Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z reka w nocniku

Klub Starej Panny +/- 35

Polecane posty

Ku pokrzekieniu ? Ja Ci powiem między nami wariatami recepty cud to nie ma. Zamiast czytać lepiej się udzielać ;) A kawa z rana rzecz wskazana ^^

Zostanę przy czytaniu z udzielania się wyleczyłam Czytanie mniej boli ( albo można sobie to wmówić )

Ja czasem i lubię soczyście zakląć i się pośmiać z kimś, niekoniecznie z kogoś. Zresztą jak wolisz nikt nikogo do niczego zmuszać nie będzie ;)

Witam wszystkich obecnych w ten pochmurny jak narazie dzionek. Dzis jakos i humor mam niestety tez pochmurny:(

Gość można powiedzieć stara panna
Hej, u mnie słonko też jest. Wyspałam się i teraz kusicie tą kawą :)

Gość a to ci dopiero...
czesc :)

Gość a to ci dopiero...
za 2 tygodnie o tej porze bede starsza :(

Gość *123456*
Maleństwo za hasło "im strasza..." 🌻 :)

Nie do końca się z tym zgadzam. Tak jak data urodzenia nie czyni mądrzejszym, tak jak i wiek nie czyni nas lepszym czy gorszym.

Gość a to ci dopiero...
a ja im starsza tym glupsza, brzydsza, bardziej pomarszczona i coraz mniejsze szanse ze przestane byc stara panna :O:(

Zobacz ilu nas tu jest samotnych i wcale nie czujemy sie brzydcy pomarszczeni ani glupi a wielu ludzi nawet bedac w zwiazkach sa bardziej nieszczesliwi i samotni od niejednego z nas. Wiec glowa do gory:)

Gość a to ci dopiero...
alee jestem nieszczesliwa :( nikt mnie nie kocha, nie mam ja kogo kochac, zycie bez milosci jest zupelnie bez sensu :(

Gość takajakassmutnadzis
zycie jest do bani :-( nie moge poznac nikogo fajnego .moj czas juz chyba minął niestety:-( prawie codziennie widuje pewnego męzczyne jakos tak mi sie spodobal ale cos czuje ze on juz jest zajety:-( i tak to u mnie wyglada. nic tylko usiasc i plakac

Wcale nie jest bez sensu ale na dłuższą metę jest smutne. Mi kiedyś brakowało tego dzielenia się małymi szczęściami z druga osobą.

Gość Karolinaaa6868
dziewczyny, postanowiłam napisać z pomarańczowego nicku, bo wiem, że zaraz posypią się niepochlebne komentarze i wyzwiska! zacznę od tego, że teraz mam już prawie 45 lat i od 3 lat kwitnę w cudownym związku...ale wiele mnie to kosztowało, itd do 30 nie martwiłam się brakiem faceta- uważałam się za nowoczesną kobietę, która chce osiągnąć coś w pracy, wybawić się, pozwiedzać, itd... oczywiście pojawiali się faceci, ale zawsze jakoś się kończyło...najdłuższy związek? 1,5 roku... około 35 roku zycia pomyślałam sobie- O KURDĘ...rozjerzałam się w koło- wszystkie kolezanki z mężami, dziećmi, wszyscy koledzy nawet młodsi także w związkach- no i ja... w desperacji zaczęłam szukać faceta w internecie (żal)- jednak nikomu tego nigdy nie polece- faceci szukający odskoczni, nieudacznicy, naciagacze! dodatkowo zaczęłam odczuwac samotność- wiecie, już nie te lata, że w weekend szło się do klubu, na drinka czy wyjeżdżało na spontaniczną wycieczkę... CDN

