Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qeeqewt44409

KOBIETA KOŃCZY SIE NA 165 CM I TAKA JEST PRAWDA

Polecane posty

SamotnikXI Ty nie przesadzaj, ja już widze, że masz niezłe poczucie humoru. To duży + :D Frodo To już szmat czasu sie umartwiasz z powodu wzrostu...

Gość no i właśnie dowiedziałam się
że ...skończyłam się kobietą będąc kiedyś jeszcze dzieckim :D.

Gość beatasmarkata
ja mam 170 cm wzrostu nr buta 38 i nie wyglądam jak żyrafa i nie jestem płaska . brzydką osobą też nie jestem , a innym podobają się moje długie nogi . są różne gusta . komuś podobają się wysokie dziewczyny a niektórym nie . i takie jest życie wiec nie wiem po co komuś docinać przez kilka cm w jedną bądź drugą stronę . a osobiście uważam i wiekszość moim znajomych że wysokie dziewczyny są ładniejsze i mają większe powodzenie ;)

Albo ktos jest ladny albo nie i TYLE. Albo kobieta jest kobieca albo nie- albo facet jest meski albo nie... Czy ma 200metry czy 170-jak jest obrzydliwy to mu centymer nie pomoga.

Frodek moze i masz racje ale nie dasz rady dodac sobie cm. Jesli masz kompleksy albo nie masz poczucia wartosci to zacznij pakowac albo auprawiac- cos co doda ci pewnosc siebie.

Gość Tilia cordata
A moim zdaniem mężczyzna o wzroście ok. 175 cm wcale nie jest niski, tylko normalny, przeciętny. Sama znam wielu takich i nigdy nie powiedziałabym, że są niscy, może dlatego, że sama mam 165 cm wzrostu, więc tacy faceci i tak byli ode mnie o 10 cm wyżsi. A mój obecny partner jest ode mnie wyższy o 31 cm i nikt też nie robi z tego problemu. Mam koleżankę (a nawet nie jedną), która ma ponad 180 cm wzrostu i ciężko jej znaleźć sobie chłopaka. Zawsze mówiła, że ja mam ze swoim wzrostem lepiej, bo mam większy wybór, a wybrałam sobie akurat takiego, który by dla niej się nadawał. Tyle tylko, że miłość nie wybiera i nie jesteśmy ze sobą ze względu na wzrost :). Kiedy chodziłam do liceum, to w równoległej klasie był chłopak, który miał mniej niż 160 cm wzrostu i był obiektem kpin i żartów ze strony moich koleżanek, które same wcale jak miss world nie wyglądały. Na dodatek pochodził z bidnej rodziny. Żadna z nich nie zwracała uwagi na to, że był inteligentny i miły, tylko na jego wzrost. Czasami nawet przy nim pozwalały sobie na głośne uwagi, choć same wcale pięknościami nie były.

Gość fsaxet
dla mnie najlepsze są kobiety ok. 175 cm moja ma 174 ale jakby miała jeszcze ze 3 cm wiecej to bym sie nie zmartwił ;)

Gość fsaxet
to chyba nie est przypadek ze najbardziej rozchwytywane topmodelki mają 177-180 cm, Lima, Ambrosio, Bundchen, Schiffer, Kurkova, Ewangelista, Crawford, Banks

Gość malinoa dama kier
kobieta moim zdaniem jest do 170 cm, powyżej to juz jest problem często mam kolezanki 160-165 cm one wybierają i przebierają w mężczyznach i cieszą sie niezwykłym powodzeniem, mam tez koleznke 180 cm wzrostu i ona jest sama bo jest wybredna a do tego wysoka i zaden jej nie pasuje albo za niski a jak trafi sie 190 cm facet to taki jej sie trafia ze on z nią nie chce zwiazku tworzyc stałego wiec i tak źle i tak źle w efekcie jest sama