Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes13231

Brzuch w 11 tygodniu

Polecane posty

Gość agnes13231

Może to nie na miejscu, ale wstawiam swoje zdjęcie brzucha (11 tc) i powiedzcie dziewczyny - czy on nie jest za mały? ja mam jakaś obsesje bo 2 razy poroniłam i boje sie ze znowu cos jest nie tak. http://www.voila.pl/148/00b5m/?1 sorki za siniaki na brzuchu ale biorę zastrzyki w ciąży.

Gość ojejjajaj
wsyzstko jest dobrze, mi brzuszek dopiero wyszedl w 6 mc :)

Gość agnes13231
dopiero w 6? a szczupla jesteś? bo ja bardzo - 176 cm i 55 kg

Gość frida 123
Heh, spokojnie kobietko:)) wszystko jest ok. U mnie brzuch zaczal byc lekko widoczny dopiero w 5 miesiacu. Teraz jestem w 8 i wygladam jak ciezarowka! Takze wszystko przed Toba. Powodzenia!

ja jestem w 17 tc i mam duuuzy brzuszek :) chcialam powiedziec ze kazda ciaza jest inna i kobiety ja inaczej przechodza, nie przejmuj sie , najwazniejsze ze z dzidziusiem wszystko wporzadku :) mi nap mowia ze w 8 miesiacu taki brzuch mialy jak ja teraz, ale w cale sie tym nie przejmuje, zawsze byla "wiekszych ksztaltow" i jak brzuszek delikatnie urosl i sie zaokraglil to wyglada na "starsza" ciaze :)

Mamalutowamama, ja jestem też w 17tc i mam właśnie niewielki brzuszek... Ile już przytyłaś?

Gość mlodamama1993
obleśne majty :O🖐️

Gość agnes13231
może i obleśne ale mam to gdzieś:-)

Gość tak bardzo mi z tym zle
Mam 2 dzieci,tez poronilam 2 razy,przede wszystkim przestan sie zadreczac tym,ze cos sie stanie,bo do wariatkowa odjedziesz,ja do samego konca ciazy z synkiem patrzylam czy czasem nie plamie,to byla moja obsesja.Jesli idzie o brzuszek,to jest ok.Pamietaj,ze kazda z nas jest inna,inaczej wygladamy w ciazy,inaczej przybieramy.Glowa do gory:)

Gość agnes13231
tak bardzo mi z tym zle ja mam tą samą obsesję z plamieniem. Teraz juz troche lepiej ale na samym poczatku raz w tygodniu robilam bete i progesteron

Nie martw się , wszystko będzie w porządku. Stres robi jeszcze gorzej! Wyluzuj i nie przemęczaj się.

Agnes,ja mialam uper gin,ktora mi za kazdym razem powtarzala,ze mam myslec,ze wszystko bedzie dobrze,staralam sie to sobie wmawiac,ale obsjesja ze spogladaniem na bielizne byla.Dzis moj synus ma prawie 5 lat,urodzil sie w 40 tyg ciazy,rodzilam lacznie z bolami jak sie zaczely w domu 1,5 godz.A ogolnie mam tez coreczke,ale to juz kobieta,ma 17 lat.Jednak dla mnie moje dzieciaczki beda zawsze takie malusie :)

Mamalutowamama, jestem z Łańcuta - to taka mała miejscowość koło Rzeszowa, Podkarpacie. A przytyłam właśnie mało, bo tylko 1kg. Dziwi mnie to, bo jestem wysoka (180cm) i generalnie miałam skłonności do tycia w dzieciństwie (o ile takie istnieją). Grubaskiem byłam. ;D. Wcinam dosyć dużo, ale nic nie przybywa.

Gość agnes13231
Na dodatek już raz w tej ciąży wylądowałam w szpitalu w 6 tygodniu bo bylo plamienie. Ale nie doszli do tego skąd.

Gość agnes13231
tak bardzo mi z tym zle pocieszające słowa - dzięki:-)

agnes13231, nie siedź tu, bo zaraz ktoś napisze jakąś głupotę i będziesz się denerwować. Idź zrób sobie coś pysznego do jedzenia, połóż się, oglądnij jakiś film...

Gość kobieto!!:(
chociaż majtki byś zmieniła:(

Gość agnes13231
Cini - o tym samym pomyślalam - ze zaraz sie znajda amatorzy cietej riposty bo wątek się rozkręca:-P Jem to od kilku dni non stop od kiedy przeszly mdlosci. Cale szczescie ze przeszly bo trwaly od 5 dnia po zaplodnieniu do prawie 11 tygodnia. I to 24 na dobę. Już myślalam ze po ścianach zaczne chodzic...

_Cini_ a taaaa!!!?? wczoraj bylam w Lancucie :D:D i mieszkalam tam jakis czas bo chodzilam tam do szkoly wojskowej :D ja jestem z Rzeszowa :) ile masz lat ?

Agnes,najwazniejsza jest wiara,ze sie uda.My z corcia ulozylysmy nawet piosenke i spiewalysmy synkowi w brzuszku jak zaczynal sie nowy tydzien ciazy,a brzmi ona tak:nasz tuptusiu,nasz tuptusiu urodz sie,urodz sie,bo wszyscy tu czekamy i bardzo Cie kochamy,badz wsrod nas,badz wsrod nas.Melodia pod panie janie :)

Mamalutowamama, jak miło! Mam... 18 lat, jak urodzę to będę mieć 19 . A Ty? :)

Gość agnes13231
tak bardzo mi z tym zle ja puszczam swojemu malenstwu melodię z pozytywki:-) Wiara jest ważna ale czasem przychodzi taki moment zwątpienia - nie do opanowania. Trzeba sie wtedy wygadac np na forum:-D

Cini ja tez mialam 18 jak zaszlam w ciaze z corcia i 18 jak urodzilam i jestem z tego dumna.Dzis jak idziemy ulica,to nikt nie chce wierzyc,ze jestesmy matka i corka:)

_Cini_ nie dlaczego?? znam duzo mlodsze mamy :P ja mam 22 lata, termin mam na walentynki (14luty) a ja mam 23 urodziny 15 lutego wiec moze byc ciekawie :) jak Ci na imie?

Fajny termin :D. Ja mam na 10.02, czyli w urodziny mojego taty! Też szczególna data.

Agnes zobaczysz,ze bedzie dobrze,mi sie udalo i Tobie tez sie uda :)

agnes13231 wiesz, tez czasmi sie zastanawim czy wszystko bedzie ok, mimo iz nie poronilam, to moja pierwsza ciaza i bardzo sie z tego ciesze, odkod sie dowiedzialam ze jestem w ciazy juz miesiac spedzilam w szpitalu i terz do konca ciazy bede musiala zazywac antybiotyk, ale radze sobie jakos, w srode ide do lekarza i juz sie nie moge doczekac, bo pewnie plec poznam :)