Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwakalatte

Kto ma ekspres DOLCE GUSTO ????

Polecane posty

Gość kwakalatte
U mnie był wszędzie model KP2100 , 3006 itp. a ja bym chciała ten KP 5002 zależy od kolorów nr różni się końcówką nr

Gość emilianna
bosch tassimo mam i chwale sobie bardzo kawa smakuje jak w kawiarni na plus jest ,ze w kapsułkach jest prawdziwa kawa mielona nie rozpuszczalna ani nie wiadomo co i prawdziwe mleko kondensowane kupuje tez latte bo uwielbiam ,kawe crema,esspreso,i milke dolce gusto mam w pracy ale nie specjalnie lubie wydaje mi sie ,ze ta kawa smakuje jak proszkowane capuczina i pachnie chemia

Gość kwakalatte
emilianna a jak np. w nim się przyrządza mleko do latte i kapsułki w jakiej są cenie ?

Gość kwakalatte
oglądam prezentacje na necie no całkiem fajny i kapsułki podobno bez chemii

Gość kwakalatte
ale na tej prezentacji co oglądam jest bardzo głośny

Gość emilianna
sorry ,ze dopiero dzisiaj ale wczoraj padłam:( jak go ku[powałam to mialam juz rozeznanie za granicą duzo osob z rodziny go ma i wiedziałam ,ze pracuje glosno jakies pierwsze 10 uzyc a teraz juz spoko cichutko,tzn normalnie:) kapsułki są w róznych cenach ja czekam na promocje po prostu bo kawa najtansza nie jest ale wole taką bo smakuje naprawde rewelacyjnie mleko jest osobno kawa osobno wszystko zalatwiasz jednym przyciskiem ale jest mozliwosc zeby zrobic kawe slabsza jak ktos lubi 16 kaw ,16 herbat,16 esspreso ,16 crema kosztuje ok 20 zl latte machiato cappucino,milka ,suchard ,thai latte,caramel latte kosztuje tyle samo ale kaw jest 8 poniewaz jest tez 8 porcji mleka w opakowaniu czesto kupuje w niemczech ,w czechach badz na allegro jak jest promocja wtedy wychodzi taniej naprawde mialam okazje pic kawe z wiekszosci ekspresow na rynku i ta najbardziej mi smakuje

Gość emilianna
kapsułki są bez chemii i kawa parzy sie z prawdziwej kawy;) przy parzeniu jest nieziemski zapach jak swiezo mielonej na plus jest ,ze zalatwiam wszystko jednym przyciskiem ,mam tez "prawdziwy"ekspres boscha ktory mieli itd owszem ta kawa jest super ale ja najbardziej lubie latte i denerwuje mnie czyszczenie ,odkamienianie ,spienianie itd wiec rzadko jej uzywam ten tassimo tez trzeba usunac kamien swieci wtedy kontrolka ,ale automat ktory mam w domu ,mam go trzy miesiace robie ok 3-4 kawy dziennie jeszcze nie mial takiej potrzeby

Gość kwakalatte
emilianna bardzo dziękuję za wskazówki :) Na dzień dzisiejszy Tassimo jest u mnie na plus bo w kapsułkach nie ma mleka w proszku tak jak jest to w DG

Gość emilianna
nie ma za co;)mam nadzieję ,ze pomogłam w zwiazku z tym,ze nie ma mleka w proszku nie ma tego chemicznego smaku i zapachu powodzenia w wybieraniu i smacznego delektowania się kawą:):)

Gość o rany julek
ja mam, fajna sprawa, kawa bardzo dobra tylko droga...

Gość kup 100% araciba
to robusta nadaje gorzkawy smak z kaspulkowych typowo dla kawoszy jest dobry nespresso, maja tam chyba z 15 rodzajow kaw, normalna mielona - jest model delonghi gdzie z automatu podgrzewa i spienia świeże mleko z pojemnika, ten pojemnik z mlekiem sie wyciaga i chowa do lodowki

Gość kup 100% araciba
sorry Arabica :D

Gość dupemorele
a powiedzcie czy w kapsułkach Dolce Gusto jest ta chemia czy nie ? bo co czytam to zdania podzielone 50/50 nie mam opakowania żeby przeczytać skład

Gość o rany julek
nie ma tam zadnej chemii, w ciemnych tylko kawa arabica a w bialych mleko suszone

mam DG, ten model co wygląda jak pingwin:-) jestem BARDZO ZADOWOLONA. Przede wszystkim dlatego, że zaparzenie kawy trwa chwilę, ekspres jst prościutki w obsłudze i utrzymaniu w czystości. Kupuję kapsułki espresso intenso i lungo, wg.mnie są najlepsze. Inna sprawa z mlekiem - tego z kapsułek nie lubię, nie smakuje mi i już. Dlatego dokupiłam osobno spieniacz KRUPS, wygląda to i działa jak maleńka wirówka, dodatkowo spienione mleko jest ciepłe, nie wychładza więc kawy. Naprawdę polecam:-)

Gość nowy użytkownik
Witam. Chcę sobie też kupić Dolce Gusto, proszę o informację czy mleko jest w proszku czy w płynie ? Czytam i zdania podzielone, więc zgłupiałam

Gość nowy użytkownik
?

Gość nowy użytkownik
a na temat kapsułek ktoś się wypowie ?

Gość o rany julek
mleko jest w proszku

Gość nowy użytkownik
aa no to nie kupie DG bo sama chemia

Gość moze kawkeee
DG to sama chemia

Gość dolce gusto mam
nie zgadzam się jak mleko w proszku nestle robi dla dzieci to tez sama chemia ?