Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona181818

Potrzebuję mężczyzny, nie chłopca...

Polecane posty

zagubiona181818 fiku mikuuu: ile zatem Ty masz lat? Na pewno nie jestes moja rowieśniczką, bo jestes dość pase do nastolatek... uwazasz je jeszcze za gówniary... po 30 dużo tez mysle ze nie jestes,bo kobiety majace ponad 30, sa bardziej wyrozumiałe... :-) Zagubiona ile masz lat???

Gość zagubiona181818
fiku mikuuu:a Ty byś na jego miejscu traktowała je jak potencjalne partnerki..? być moze jest to troche paradoksalne,gdyz takie własnie dojrzałe myslenie mnie przyciaga, z drugiej jednak strony, sama bym chciała byc kiedys partnerka takiego dojrzałego mezczyzny... no ale jak widac,skomplikowane to dosc.. malokto: Ale to tylko Twoje myslenie ze mnie to zabolało..:) nic mnie nie zirytowało w Twojej wypowiedzi:) poprostu nalezysz do grona tych wielkich znachorów, którzy wiedza co w zyciu najlepsze, potrafia wytknac cos komus, zapominajac o tym,ze samemu sie kiedys przez to przechodzilo:) chciaąłbym jeszcze zaznaczyc,ze gdybys była bardziej oczytana osoba, to to co pisze,nie byłoby dla Ciebie jakimś wysilonym tekstem :)

hippiechick Biest - proponuje przejrzeć komentarze. Sorry ale weszla tak i nie chce mi sie szperac....;:(

ja na twoim miejscu, po takim wpisie, mówiącym że 18latka to tlyko na kochankę, pomyślałabym sobie, ze to jednak nei facet dla mnie i nei facet dojrzały :) dojrząły facet nie traktuje ludiz tak przedmiotowo

Gość zagubiona181818
18 lat ;)

Witaj Biest :) Autorka ma 18 lat. Szuka dojrzałego, poważnego mężczyzny, do 29 - ciu lat, nie może być koło trzydziestki, bo ci, za kilka la zapragną założyć rodzinę, a Autorce może się odwidzieć i zostawi takiego faceta ze złamanym sercem... Taka ona "dojrzała ponad wiek' :P

Gość malokto
"Każdy niech sobie żyje jak chcę, dopóki krzywdy nikomu nie robi. " a później siedzicie w pieluchach w wieku 20 lat i lamentujecie, że nie poszalałyście, że mąż wychodzi z kolesiami, a wy musicie z dzieckiem w domu siedzieć. 18 lat to nie czas na poważne związki. Niekorzystanie z młodości to marnowanie życia. Ja się wybawiłam za wsze czasy, mam masę wspomnień. Wy będziecie miały tylko wspomnienia o chłopach, którzy was ruchali i rzucali. Mam wiele koleżanek, które powychodziły bardzo wcześnie za mąż, albo były w "poważnym" związku i siedziały albo w domu albo u faceta, a teraz płaczą, że się nie wybawiły. Życie bywa przewrotne. Róbcie tak żeby w wieku 30 lat mieć piękne wspomnienia i czyste sumienie, że się młodość w pełni wykorzystało. Na facetów i związki przyjdzie czas. Bawcie się, nie siedźcie w domu. Jak będziecie już na swoim utrzymaniu, to nie będzie ani siły ani czasu ani możliwości na to co można jedynie przeżyć w liceum/na studiach.

Gość zagubiona181818
fiku mikuuu: Typowy mezczyzna... skoro laski były na tyle głupie,ze dały sie przeleciec starszemu kolesiowi? To był tylko i wyłacznie ich wybór... chyba ze facet rozkochał w sobie jakas,ta z miłosci sie z nim przespała, a później on ja rzucił,no to faktycznie,podłe zachowanie,na miare gówniarzerii...

Lomku witaj 18 moze nie byc dzieckiem ale tez nie jest specjalnie dorosla... 18 z 29 latkiem....wazne jakimi sa osobami...

malokto - za nim zaczniesz bawić się w matkę moralizatorkę to sprawdź najpierw kogo chcesz moralizować. To że poniekąd w pewnych kwestiach rozumiem autorkę, to nie znaczy że staje murem po jej stronie. Już pisałam wcześniej o czym ja marzę. Nie chcę dzieci. Chcę korzystać z życia i coś osiągnąć (a przynajmniej to 1).

małokto - to i tak nie zmienia faktu że to nie jest problem ani twój, ani mój. Każdy sobie rzepkę skrobię.

