Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikuniaaaa

jakie polecacie butelki??

Polecane posty

Gość kikuniaaaa

dziewczyny jakie polecacie butelki?? korzystałam wcześniej z avent ale dla nas to porażka. Mój synek ma już 8 miesiecy ale chce mu zmienic butelki, własciwie pije z butelki tylko herbatki, i czasami mleka ale już duzo rzadziej co myślicie o LOVI?? i jaki smoczek 3??

Gość hogola
ja polecam Avent z czystym sumieniem.Są bardzo proste i maja mało elementów do mycia a to najważniejsze bo wiadomo ze nieraz liczy sie czas aby szybko jak maleństwo płacze. Nie miałam lovi. Ale pamietam kupiłam kiedys tomme tepee cos takiego nie pamietam nazwy i była beznadziejna a kosztowała kupę kasy.

Gość kikuniaaaa
u nas avent to porażka smoczek sie zasysa i w ogóle nie przypadł nam do gustu

Gość kjhgfcdxsertyu
ja od poczatku tommee tippee ,nawet jako wczesniaki byly nimi karmione i pija z tt do dzis.

Gość kropka88 ...
tt albo dr brown's

Tylko Dr. Browns. moze mają więcej elementów do mycia, ale dzieki temu dziecko nie nałyka się powietrza. Mają kilka poziomów smoczków, dlatego można je łatwo dostosowac do wieku dziecka. Poza tym smoczek jest bardzo miękki i przyjazny a butelka tak wyprofilowana, że dziecko samo może ją trzymać. Próbowaliśmy Aventu - porażka. Smoczki zasysają się i sa bardzo twarde. TT - już lepiej, ale to jeszcze nie to.

Gość ijkhh
ale po co 8 mies. dziecku antykolkowe butelki Dr. Brownsa? jak pije z butelki raczej herbate niz mleko... Jak dla mnie dobre sa TT i baby ono... a canpol najgorszy. Z aventu moje dziecko pije herbatke i jest ok, ale widocznie nie kazdemu dziecku pasuje