu jak się potkniesz to ona odwróci sie w drugą stronę i będzie udawać ze nic sie nie stało i nie pomoże Ci wstać ... Tak tamta jej doniosła , twoje słowa, swój swojego pozna, ta co jej powiedziała to tez w kartach dama pik

Gość pomoz mi wrozko
Kasia 25.6.1975 czy bede miec meza i dzieci czy zostane na zawsze sama????????

no wiem wiem ze nie jestes od głaskania a co on mysli na temat seksu ze mna ciekawe ciekawe a mialam isc spac dziekuje za odp

00:33 [zgłoś do usunięcia] marrcelli Marcel 15 05 63 czy moja zona mi ufa i czy moja byla dziewczyna nadal cos co mnie czuje i jak te sprawy sie uloza ? Żona ci ufa wręcz ślepo ( tylko czasem tego nie wykorzystuj no no no ) , Twoja była nadal Cię uważa za kogoś bliskiego, dla niej to nie zamknięty okres, nadal by miała na Ciebie ochotę.

JAK MOŻNA ZWRACAĆ SIĘ DO SZATANA O INFORMACJE DOT. PRZYSZŁOŚCI? MACIE MÓZG LUDZIE? JEDNAK POZIOM EDUKACJI NT. FAŁSZYWYCH PROROKÓW JEST ZEROWY :( POZOSTAJE MODLITWA.

Gość taka jak wy
ojeju:(((( ja stracilam tam prace...,tesciowa nadal tam pracuje ja bylam tam bardzo zle traktowana a tesciowa usilnie probowala mi wmowic ze to ze mna cos nie tak a nie z ludzmi tam...ona utrzymuje kontakt z moimi rodzicami tylko po co(skoro nawet na slubie nie byla i wczesniej nie miala ochoty ich poznawac)..masz droga wrozko jeszcze jakies rady dotyczace tesciowej?

Gość poprosze dla mnie
poprosze dla mnie ewa16/04/87 bartosz10/12/84 dziękuję, zapytam jeszcze jak widzisz naszą przyszłość w związku pisałaś ze mąż jest przy mnie wspiera ale czy tak zostanie, jaki będziemy budować dalej związek czy będzie szczęśliwy i z miłością pytam też jak to widzisz od mojej strony czy moze to ja coś popsuję. pisałaś wcześniej że nie widzisz kolejnego dziecka wprawdzie mamy 2 synów i nie planyjemy następnych ale niewiadomo co za kilka lat oze się stać. czy tak pozostanie. a i jeszcze jedno czy widać u nas w ciągu następnego roku 2 lat przeprowadzkę. ponawiam i przepraszam za tyle pytań

Gość Justyna11.05.1978
Droga Damo, moglabys zobaczyc czy uda mi sie zmienic prace? z gory pieknie dziekuje i dziekuje za wczorajsza odp. Pozdrawiam

00:33 [zgłoś do usunięcia] gosiav Jak będą wyglądały dalej nasze sprawy finansowe? Czy weżmiemy ślub i będziemy mieli dziecko? Gosia 14.11.1981 No więc początek zapowiada się dobrze - 8 trefl karta połączenia zapowiedź ślubu , dobrych interesów, i korzystnej pasy finansowej. Koniec brzmi mniej optymistycznie , co częśto bywa 10 pik - karta oddalenia wyjazdu, pod czas której dojdzie do zdrady i pojawi się ta trzecia. Alternatywnie nie pusczzaj meżą nigdzie samego , ale realnie to pewnie nie bedzie możliwe bo nie przywiażęsz go do kaloryfera przecież ;) Dzieci tak ale w dalekiej przyszłości

00:34 [zgłoś do usunięcia] pomoz mi wrozko Kasia 25.6.1975 czy bede miec meza i dzieci czy zostane na zawsze sama???????? Nie będziesz sama na pewno. Przed Tobą okres że się tak wyrażę rozrywkowy , spotkania przyjacielskie, imprezy, na których poznasz faceta. Sspotkasz na swojej drodze człowieka przystojnego i zadbanego, któremu będziesz mogła zaufać,Stworzycie szczęśliwy związek

00:45 [zgłoś do usunięcia] taka jak wy ojeju ja stracilam tam prace...,tesciowa nadal tam pracuje ja bylam tam bardzo zle traktowana a tesciowa usilnie probowala mi wmowic ze to ze mna cos nie tak a nie z ludzmi tam...ona utrzymuje kontakt z moimi rodzicami tylko po co(skoro nawet na slubie nie byla i wczesniej nie miala ochoty ich poznawac)..masz droga wrozko jeszcze jakies rady dotyczace tesciowej? dobra teściowa to martwa teściowa parę metrów pod ziemią ;)