Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość ndsiif
Kiedy będę miała dziecko? I czy będę z obecnym partnerem. Weronika 1.05.1993

01:27 [zgłoś do usunięcia] _Panienka_Z_Okienka_ Już ostatnie pytanie. Obawiam się , że jestem teraz w ciązy, czy to mozliwe? Widzisz teraz dziecko? Nie sądzę żebyś teraz miała być w ciąży , ewentualnie poronienie we wczesnej ciaży może być bo wyszo 8 pik przykrosć rozczarowanie, ale sądzę raczej że to Twoje cheći i nadzieje na manie dziecka, i rozczarowanie że go nie będzie

01:27 [zgłoś do usunięcia] ndsiif Kiedy będę miała dziecko? I czy będę z obecnym partnerem. Weronika 1.05.1993 Będziesz na pewno - miłość u Was aż bije po oczach dama pik, as kier , najlepsze karty miłości, radość i szczęśćie , spełnienie w miości Dziecko mimo dużej miłosći dziecka u Was nie widzę na ten moment karty nie mowia o dziecku

01:32 [zgłoś do usunięcia] _Panienka_Z_Okienka_ Właśnie nie chce teraz dziecka. to napewno go nei bedzie 8 pik to nawet gdybys byla to nie ma szans na ciaze

Gość knjd
To skoro nadal jesteś, pójdę za ciosem i zadam kolejne pytanie:D Czy w takim razie on może być moim mężczyzną na życie? Czy to będzie przelotny związek? Przypominam, ja 26.02.1988, on 26.09.1987

Gość ndsiif
A jeszcze chciałam zapytać o ślub. Kiedy?

01:37 [zgłoś do usunięcia] knjd To skoro nadal jesteś, pójdę za ciosem i zadam kolejne pytanie Czy w takim razie on może być moim mężczyzną na życie? Czy to będzie przelotny związek? Przypominam, ja 26.02.1988, on 26.09.1987 Przelotna znajomość

Gość niebieskooka agggaaa
Witaj Damo...zostalam pominięta ze str 21... :( Powróż mi prosze.. Witam serdecznie prosze o wróżbę... Agnieszka 05.05.78. Paweł 29.03.76. Czy to ma sens... Czy niedawno poznany Ryszard 11.06.80. to ten na całe życie.

Gość knjd
Przecież pisałaś, że on mnie kocha.. To jak przelotna znajomość? To w takim razie kto będzie moim facetem na życie i kiedy go poznam..?:>

Gość ndsiif
Hmmm... Zima? to chyba wpadniemy bo zimą ślubu nie planujemy;-)

01:53 [zgłoś do usunięcia] knjd Przecież pisałaś, że on mnie kocha.. To jak przelotna znajomość? To w takim razie kto będzie moim facetem na życie i kiedy go poznam..?:> Kocha ale to nie ten pisany do końca, więc przelotna znajomość, zwiazek z miłościa of corse ale nie na zawsze w tym sensie

01:55 [zgłoś do usunięcia] ndsiif Hmmm... Zima? to chyba wpadniemy bo zimą ślubu nie planujemy Czemu nie moja przyjaciółka brała ślub w sylwestra Ty wiesz jaka pamiętna data ;)

Gość ndsiif
Może tak ale my raczej planujemy tak czerwiec-wrzesień. No chyba że wpadniemy wtedy będziemy myśleć inaczej.

Gość knjd
A kiedy się zwiążę z tym przelotnym? I kto w takim razie będzie moim mężczyzną na życie? Kiedy i gdzie go poznam? Ja 26.02.1988

01:49 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa Witaj Damo...zostalam pominięta ze str 21... Powróż mi prosze.. Witam serdecznie prosze o wróżbę... Agnieszka 05.05.78. Paweł 29.03.76. Czy to ma sens... Dwie kobiety widze, 8 kier - ta trzecia w zwiazku, łzy i rozstanie ..zdrada Czy niedawno poznany Ryszard 11.06.80. to ten na całe życie. Dobry facet ale to też jeszcze nie ten na całe życie będzie, Miłość, zwiazek ma szansę się z tego wykluć

czy to znaczy ze Pawel mnie zdradza ?? co za 3 kobiety o co chodzi ??

02:08 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa czy to znaczy ze Pawel mnie zdradza ?? co za 3 kobiety o co chodzi ?? Nie 3 kobiety a ta trzecia między wami stanie, albo stoi już

CZy p mnie zdradza ?? Czy ja znam tą kobietę?? gdzie oni si epoznali??

prosze napisac cos więcej tez o Ryszardzie...

02:10 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa CZy p mnie zdradza ?? Czy ja znam tą kobietę?? gdzie oni si epoznali?? Młoda blondynka, możesz ją znać , to może być przyjaciółka, albo twoja daleka krewna,

02:11 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa prosze napisac cos więcej tez o Ryszardzie... jak pisałam to nie będzie miłość na całe życie , ale miłość burzliwa, pełna wzlotów i upadków , będziecie się kłocić kochać , będzie gorąco i emocjonalnie

Gdzie P sie z nią widuje ??? I kiedy zdecyduje sie byc z Ryszardem

02:17 [zgłoś do usunięcia] niebieskooka agggaaa Gdzie P sie z nią widuje ??? I kiedy zdecyduje sie byc z Ryszardem Ma związek z jego pracą

A prosze powiedzie czy on mnie zdradził jak długo to trwa??

Gość proszęęęę bardzo oo
o wróżbę Asia 20.10.1982 Kiedy znajdę dobrą pracę??

Gość rgrwsgrwwggwegew
jego zapytaj

Gość knjd
A kiedy się zwiążę z tym przelotnym? I kto w takim razie będzie moim mężczyzną na życie? Kiedy i gdzie go poznam? Ja 26.02.1988