Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana rzeczywistoscia....

Mój chłopak jest cieciem. Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość załamana rzeczywistoscia....

jestem załamana...ale od początku jesteśmy razem od 2 miesiecy i przez ten czas prubowałam dociec co on w życiu właściwie robi bo nie studiuje. No i pytam go za co się utrzymuje a on wtedy zbywał mnie odpowiedzią że dorabia tu i ówdzie. Aż w końcu wybrałam się dziś do pewnego marketu,byłam akurat daleko od domu (na drugim końcu miasta) a niedługo zamykali sklepy więc u siebie bym nie zdążyła. wchodzę patrzę a tam...mój chłopak CIECIUJE! Wyszłam bo nie mogłam na to patrzeć! mam chłopaka ciecia! jestem wk**wiona :(

Gość DrozD
Nie cieciem a dozorca... po za tym zanda praca nie chanbi, wolalabys lesera co nic nie robi w życiu,albo złodzieja?Ogarnij się dziewczyno,bo wychodzisz na idiotke.

Gość diviannna
a co wolalabys nieroba w stylu ferdusia K.- co piwsko chla przed tivi?

Gość Mój sąsiad był cieciem...
A jego żona ma tytuł dr. Jest w dodatku obleśny i gruby.. Chyba nikt jej nie chciał zdaje się.

Gość do fubu
a jak facet jest kierownikiem w biedronce?

Gość Mój sąsiad był cieciem...
Też dno...

Gość zostaw go !!!
Daj mu spokuj bo nie jestes go watra-tyle w temacie. Nie dziwie sie ze ci nie powiedzial, pewnie sie domyslal ze taki pustak z ciebie i mial racje. Masakra.

Gość zostaw go !!!
jesteśmy razem od 2 miesiecy i przez ten czas prubowałam dociec co on w życiu właściwie robi bo nie studiuje Ty sobie lepiej slownik kup a nie na chlopaka narzekaj-wyksztalcona sie znalazla.

Żadna praca nie hańbi. Poza tym w takiej raczej ciężko harować nie będzie jak np. na budowie. Nie wiem czym ty załamana jesteś? Zarabia chłopak, nie siedzi na twoim utrzymaniu.Na co narzekać?