Gość Karolinaaa6868
CD niemal całkowicie zrezygnowałam z poszukiwań i próbowałam pogodzić się z losem STAREJ PANNY, nawet kota kupiłam (haha!) pomyślałam, że jak mam się związać z kimś tylko po to, aby nie być samotną...to mam to gdzieś! pewnego dnia miałam sen...śniło mi się, że kocham się z mężem kolezanki! i wtedy olśniło mnie! przecież fajni faceci są w pobliżu! (ZLINCZUJCIE MNIE) ... i w skrócie - zakochałam się w mężu kolezanki z pracy, on we mnie też... dziś jesteśmy rok po ślubie, mieszkamy w domku z widokiem na góry i prowadzimy razem firmę. jest cudownie! nie żałowałam ani przez chwilę! chociaż dla 99% jestem żmiją, która rozbiła małżeństwo! zabrała męza innej! tak sie nie robi! na czyimś nieszczęsciu szczęścia nie zbudujesz! on ciebie też zostawi! itd, itp

Gość takajakassmutnadzis
Karolino--ja bym tak nie chciala.nie moglabym sie cieszyc wiedzac ze z mojego powodu ktos placze. jestem bardzo wrazliwa osoba. ale nic na to nie poradze. poza tym mi rowniez ciezko pogodzic sie z faktem ze nie spelnie sie jako matka. bo tego tez mi brakuje. no i jest mala roznica ja nie jestem singlem ktory podrozuje zwiedza itp bo zwyczajnie mnie na to niestac :-(

dzien dobry :-) ja mam dzisiaj dola strasznego. Juz sie wczoraj naplakalam i dzisiaj tez. Mam spuchniete oczy i wygladam jak potwor :-OKarolino Twoja historia mnie jednak nie podbudowala:-( no ale mialas szczescie.

Z ręką w nocniku...rozczarowałaś minie trochę. Myślałam, że mimo wszystko pójdziesz i będziesz się dobrze bawić.

Gość Karolinaaa6868
wiecie jaka jest prawda? że jak facet KOCHA swoją żonę, szanuje ją, przyjaźni się z nią- TO NIGDY, PRZENIGDY JEJ NIE ZOSTAWI! a większość związków to niestety wegatacja- facet jest po to, zeby zarobić pieniądze, pokazać się na obiadku u rodziców i naprawić kibel jak się zepsuje! ja wiele, wiele z moim facetem rozmawiałam, i jeden wniosek- związek to ma być 100% miłości, czyli masz być z kimś , dlatego że go kochasz! a nie dlatego, że nie chcesz być sama, że nie utrzymasz się, że chcesz mieć dzieci! idealnego związku nic nie rozbije! mój facet czasem mówi mi, że go uratowałam...że w wieku lat 40 czuł się jak 90 latek, którego nic nie spotka... gdyby chciał zdradzić żonę dla fajnego seksu, poszułaby sobie jakiejś ładnej 20-latki! on chciał kogoś kto go pokocha i będzie jego przyjacielem! codziennie budzimy się z uśmiechami na twarzy

Gość Karolinaaa6868
może warto POWALCZYĆ O SWOJE SZCZĘSCIE, CO? nie stać z boku i myślec, że już nic dobrego się nie zdarzy... bo wiecie co? nikt nie chce zrzędy! i nie mówie tutaj tylko o facetach, ale osoby które marudza są okropne i wcale nie jest miło przebywac w ich towarzystwie nie stac cię na podróże? wyciągnij rower zpiwnicy i na nim pozwiedzaj okolicę! albo wybirze się pociągiem w góry- bilet to jakieś 40 zł, a nocleg można znaleźć już od 30 siedząc w domu nic dobrego Cię nie spotka wiem, że w głebi serca każda z wam wierzy i marzy, że jeszcze kogoś spotka ale ten książe nie zapuka do waszych drzwi!

o i to mi się podoba ;) Jakoś czuję, że to tylko kwestia czasu zanim u mnie wszystko się poukłada tak jakbym tego chciał. "codziennie budzimy się z uśmiechami na twarzy" to akurat pamiętam bardzo przyjemna rzecz ;)