Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Gość Analogowy chłopak
Najgorszy dla samotników jest wolny czas.Wtedy samotność dogryza najbardziej. Ja muszę niestety znikać sprzed komputera,ale życzę wszystkim danego weekendu i przede wszystkim usmiech ,mimo smutku. :)

w sumie tak , sama nie lubie wulgarnych ludzi , ale nie przesadzajmy kazdy czasem zabluzni czy cos :) no masz racje wole juz kochac i miec zlamane serce niz nie kochac , wyslalam do tego mojego wlasnie smsa ze tesknie potwornie

Gość też się dopisze
nierozważna i dramatyczna też mam takie wrażenie, ale mieszkam w dosyć dużym miescie i tez jest cięzko. gdzie nie pójde to tylko pełno kobiet w wieku powyżej 24 i takiej samej sytuacji.przychodza z nadzieja że może kogoś poznają a tu nic ztego

co jest smieszne to pamietam jak odchodzilam od mojego ex 9 lat temu to bylam pewna ze jeszcze przed 30-stka poznam tego Mr. Right a tu nic :-O na serio jakpomysle o tym to mi sie ryczec chce. dlatego dziewczyny ponizej 30-tki prosze was zamiast rozpaczac to korzystjacie z mlodosci bo pewnego dnia naprawde jest ciezko a 37 lat to juz niestety bardzo pozny wiek na zakladanie rodziny... a Mr. Right nie widac nadal... jak mysle o tym to bym mogla wyc :-(

Gość ja się wpisuję...
Mimo że mam "dopiero" 28 lat ale jednak jestem już na 100% pewna, że zostanę starą panną, bo jestem chorobliwie nieśmiała, a do tego wybredna, ale spoko, już się pogodziłam z tym. Dzieci i tak nigdy nie chciałam mieć :)

Gość ja się wpisuję...
ale trochę dziwnie się czuję z tym, że nigdy nie będę panną młodą... wiecie ślub, suknia ślubna i te sprawy. Chyba każda o tym marzy...

Gość takajakassmutnadzis
smutne sa samotne weekendy,nie ma z kim spedzic wolnego czasu,z kim pojechac na urlop,swieta tez sa jakies smutne.wszyscy wkolo maja rodziny,dzieci i swoje sprawy.i najgorsza jest ta swiadomosc ze juz nie ma szans na zmiane :-(

[zgłoś do usunięcia]Isle of Blue @ Z reka w nocniku sama wiesz, ze przed 30 tez wcale jakos latwo nie bylo znalezc partnera... racja tyle ze przed 40-stka jeszcze gorzej. a co bdziecie dzisiaj robic? Bo ja siedze w domu.Nie mam z kim wyjsc :-(

Gość takajakassmutnadzis
a mia kurat nie zalezy na weselu ,bialej sukni itp.wystarczylby mi skormny slub w kosciele,tylko najblizsi czyli rodzice i rodzenstwo z rodzinami i potem jakis obiad w restauracji

@ ja się wpisuję... hej :) tez jestem niesmiala, wstydliwa raczej. dzieci? gdybym znalazla im ojca to czemu nie? ta suknia slubna... nie, zawsze takie spedy mnie mocno stresowaly wiec tego nie zaluje, wielkiego wesela... ale zeby ktos mnie pokochal, tego bym chciala :(

Gość a mnie to
zwisa powiewa i lata kalafiorem :p

Gość ja się wpisuję...
Ja też nie chcę wesela żadnego i też tylko skromny ślub ale chodzi mi o sam fakt brania ślubu, że chyba każda o tym marzy... a czy rodzina wyzywa was od starych panien? czy raczej już wam dali spokój?

@ takajakassmutnadzis mi by wystarczyla skromna uroczystosc w USC :( naprawde duzo nie wymagam w tej kwestii :( tylko zeby ta przysiega byla szczera i prawdziwa :( nie oczekuje pierscionka za 10000, chcialabym tylko kochac i byc kochana :(

Gość ja się wpisuję...
Ja poczytam jakąś książkę, znajomych też w sumie nie mam.

@ ja się wpisuję... mojej babci kiedys sie kilka razy powiedzialo, ze jestem stara panna, ale nikt mnie sie nie czepia o to. zreszta gdzies to mam, co mowia inni na ten temat,

ja nigdzie nie wychodze, pojde moze jednak tylko do sklepu jakas spozywke kupic... chociaz wcale nie mam apetytu, ale cos trzeba zjesc. musze isc z kotem do weterynarza, ale chyba przeloze na poniedzialek...

Gość ja się wpisuję...
też powinnam kupić sobie kota... może to zrobię za 10 lat.

Gość ja się wpisuję...
chętnie ale niestety na razie mieszkam z rodziną, która nie lubi kotów :(

Gość maniana 11
a czym się zajmujecie tzn, co robicie z przyjemności, jak spędzacie czas wolny