Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

śnił mi się brunet bez okularów

Polecane posty

Nie możemy się postawić w sytuacji danej osoby bo nigdy nie zrozumiemy kogoś jeśli nie przeszliśmy czegoś podobnego. Nie jesteśmy w stanie zastanowić się 10sekund i poczuć to co ktoś czuł przez 10lat. Ale jestem za zdradą, jasno to napisałam, jednak nie wszystko jest tak proste jakim byśmy chcieli to widzieć.

ja nie jestem za zdradą chociaż mam ją na sumieniu lepiej przejść przez piekło (tak, fiku, piekło!) rozwodu i żyć pełną piersią

tez robię zakupy no ba! jako dziesięciolatka też robiłam :D jak jeszcze wynosisz rodzicom śmieci to w ogóle jesteś baba z zasadami :D oj dziewczyno

nie odpowiem ci na to pytanie:) sama sprawdzisz:)

hah zobaczymy jakie będą twoje bo tego nie wiesz, nie ?:D ale masz prawo do marzeń :D powtarzam ci dziewczynko jak zaczniesz żyć na swoją rękę będziesz się mądrzyć o jakości zasad na razie to coś tam może ci się wydawać np. to, że robiąc czasem zakupy cokolwiek wiesz o życiu

"honor to coś co albo się posiada albo nie" honor to coś, co nie pozwala żyć na utrzymaniu rodziców po ukończeniu studiów :P

honor to coś co albo się posiada albo nie, wy nei wiecie co to państwo dorośli pierdu pierdu pierdu pierdu

Gość mmmm1234
jesteś beka kto cię zechce

Fikuśna, każdy w moim otoczeniu miał zasady, każdemu zależało na pewnych wartościach, każdy chciał jak najlepiej. I te osoby spier­doliły pewne sprawy...i co, powinnam uznać ich, za marne chorągiewki a najlepiej może zerwać kontakt bo się okazali niegodni? Kto wie co ja zrobię za 20lat, będę dokładać starań by żyć jak zaplanowałam, ale życie wszystkie plany szybko weryfikuje. Moim zdaniem znając niebezpieczeństwa możemy starać się by ich unikać, przedsiębrać działania prewencyjne i dzięki świadomości radzić sobie lepiej, a będąc pewnym, że zawsze nam się uda bo "wszystko jest proste i mamy zasady" prędzej czy później zaliczy się upadek, mniej lub bardziej bolesny. Daleko mi od popadania w skrajny relatywizm moralny, ale człowiek to tylko człowiek. I tyle.

niebeiski planuje swój upadek 😴 to eni zbrodnai w afekcie tylko tchórzowskie zagranie, pojscie na łatwiznę, chowanie glowy w piach

ja jestem wyjątkiem żeńskim poszukam męskiego i ona obraża się za nazywanie jej dzieckiem

to eni zbrodnai w afekcie tylko tchórzowskie zagranie, pojscie na łatwiznę, chowanie glowy w piach powiedziała fiku, która przeszła niejeden małżeński kryzys:D

fiku, nikt ci nie każe zdradzać. ale musisz przyjąć do wiadomości, źe tak czy siak związki się rozpadają.

żabciu, przyjmuję, ale wtedy trzeba sie rozstać, a nie planowac zdradę będąc w zwiazku i mieskzajac z tą osobą :O

No każdy wyraził swój pogląd i z tego co widzę, każdy jest za uczciwością, tylko niektórzy widzą szarości także. Świata nie zbawisz fikuśna:P