Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NadiiiiaMonika

Brak seksu

Polecane posty

Gość NadiiiiaMonika

Cześć wszystkim. Mam mały, a w sumie wielki problem. :( Jestem z chłopakiem już prawie 5 lat, a jeszcze ani razu nie współżyliśmy. Myślę, że zarówno On jak i ja czekamy na odpowiedni moment, ale .. wiem, że On się masturbuje. Jest mi przykro, bo ja odbieram to tak, że masturbować się chce, a ze mną pierwszego razu nie chce przeżyć. Są dni kiedy próbuje .. może nawet chce..ale ja tak nie umiem. Od 2 lat nie słyszałam ani jednego miłego słowa, komplementu. Ciągle wychodzi ze znajomymi, na piwo, to sobie pogra, pośpi, uczy się, pójdzie na swój trening piłki nożnej. Nie dał mi nigdy kwiatka, ani nic z tych rzeczy. Nigdy nie robi nic sam. Zawsze muszę ja coś zaczynać, albo mu mówić "fajnie by było gdyby..." . Do tego teraz ta sytuacja.. Czuję się jak brzydka i nie pociągająca fizycznie dziewczyna. Próbuję mu to powiedzieć.. ale ciągle się czepia, krzyczy, wychodzi z domu. Mieszkamy ze sobą od 2 lat.. Nie wiem co robić.. nie mam nic do masturbacji, ale tylko wtedy kiedy życie seksualne się układa. Już nie wiem co mam robić. Kocham Go.. wiem, że On mnie też.. tylko myśli jak dziecko, Ciągle. Od prawie 5 lat. Nie będę na Niego czekać kolejnych 5 lat. Do tego bardzo źle mi z tą masturbacją. Co na Niego spojrzę, co jesteśmy w łóżku to mi się to przypomina, ja tak nie umiem. Do głupich komentarzy : nie brakuje mi nic w atutach - biust itp. Jestem wysoką i szczupłą dziewczyną.

Gość NadiiiiaMonika
po 24

Gość NadiiiiaMonika
najbardziej chodzi mi to, czy to normalne, że jest mi przykro , iż mój chłopak się masturbuje, a żadne z Nas nie miało jeszcze pierwszego razu..

to, że się masturbuje to normalne, my kochamy sie prawie codziennie a i tak mój men czasami to robi :) ma takie potrzeby

Gość NadiiiiaMonika
Gdybyśmy się kochali, też byłoby mi to obojętne.. ale źle mi , że On to robi, jeszcze kłamie w żywe oczy,że nie, a ze mną nie chce. Nie mówi mi żadnych komplementów, ani nic, więc krępuję się i czuję się brzydka.. nawet "wstydzę się" rozebrać przy nim.. bo mam w myślach "nie pociągam go, skoro woli masturbować się".

Proponuje zrobic co nastepuje ;) 1. wypozycz fajny film 2. kup dobre winko/piwo czy co tam lubicie 3. ubierz sie skiapiej niz zwykle, miej na sobie bielizne 4. zrob mu masaz, potem on Tobie 5. bedzie dobrze...

tak naprawdę trudno mi coś doradzać, bo kiedy zaczęło się moje przygody z seksem to mój facet (a mieliśmy po naście lat) miał już doświadczenie w seksie, wprowadzał mnie stopniowo w ten świat zaczynając od pocałunków, pieszczot, petting, oral po około roku poszliśmy na całość kiedy byłam już na to gotowa:)

szczerze mówiąc sytuacja dla mnie anormalna... to zachowanie twojego faceta jest dla mnie kompletnie nie zrozumiale... szczerze szkoda mi ciebie... mloda, z pewnoscia piekna dziewczyna... a facet woli swoja prawice... no chore... wiesz co?? moze on kurde gejem jest... skoro no nie wiem... nie komplementuje cie... nie stara sie o nic... JEZUSIE CHRYSTUSIE TY WIDZISZ I NIE GRZMISZ... ja bym z nim porozmawial o jego seksualnosci... czy aby napewno jest hetero... to pewni glupie ale noi kurde... zyc 5 lat bez seksu... moja siostra byla w zwiazku 4 lata i tez nie uprawiali seksu mimo okazji miliona... wakacje... swieta... kazdy weekend.. bo nocowala u niego i nic... ostatnio rozmawialismy na ten temat.. niestety chlopak odszedl glupim powiedzeniem ze nie jest gotowwy na powazny zwiazek a 2 tygodnie pozniej latal z nowa lalka... seks powinien zblizac... przynajmniej ze mna.. z nami tak jest... niepotafie pojac jak facet nie chce uprawiac seksu ... to chore jest i wspolczuje

Gość Whishes
Ja napisze tylko tyle: jeżeli dwoje 24-latkow przez dwa lata mieszka ze sobą RAZEM i niedoszło między nimi do seksu, to to jest nienormalne. Ten facet traktuje cię jak siostrę, nie jak kobietę i co gorsza jezelli do tej pory "nie poczuł blusa" bo jak rozumiem ty już byś chciała mieć za sobą pierwszy raz i normalnie rozpocząć współżycie - to nic z tego związku nie będzie. To co piszesz brzmi jak ... Tragikomedia. I szczerze ci współczuję, bo nawet trudno mi sobie wyobrazić przed jakim dylematem teraz stoisz.

Gość bo to jest
zwykłe PROVO!dajecie sie wpuszczać

Gość Katttasza
To nie jest normalne. Po prostu go przelecieć, dosiądź jak będzie się kładł spać albo rano jak będzie wstawał, bo jeśli się nie przelecicie nawzajem to, szczerze mówiąc, nie widzę przyszłości dla waszego związku.

