Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpiszcie się tutaj

Gdzie i kiedy można najczęściej spotkać "porządne kobiety" ?

Polecane posty

Gość wpiszcie się tutaj

takie które nie uznają seksu bez związku, nie mają przygodnego seksu, takie które nie zdradzą partnera?

Gość melaniaaaa
heh pewnie tam gdzie ,,pozadnych facetow" jak znajdziesz to miejsce gdzie ich mozna znalesc to daj znac bo tez szukam:-P

Gość jgjk gfdlg;s
w dzisiejszym świecie to mega trudne ! nie pocieszyłam co? :(:( sama wiem bo szukałam takiego faceta, niestety jak ktoś ma takie zasady jak wyżej pisze autor to w oczach innych 'życiowa ciota' i tyle ah taki świat...kiedyś było normalniej:(

Gość nie mam życia towarzyskiego
w domu, zatem stań się moim listonoszem, panem z elektrowni, gazowni lub od wody a wtedy mnie poznasz :)

Gość rudamenda
w czytelni ;p

Gość Barana Krowa
Nie uwierzysz ale i tu się takie znajdą, ale to naprawdę śladowe ilości

jw. Wszędzie. Na ulicy, w autobusie, na uczelni, w szkole, w parku. Tylko wiesz, jest jeden haczyk, że porządna kobieta, zwykle wygląda jak KOBIETA a nie jak plastik-fantastik ;). To taka uwaga, bo znam bilion takich historii, gdzie faceci ciągle szukają porządnej kobiety w typowej dziwce z toną tapety na twarzy, która jest zesmazona na solarium i przy okazji nosi mini do połowy tyłka. I dziwią się, że nie znajdują! Oświadczam ci więc, że jakies 99,9% takich dziewczyn ma w głowie siano. Więc proponuje jednak szukać wśród kobiet, a nie plastiku z tipsami. Wtedy może coś znajdziejsz.

Gość trzyrzwiowa szafa
w duszpasterstwie akademickim. :)

Możesz spotkać porządną dziewczynę w dyskotece i nieporządną na pielgrzymce. Nie ma na to reguły. I nie zgodzę się z wspisem wyżej że jak dziewczyna ma mini, jest atrakcyjna, zadbana to musi mieć siano w głowie. Nie musi. Tyle że większość takich porządnych dziewczyn nawet przy wysokiej własnej atrakcyjności uchodzi po prostu za nudziary. Nie dadzą się namówić na nocny spacer z nieznajomym po lokalach dyskotekowych. Nie pójdą na szaloną randkę w ciemno. Zawstydzą się gdy chłopak je obejmie znienacka. W końcu - panowie bardzo zawiedzeni kobietami, słysząc że nieśmiałe, dobre dziewczyny ukrywają się w internecie - zakładają konta na fotkach i nk uważając że owe nieśmiałości naprawdę będą pokazywać prawdziwą siebie w miejscach które znane są ze świecenia golizną i szpanowania pieniędzmi. Drobny przykład: Idziesz do parku. Widzisz dziewczynę z psem. Patrz czy przyszła na spacer z PSEM, czy zabłysnąć przed każdym przechodzącym mężczyzną. Spotykasz kobietę w bibliotece. Rzuć okiem czy trzyma w ręce wartościową książkę dla wrażliwej osoby czy "1001 sposobów na odbicie jej męża". Przeważnie wam to umyka panowie :) To szczegóły ale powiedzą wam więcej, niż sama kobieta jest skłonna o sobie ujawnić.