Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamaPikowaona

wróżba z kart klasycznych

Polecane posty

Gość poprosze dla mnie
poprosze dla mnie ewa16/04/87 bartosz10/12/84 dziękuję, zapytam jeszcze jak widzisz naszą przyszłość w związku pisałaś ze mąż jest przy mnie wspiera ale czy tak zostanie, jaki będziemy budować dalej związek czy będzie szczęśliwy i z miłością pytam też jak to widzisz od mojej strony czy moze to ja coś popsuję. pisałaś wcześniej że nie widzisz kolejnego dziecka wprawdzie mamy 2 synów i nie planyjemy następnych ale niewiadomo co za kilka lat oze się stać. czy tak pozostanie. a i jeszcze jedno czy widać u nas w ciągu następnego roku 2 lat przeprowadzkę. ponawiam i przepraszam za tyle pytań

Gość maaggg
małgorzata ur.13.11.75 i moj partner arek ur.02.05.77r. 1 pyt)kiedy poprawia sie nasze stosunki bo kiedys było lepiej teraz on od stycznia zajał sie ppolityka i cały czas tez przesiaduje przy komputerze a mnie poswieca mało czasu mysle kiedy to sie odmieni ...czy jak urodze dziecko i zajde w ciaze to sie wtedy ta sytuacja polepszy....?prosze o odpowiedz...co mowia karty czy to tak juz pozostanie kiedys było lepiej wiecej czasu mi poswiecał ...2 pytaanie) czy arek ur. 02.05.77r powinien sprzedac auto i kupic nowe czy naprawic to co ma... bo troche nie wie co ma zrobic ? prosze o odpowiedz na te 2 pyt lub chociaz na to pierwsze pozdrawiam

Gość maaggg
arek urodzony 02.05.77r czy powinien kupic używane auto z komisu czy pozostac przy tym co ma ale ono jest małe i dwudrzwiowe i wymaga lekkich napraw...?co mowia karty....?

Gość uha blurha lucha
Czy ten chlopak który jest w zwiazku i sie mu podobam jest moim.znajomym czy to jest obca mi osoba? Boi sie okazać uczucia przez to ze ma dziewczyne czy przez to ze boi sie odrzucenia? 19.12.1991

Gość kotekkkk
Jak w sprawach finansów i pracy? Maria 23.10.1982

Gość ministrand
marek 17.07.1996 kiedy w końcu z a r u c h a m ?

Gość anetaaaaaaaaaaaaaa
dobry wieczór, mam pytanie co mnie czeka w sferze uczuciowej? kiedy pojawi sie ten jedyny, właściwy? w jakich okolicznosciach go poznam? z tym panem 1982.09.22 jestem dalej wlasnie wyjechal za granice na dwa miesiące, twierdzi ze kocha nad zycie. oraz wrozylas mi kilka dnitemu ze zmienie pracę, czy to nastapi do konca tego roku? Aneta 1981.02.27

Gość hicurminsk11
Monika 27.04.1974. Co mnie czeka w przyszłości? Czy pogodzę obowiązki praca,rodzina,dom?

Gość Moja droga przepraszam
ze pisze drugi raz, ale to dla mnie bardzo ważne. Kiedy będę z Bartkiem 25.11.1991 i kiedy będzie nasze następne spotkanie. Asia 28.06.1995r. Pozdrawiam !

witajcie, dzisiaj niestety nici z wróżenia cały dzień boli mnie głowa aż mi niedobrze i wymiotuje, nie ma szans na stawianie kart w tym stanie , może w nocy jak się lepiej poczuje ale nie wiem

Gość Tąmąsz Wąwruszko
Damo 🌻 szybkiego powrotu do zdrowia zdrowie najwazniejsze, zrób sobie herbatkę i posłuchaj muzyki

Gość kloobing
Zdrówka życzę. To pewnie z przemęczenia. I dziękuję za poświęcenie swego czasu dla naszych darmowych wróżb. Pozdrawiam.

Gość Co nas czeka w uczuciach
Za dużo wrozylas kochana, przesadzilas z tarotem :( Zrelaksuj sie, zaczerpnij świeżego powietrza na łonie natury... Wez zimny prysznic lub umyj cialo sola. Oczyscisz sie ze zlej energii...Nie wróż przez 2-3 dni... Ja dopiero raczkuje z tarotem, ale gdy za dużo pytam boli mnie glowa... Staram sie nie "przesadzać". Zdrowka kochana i dużo siły 🌻

Gość maaggg
Jak to bedzie z naszymi uczuciami i wspołpartnerstwem moj facet zapisał sie do partii politycznej od stycznia i mnie poswieca mało czasu oraz spedza 3/4 czasu przy komputerze (gry,odpisywanie na meile itp.) czy jak zajde w ciaze to sie odmieni i jak urodze dziecko bo kiedys poswiecał mi wiecej czasu ja małgorzata ur.13.11.1975 a on arkadiusz 02.05.1977r Ciekawi mnie kiedy bedzie poswiecac mi wiecej czasu tak ja kiedys czy to sie zmieni i kiedy prosze o odpowiedz pozdrawiam serdecznie...

