Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srtjhyrsjswty

co wazniejsze u faceta wzrost budowa ciala czy twarz (oczy itp)

Polecane posty

Gość srtjhyrsjswty

Nie mowimy tu o skrajnosciach ze jak twarz to facet ma byc 20 cm nizszy od laski tylko np zamiast byc wyzszym o 40 to bedzie wyzszy o 15 ale bedzie mial lepsza twarz. To samo z budowa ciala , nie tak ze jak wzrost to odrazu musi byc z budowy jakas raczityczna tyczka tylko po prostu przecietny. Co wolicie przystojna pociagajaca twarz sredni wzrost (wyzszy od was o te 15 cm) i sredni abudowa srednia twarz wysoki wzrost (wyzszy od was o pol metra) srednia budowa ciala czy zjaebista buydowa( szerokie ramiona waskie biodra itp) srednia twarz i sredni wzrost (wyzszy od was o 15 cm) ????

Gość emelia..........
zajebisty kutas,reszta niech będzie milczeniem

Gość ŁADNA MISKA JEŚĆ NIE DAJE...
LICZY SIE CHARAKTER..!

Gość miwqiao
o dwunastej w nocy takie tematy do myslenia :O rano tu zajrze juz mi sie myli co o ile cm ma byc wieksze

dla mnie musi być męski :) czyli raczej budowa ważna, wzrost w sumie lubię wysokich ponad 1. 80 no ale ja mam 1.64 więc z mojej perspektywy nawet taki 10 cm wyższy się nada, twarz nie ma być ładna :o ma być męska. oczka brązowe albo niebieskie i już piknie :classic_cool:

Gość fajna dupaaa
kutas kutas i może kutas

Gość Elemkaaa
"na pierwszym miejscu wzrost nie pieprzcie " Ty myslisz ze wzielabym jakiegos paszczura tylko dlatego ze jest wysoki? chyba kpisz :D:D Co do pytania: twarz nr 1, wzrost byleby nie byl nizszy, i budowa wazna bardzo

Gość tylko ze ja odebralam dwa razy
Twarz.

Gość piwnoooka Rudość
hehe:) opcja nr 1-twarz:D

jesli chodzi o dziewczyny to najwazniejsze jest wciecie w talii potem tylek potem twarz potem reszta nogi cycki

Gość Sevres
apropos kutasuf zauwazyliscie ze wiele ma jakies ekscentryczne kolory,sine albo ciemne (problemy z melaninom?)

Gość jnkashdfkjashdfkjas
9730 Życie w pojedynkę nie jest takie złe IV (ost.)

Gość wszystko na raz....
a która kobieta chce 40 cm wyższego faceta? 15 cm różnicy jest optymalne. Ja nie powiem, że coś jest ważniejsze, raczej liczy się całokształt... wzrost min. 180 cm (ja mam 170), budowa ciała: nie chudzielec, ale tym bardziej nie z wielkim brzuchem, twarz - no cóż, na przystojniaków uważam, bo zwykle mają zbyt wysokie mniemanie o sobie, więc czasem nawet wolę, jak jest normalny, a nie "piękny".