Gość malokto
Dziewczynko nawet nie wiesz do kogo to piszesz. Posiadam i przeczytałam więcej książek niż ty kiedykolwiek choć w ręce weźmiesz. Wiem, że się silisz, bo twoje wypowiedzi są do bólu sztuczne. Jestem doktorem na wyższej uczelni, jeśli ci to w ogóle cokolwiek powie. To ze "znachorem" bardzo zabawne :) Ja tylko piszę jakie miałam doświadczenia i i co w życiu widziałam - czy skorzystasz czy też nie, twoja sprawa. No ale my Polacy mamy podobno to do siebie, że jedynie na swoich błędach się uczymy, bo innym uwierzyć nam w cokolwiek trudno. Szczególnie gdy ktoś ma inne zdanie niż my sami ;)

Gość zagubiona181818
Lomu: Człowieku, dla mnie zwiazanie sie z tyle starszym człowiekiem, bedzie nowoscia.. nie wiem jak by sie to wszystko potoczyło,a nie chce komus zycia poprostu zmarnowac... weż Ty sie lepiej napierw zastanów, dlaczego tak sie chce zachowac, przyczyny i skutki ,ok? analogicznie... malokto: Chciałam Ci zaznaczyc, ze miałas zakonczyc dyskusje z "gówniarami", a Ty sie laska nieźle wkreciłaś :D i kogo co tu boli?:D

Gość zagubiona181818
fiku mikuuu: po coś w koncu tu załozyłam ten topik;)

Gość malokto
kłótnia = dyskusja? Już chyba równie zmęczona jak ja jesteś, dobranoc :)

Gość zagubiona181818
fiku mikuuu : Ty teraz mowisz o Wacławie wspaniałym? przeciez nie ma praktycznie zadnych szans,zebym sie z nim kiedykolwiek zobaczyła,wiec dlaczego zadajesz takie dziwne pytania, czy mysle,ze ze mna by tak samo postapił.. a jezeli masz na mysli ogólnie takich facetów,to chce zaznaczyc,ze kazdy mezczyzna inaczej do tego podchodzi...nie kazdy ma charakter Wacława;)

Gość zagubiona181818
malokto: no to w takim razie ja nie widze zadnej zmainy:) albo to wszystko dotychczas była kłótnia i kłótnia pozostało, albo to była dyskusja, a Ty sobie ja pomyliłas z kłótnia;)

ogólnie, facet pisze że traktuje przedmiotowo kobeity, a ty piszesz, ze byłby idealnym partnerem dla ciebei. Czy ty sie dobrze czujesz? :D

W którym miejscu niejaki Wacław pisze o przedmiotowym traktowaniu? Bo wg niego 18, 19 latki mogą być dla niego tylko kochankami? Nie wiesz czy je perfidnie wykorzystywał, czy może był to układ w którym obie strony były świadome na co się godzą. Jeżeli one też chciały się tylko bzykać, to nie widzę w tym przedmiotowego traktowania. Widzę Fiku Miku że chcesz koniecznie z jakiś sobie tylko znanych powodów koniecznie zgnoić autorkę.

Gość masz jeszcze mleko pod nosem
a udajesz dojrzałą kobietę. Nie jesteś gotowa na odpowiedzialne życie z dojrzałym mężczyzną. Dorosłe życie to nie ciągłe imprezy, pijaństwo i narkotyki tylko praca, odpowiedzialność, Lepiej weź się za rówieśników, którzy są na twoim poziomie .

Gość zagubiona181818
fiku mikuuu: kolezanka wszystko idealnie ujęła :) takze ja już sie nie bede wypowiadac;) 🖐️ hippiechick: fiku mikuuu za wszelka cene poprostu chce pokazac swoją "dorosłosc"...to ze ma troszeczke wiecej lat niz my,według niej czyni ją dojrzałą i doswiadczona kobieta... Zero zrozumienia.. wiec bez sensu dyskusja z taka osoba;)