11:50 [zgłoś do usunięcia] Co nas czeka w uczuciach Za dużo wrozylas kochana, przesadzilas z tarotem Zrelaksuj sie, zaczerpnij świeżego powietrza na łonie natury... Wez zimny prysznic lub umyj cialo sola. Oczyscisz sie ze zlej energii...Nie wróż przez 2-3 dni... Ja dopiero raczkuje z tarotem, ale gdy za dużo pytam boli mnie glowa... Staram sie nie "przesadzać". Zdrowka kochana i dużo siły No niestety masz rację . Jest coraz gorzej. Ryczałam z bólu do 5 rano , a o 7 sąsiedzie mi zrobili pobudkę wiertarką . Czuje się fatalnie , zwłaszcza że sąsiedzi od 7 rano wiercą i kują co pogłębia ból wszystkiego

Gość anetaaaaaaaaaaaaa
koleżanka wyżej ma rację odpocznij, nie wróz kilka dni, wtedy powinnas sie lepiej poczuc, a najlepiej weż koc i ucieknij gdzies do lasu do ciszy. zdrowia zycze i szybkiego powrotu do sił. :)

Gość ......-----.fdafa
Emil 13.08.1952r.czy komuś z mojej rodziny grozi niebezpieczeństwo? Jeśli tak to komu? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość maillallaa
Witam, ja do Pani pisałam maila juz jakis czas temu, czy mozna liczyc na odpowiedz? z adresu ona22sss@xxx, dalej wolalabym nie pisac jak:) chyba, ze nie doszedl. oczywiscie jak poczuje sie juz Pani dobrze. Pozdrawiam

Tak doszedl na pewno sie doczekasz odpowiedzi dzis w nodcy bede odpowiadac dalej jeśli sie bede czuc dobrze narazie jest wmiare wiec nadzieje są

Gość Joanna.L.
Witam Kiedy mogę liczyć na odpowiedź?maila wysłałam w piatek z adresu asia_2511@wp.pl.dotarł? Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź:-)

Gość anetaaaaaaa
zastanawia mnie to przeciez damapikowaona napisała ze postara sie dzis w nocy powrozyc i ze bedzie kolo 22 lub 23 , i dziwne jest to ze nie rozumiecie. Dajcie dziewczynie odpocząć, wiecej wyrozumiałości. każdy z nas ma problemy, na swiecie jest ponad 5 miliardów ludzi na swiecie i kazda z tych osob ma swoje problemy a pewnie i ona sama. takze poczekajmy cierpiwie. :)

Gość calinezcka
bogusia 20.05.1980 czy w tym roku dostanę stałą pracę?

Gość ŻonaKrystiana
Elżbieta 07.07.1981 Krystian 05.08.1975 Czy jest szansa na to że będziemy razem jeśli tak to jak długo będę na to czekała?

06:26 [zgłoś do usunięcia] fifila dziekuje za wrozbe Jezeli jest mozliwosc chcialabym wiedziec jak nasze finanse? poczekam anna 10.12.1991 Nie zaciekawie czeka Cię sporo stresów i problemów, ale musisz być silna i to przetrwać, nie poddawać się a wyjdziesz na prostą 07:15 [zgłoś do usunięcia] Co nas czeka w uczuciach Kiedy ta ponowna przeprowadzka? Wrócimy do Pl? My chcemy tutaj zostać na stałe. Mamy 2 synów Nie wcześniej niż dwa lata, będzie spowodowana czymś nagłym 08:35 [zgłoś do usunięcia] beaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze ja z poprzednich stron... bardzo proszę Beata 9.06.90 Czy jeżeli mam się rozstać z chłopakiem to z jakiego powodu/czyjej winy/kto o tym zadecyduje? Czy w takim wypadku zwiaze się jeszcze z kimkolwiek i jesli tak to czy bedzie to zwiazek szczesliwy? On podejmie taką decyzję Będziesz kimś i będzie to dużo lepsze niż to obecne.

Gość co nas czeka w uczuciach
Co nas czeka w uczuciach Kiedy ta ponowna przeprowadzka? Wrócimy do Pl? My chcemy tutaj zostać na stałe. Mamy 2 synów Nie wcześniej niż dwa lata, będzie spowodowana czymś nagłym ale niekoniecznie z kraju, prawda?

Gość usmiechnięta prosząca
wróżko, co się wydarzy w najblizszym czasie w moim zyciu uczuciowym Agnieszka 30 07 1985 dziękuję, jeśli weźmiesz mnie pod uwagę

Gość slow it down....
witaj poznalam niedawno faceta. chyba dobry czlowiek ale mnie nie kreci:( czy warto wchodzic w taka znajomość czy dać sobie spokój? Izabela 12 sierpnia1987 i Paweł 14 stycznia 1986