Gość NadiiiiaMonika
"bo to jest" zachowaj takie komentarze. Nikogo nie podpuszczam ani sobie żartów nie robię. On chce , albo próbuje współżyć i się wścieka na mnie,.. ale ja nie umiem. Od tak długiego czasu żadnego zainteresowania w dzień, żadnego komplementu, kwiatka, wyjścia razem... ( prócz zakupów) .. po prostu nie umiem.. Może faktycznie trzeba spróbować wziąć sprawy w swoje ręce...

Gość Nieco Starszy
Zakladam, ze to nie provo ... choc historia jest niewiarygodna ... To jest zupelnie chora sytuacja i Ty musisz ją przerwac natychmiast. Jezeli on Cie tak traktuje teraz, mając 24 lata to wyobraz sobie, co Cie czeka od niego za 5, 10 ablo za 20 lat. Zmarnujesz sobie zycie a masz przeciez tylko jedno. Bardzo latwo utknąc w takim związku, zwlaszcza kobiecie: z kazdym rokiem bedziesz coraz mocniej praekonana o Twoim braky klasy, kobiecosci, uroku itd. Po pewnym czasi sama sie bedziesz wkopywac w ziemie ... Uciekaj poki czas. Gdzies w Twoim miescie, moze zupelnie blsko, chodzi pewnie jakis inny, zupelnie fajny facet, ktory nosilby Cie na rekach, calowal buzie i cipke, i mowil Ci kazdego wieczora, ze jestes sloneczkiem jego zycia ... a nawet jesli takiego nie znajdziesz to gorzej nie bedzie niz teraz masz. Pozdrawiam i zycze rychlego rozstania z obecmym partnerem. Zapisz to do kartoteki pod "Bledy mlodosci" :)

Gość NadiiiiaMonika
sram mordom :(

Gość dziwne troszkę
mi przyszły do główy dwie rzeczy - albo bardzo się wstydzi swojego małego, albo ............ jest gejem

Gość No ale to chyba oczywiste
Kolega jest kryptopedałem. Nie ma ochoty na Ciebie, fantazjuje o kolegach (być może nie tylko). No przykro mi, przykro. :classic_cool:🖐️

Gość NadiiiiaMonika
Zwalić ci konia? :)

Gość Nieco Starszy
Na tym etapie nie ma juz znaczenia dlaczego on jest taki ... Trzeba tylko przerwac związek, in szybciej tym lepiej.

Gość mondeo
zmień gościa, bo naprawdę będziesz załowała, bez kwiatków i słówek - to jakiś dzieciuch nie facet

Gość takaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj tam od razu zerwac. ja bym sprobowala chociaz przez chwile, w sumie zerwac mozesz zawsze a chyba az tak ci sie do tego nie spieszy. 1/ powiedz mu dlaczego nie mozesz uprawiac z nim seksu, ze czujesz sie nieatrakcyjna dla niego, ze brakuje ci wieci emocjonalnej z partnerem , itc itp (sama wiesz najlepiej co ci przeszkadza), tylko radzilabym niezbyt dlugo i nie w formie wyrzutow bo jak uzna ze go krytykujesz i urazisz jego wielkie meskie ego to sie facet zaprze i bedzie jeszcze gorzej , raczej jako dosc krotkie wyjasnienie, moze dzieki temu ida ci sie uniknac chociaz jego jakiegos am zdenerwowania tym, ze ty nie chcesz i niejasnosci miedzy wami 2/ zaproponuj mu jakies formy spedzania czasu razem, zabierz go gdzies, pojsc na spacer, porobcie cos w domu , to moze byc cokolwiek , lol, doceniaj to co robi dobrze - to na nich dobrze dziala, moze jak mu sie 'spodoba' to sam wykaze sie jakas inicjatywa niestety zgadzam sie z kims wyzej , ze to "dzieciuch" ale moze z tego wyrosnie i po prostu jest nieswiadomy jak sie obchodzic z kobietami, a nie ze jest egoistyczny i mysli tylko o swoich potrzebach, coz, mysle ze w praktyce przekonasz sie jak jest w istocie, zycze powodzenia ;)

Gość ma małego
ptaszka i się wstydzi

Gość Traffka24
Ja byłam kiedyś w takim związku ze facet wolał sobie ztrzepac niż kochać się ze mną , ja na niego nie dzialalam , gdy go dotykalam w penisa to mu opadał . W końcu zatrzelo to wyglądać tak ze on mnie rozbierał , całował , dotykał , przytulal i walił sobie ja mogłam go dotykać wszędzie tylko nie w penisa . Po przepraszał mnie i mówił ze to nie moja wina i ze wie dla czego tak jest .. . Jako mężczyźnie niczego mu nie brakowalo mega przystojny , wysportowany , inteligentny , wygadany , bogaty ... I chociaż mu się podobalam i robiłam wszystko żeby było mu dobrze to on coraz bardziej się zamykal i było co raz gorzej . . Coś było nie tak w jego głowie . . Z wymuszanych rozmów na ten temat wynikało ze to przez to ze ma 26 lat i nie ma doświadczenia i prawdopodobnie tylko się masturbowałem itd . . Ja go kochałam i chciałam mu pomuc lub zaakceptować to niestety zostawił mnie , tłumacząc ze to dla niego bariera nie do pokonania i ze będzie się oddalał ode mnie i walczył z uczuciem . . True story