Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weselniczka 21.09.2013

Strony z sukienkami

Polecane posty

Gość a powiem
wiesz co szczerze????? ja sie naogladalam przed slubem sukienek na necie a jak przyszlo co do czego i zaczelam przymierzac z tych fasonow ktore mi sie podobaly to nic z tego nie bylo ......a jak zalozylam ta...... wiedzialam ze to ta poprostu ......wybierz sobie jakis salon sukni slubnych w swoim miescie tam sie przejdz,umow i po prostu przymierzaj.......a trafisz na swoja....powodzenia

Gość też tak myślę
ja też popieram przedmówczynię. Nie szukaj na necie bo będzie ciężko. Idź do salonu a na pewno coś wybierzesz. Na necie zobaczysz, spodoba CI się a w rzeczywistości okaże się że na żywo nie wygląda tak dobrze, albo że na modelce wyglądała zupełnie inaczej.

No tak, ale gdybym się kierowała chociaż poszukiwaniem konkretnej kolekcji, to wiedziałabym od którego salonu zacząć,a u nas jest ich trochę zbyt dużo ;) Ale rady na pewno cenne, dzięki!

Gość A moze o to
Www.twojasuknia.pl o to ci chodzi?

ja też mam z tym problem :( często oglądam, szukam, nawet na allegro, tak z ciekawości, bo tam wstawiają realne zdjęcia- zdjęcie z katalogu+zdjęcie ze ślubu. i niestety zawsze te suknie wyglądem bardzo odbiegają od tego co prezentuje się na stronach internetowych na modelkach... tak na prawdę jeszcze żadnej takiej super nie widziałam i wiem, że będę miała problem ze znalezieniem :(

Gość polecam taką stronę
tidebuy

Gość Majka21s
Polecam stronę firmową Salonu Sukien Juliette. www.juliette.pl