Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyrafa24

175cm + obcasy=przesada?

Polecane posty

Gość zyrafa24

reakcja mojego brata na fakt, ze chce buty na oobcasie byla dziwna, nie wiem, czy to az tak duzo? ja kiedys mialam kompleksy zwiazane ze swoim wysokim wzrostem, ale minelo mi juz i chetnie naloze jeszcze obcasy na dokladke:) wiem, ze w obcasach bd wyzsza od wiekszosci facetow, ale nie szukam nikogo, wiec tu problemu nie ma.

Ja też mam tyle samo wzrostu, a czasem zakładam...co prawda nie za często bo mam problemy z kostką..ale jak jesteś zdrowa to czemu masz nie nosić? Chyba tylko w naszym kraju ludzie zastanawiają się czy wypada coś włożyć i co inni powiedzą. Za granicą jest większy luz.

Gość aaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbb
kobiety ktore siegaja 180cm, to mutanty a nie kobiety, fee

Obcasy będą przesadą jak będziesz chciała w nich prowadzić samochód albo śmigać nimi po śniegu i błocie. Ubieraj jak Ci się podobają, co Cię obchodzi co kto sobie pomyśli?

Gość tylko jakbyś kogoś szukała
to z takim wzrostem i obcasami będziesz miała ok 180-185 to raczej będziesz miała małe szanse znaleźć mężczyznę tylko dla siebie no chyba, że będziesz dzieliła wysokiego faceta z inną kobietą.

autorko powiem ci ze to mi sie z polska kojarzy - gdzie kobiety przecietnie maja 1,65 ;-) osobiscie uwazam, ze im sie jest wyzsza tym na ogol bardziej mezczyzni zwracaja uwage;-))) sama mam 1,70 i chodze na co dzien w butach ok 8-10 cm;-)

Gość zyrafa24
zeby miec 185 cm wzrostu, musialabym nie wiem jakie obcasy nalozyc:D dlaczego ludzie myla obcasy zplatformami? obcasy nie podwyzszaja o cala swoja wysokosc. nie mam faceta, ale zadnego tez nie szukam, wiec fakt, ze jestem od wiekszosci wyzsza mnie nie przeraza.

Gość Ona_aa_167
No nieźle, ja przy wzroście 167 cm, jak ubiorę szpilki to czuje się jak antena ;) i dlatego mimo, że lubię to rzadko chodzę, bo sama się czuje zbyt wysoka :P

ja lubie gorowac ;-) z reszta mezczyzni ze wzrostem 1.90 m nie maja problemow z wysokimi partnerakami i nie spostakalam sie zeby ktoremus z nich przeszkadzal "dopdatkowy" wzrost laski;-)

Gość zyrafa24
ja te obcasy sobie strzele, tylko szukam odpowiednich, bo zawsze cos mi nie pasuje:)

Też mam 175cm wzrostu. Zazwyczaj chodzę na płaskim, ale to z wygody. Lubię na wyjątkowe okazje włożyć szpilki. I mam gdzieś, że patrzę na większość z góry :) Niech rosną :)

Gość Jak widać wystarczy być
wysokim 190+ i ma się kilka lasek jednocześnie. lubicie się dzielić facetem z innymi kobietami?

Gość jolahh
Mam 172 cm i noszę buty na obcasach i wcale nie czuję sie w nich za wysoka. Lubię być widoczna i lubię obcasy :))

Gość NIE MOGE się znow zalogować
Ja jestem też w twoim wzroście i nosze buty na obcasie , kiedyś nawet w szpilkach 10 cm.

"Jak widać wystarczy być wysokim 190+ i ma się kilka lasek jednocześnie. lubicie się dzielić facetem z innymi kobietami?" ahas - kompleksiki sie odezwalay;-)) zes sobie wyczytal co chcilaes z mojego postu - napislaam ze mezczyznom 1.90 m nie przeszkadza ile maja kobiety (z reguly) a nie ze kazdy 1.90 jest w2arty zainteresowania z moich dosuiwdczen wynika ze niscy faceci maja kompleksy - i to one odpychaja laski a nie sam wzrost;-) mialam faceta sporo nizszego i byl ekstra - nie te centymetry sie licza;-)

Gość Jaszumitsu
Co jak co ale jak gadam z kumplami to wiekszoisc lubi laski do 170cm. Mam kumpla ktory ma 187 :D A lubi dziewczyny wzrostu 160 i nizsze. Mowi ze takie malutkie sa fikusne i ladniutkie. 170cm dla kobitki to na prawde starczy

Gość kafffffafafaf
175 to katastrofa i jeszcze obcasy pojebalo cie

Gość Jaszumitsu
Sam mam 174 i to na prawde styka. Jak na jumpie przytulam sie czy cos wiecej z laskami :D To jest fajne dopasowanie :) ja nie musze sie schylac ona na palcach tez stac nie musi :)

Teraz jest coraz więcej wysokich dziewcząt powyzej 180cm. i co wtedy bedziecie się panowie smiali że żyrafa idzie ? Ja mam siostrzenicę 14 letnia i mierzy już 181 cm. wzrostu

Gość kafffffafafaf
tragedy

" [zgłoś do usunięcia] Jaszumitsu Co jak co ale jak gadam z kumplami to wiekszoisc lubi laski do 170cm. Mam kumpla ktory ma 187 A lubi dziewczyny wzrostu 160 i nizsze. Mowi ze takie malutkie sa fikusne i ladniutkie. 170cm dla kobitki to na prawde starczy" ile ludzi tyle gustow;-) ja zauwazylam ze im wyzszy facet tym mniej szuka niskiej partnerki ale sa tez niskie laski - kt sie chyba dowartosciowuja i szukaja wlasnie takich wyskoich facetow;-) wyatrczy spojerzec na modeliki - z czegos sie wzielo ze wola tam wyopskie dziwczyny - takie sie lepiej prezentuja;-)

oczywiscie roznie sie zdarza - ale z tego co widze facet 1.90 raczej wybieraze panne 175 cm niz taka 158;-))

ROR chyba nie widzieli długich nóg w szpilkach jeszcze jak wygladają lub zazdroszczą poprostu ;)

poszlabym tym samym tropem;-)) ja rozumiem ze nie kazdego faceta podniecaja dlugie nogi - ale tez jest sporo kt tak maja;-)) dzieczyny ok 160cm nie moga miec dlugich nog - ale niektore maja mimo wszystko proporcjonalne i ladne sylwetki, tak mowia moi koledzy - ale co tam oni moga wiedziec;-)

No własnie o to chodzi

Gość lepiej niższa , mniejsza ale
proporsjonalna

kazdy ma inny gust jakbym mogla decydowac to chcialabym miec 1.80 cm - ale nigdy nie 1.60;-)

" [zgłoś do usunięcia] lepiej niższa , mniejsza ale proporsjonalna" wysokie laski prawie zawsze sa proporcjonalne - nawet jesli nie sa bardzo szczuple;-)