Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
nimfa alesha

stalo sie dzisiaj cos strasznego!!!!

Polecane posty

z Piotrkiem znam sie praktycznie od pieluch, chodzilismy do tej samej podstawowki, nasze mamy byly przyjaciółkami ze studiów, mieszkalismy praktycznie na tej samej ulicy... i dzisiaj poprosilam go aby pomógl mi w wymianie wody w akwarium, ponad 250 l wiec sama nie dalabym rady, zgodzil sie i powiedzial ze przyjdzie ze swoją narzeczona goska. ona jest bardzo mila i wogole naprawde udana z nich para. przyszli do mnie bylo bardzo sympatycznie, ale gosia powiedzoala ze musi isc bo cos tam jej wypadlo i zostalismy sami. w pewnym momencie on zaczal sie do mnie przystawiac. nigdy czegos takiego nie robil wiec sie troche zaniepokoilam, no i mnie pocalowal. trwalo to moze z 10 sekund. kompletnie oszalalam. wyrwalam sie wkoncu i powiedzialam ze ma spadac, co on sobie mysli i wogole. poszedl w cholere a teraz mi pisze ze on wie ze ja tez cos do niego czuje, ze wystarczy jedno moje slowo a goska idzie w odsawke bo on kocha mnie. nie wiem co mam teraz zrobic, naprawde go lubie na maksa, traktuje go jak starszego brata, a nie jak faceta! a poza tym on ma narzeczoną, jak ona sie o tym dowiee????kanal!!! co mam zrobic??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować