Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 96 !!!

Jak jest w liceum ?

Polecane posty

Gość Alicja 96 !!!

-dużo nauki ? -dużo imprez ? Czy to prawda że w liceum są najlepsze lata naszego życia ? Proszę o odpowiedzi bo się troche stresuje ... :/

Gość azu
A jak ma być. Normalnie jak to w liceum. Szkoła jak szkoła. Dla mnie najlepsze były studia.

nie rozumiem określenia najlepsze lata "naszego" życia. to indywidualne. szkoła to gehenna skup się na nauce żeby się dostać na wymarzone studia :)

ja np. czuje, ze moje "najlepsze lata" wciąż kurwa nie nadeszły. Dlatego "najlepsze lata" to pojecie bardzo wzgledne. Prawa, przykro mi, naprawde. Zwłaszcza, że nie wyszło z tym noclegiem. :( :classic_cool:

Gość nasenna
Pierwszy semestr jest nie najgorszy, potem robi się tylko gorzej. Dla mnie te lata nie były najlepszym okresem w życiu.

Gość oszczednaaa
Ja przez miesiąc nie mogłam się przyzwyczaić:) w ciągu pierwszego semestru złapałam z 10 jedynek:) a na koniec 1 klasy wyszłam ze średnia 4.0 . Najtrudniejszy jest pierwszy rok , nie znasz jeszcze nauczycieli i nie wiesz czego się po nich spodziewać . Potem wiesz już z jakich przedmiotów trzeba się uczyć, a które nie trzeba traktować poważnie . Ludzie wcale nie aż tak poważniejsi, raczej tacy jak w gimnazjum . Jeśli chodzi o maturę to nie jest taka straszna o ile się uczysz systematycznie ;) Ja jestem zadowolona bo zdałam b.dobrze a średnia z 3 kl miałam 4.8 I ja dziś się zastanawiam jak to jest na studiach? :]

Gość Dmuchacz i ruchacz
Liceum spoko czasy. Na imprezkach było dobre dupango z pannami :classic_cool: Do tej pory odwiedzam licea, żeby jakieś fajne panny na dymanko wyhaczyć :classic_cool:

Gość raczej mniej poważni,
"Ludzie wcale nie aż tak poważniejsi, raczej tacy jak w gimnazjum" :o

Gość knjonn
pierwszy miesiac jest ciezki bo mega przepasc miedzy gimnazjum a liceum, ale ja bylam w najlepszym w miescie wiec byl wysoki poziom. nauczyciele rozni imprezy bardziej 2 klasa jak zaczely sie 18 i klasa bardziej sie zgrala a tak to szalu nie ma duzo nauki zeby dobrze zdac mature a imprezy zalezy na jakie towarzystwo trafisz

Gość rgrgrgrgrgr
jakich imprez? chyba ci sie cos pomyliło, masz na myśli tą śmieszną studniówkę :O ja w liceum se ściągałam, chodziłam na te lekcje,na które mi się chciało, prawie jak na studiach