Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjejtopowiedziec

BRZYDZI MNIE BIUST MOJEJ DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość jakjejtopowiedziec

moja dziewczyna przytyla i schudla poczym zmniejszyly sie jej piersi. to nie jest problem ale skora na piersiach zrobila sie pomarszczona jak u starej babci, jej piersi nie sa juz tak jedrne jak kiedys ani gladkie a jak sie schyli to az strach zagladac w dekolt. nie wiem jak jej to powiedziec ale nie chce juz jej tam dotykac ale moze macie kobietki jakies sposoby na taki problem? czy to sie da odmienic? moze podsunąłbym jej jakis pomysł..

Gość jakjejtopowiedziec
?

Gość belzebub666
zajmij sie najpierw swoim zwislym kutasem a potem dopiero wymagaj ty lucyferze

Gość RaZR
Rzuć ją !

Jest dzisiaj na rynku dużo kremów ujędrniających ciało,biust też. Wystarczy że delikatnie jej powiesz o tym że piersi już nie są tak apetyczne jak kiedyś (tylko delikatnie). Jak będziesz unikał całowania,pieszczot będzie bardziej bolesne niż prawda i miłe chęci

Gość pomarańczka_acha
posmaruj sobie kremem kutasa

Gość goracanimfomanka123
Tak,sa fajne kremy ujedrniajace. Trzeba je jednak stosowac regularnie. Kup w prezencie dziewczynie,a na dodatek dodaj wlasna inicjatywe-masuj jej piersi ,powiedz,ze to polaczenie przyjemnego z pozytecznym-taki rodzaj pieszczot.

Gość jakjejtopowiedziec
http://www.voila.pl/375/ek2f6/?1 znalazlem takie zdjecie na necie, podobne do tego co ma moja dziewczyna. taka skóra wlasnie.. nie rzuce jej przez to ale moze jej jakos pomogę, ona czyms tam zawsze smaruje sie ale czym dokladnie to nie wiem ale widze ze nie pomaga nic a nic.

Gość jakjejtopowiedziec
no to wlasnie chyba o te rozstepy chodzi, czyli nie ma ratunku juz? na zawsze takie bedą?

Rozstepy są raczej nie usuwalne na stałe. Mozna je wybielić i spłycić tak, że staną sie praktycznie niewidoczne, podobno niezły tez jest laser.. Ale całkowicie tego sie chyba nie usunie.

Gość muka-buka
Jeśli to są rozstępy, to po jakimś czasie staną się trochę mniej widoczne, ale nigdy nie znikną na 100%. Są kremy na rozstępy, można je dostać w aptece, wystarczy dopytać. Ewentualnie pozostaje wizyta w salonie kosmetycznym.

Ale te kurwy są jebnięte i zawistne. Szmaty same oceniaja facetów przez porfel i wilkoć kutasa, sa bezwzgledne i nie maja uczuć. A jak facet napisze, ze dziewczyna już nie jest taka jak kiedyś, to suki cie zjedzą. Pamiętaj, baby to dziwki, suki szatana i największe gówna jakie wydało piekło. Nigdy ich nie szanuj i nie kochaj. Ruchaj, a jak ci zbrzydną, to wyrzucaj jak odpadki i bierz sobie nowe, atrakcyjniejsze. one tak robią z mężczyznami i nigdy nie mają skrupułów i wyrzutów sumienia. To egoistki i myślą wyłącznie o sobie i o tym, żeby im było dobrze. Rób tak samo. Polskie szmaty zasługują wyłącznie na traktowanie jak tanie dziwki. Jeśli mi nie wierzysz, przeczytaj wypowiedzi powyżej i na innych topikach. szczególnie na tych, na których się chwalą, że zdradziły, albo wkurza je facet.

Gość załatwiaj szkoda małego
To jej rozstępy zostały po schudnięciu. Kurczę ciężko coś doradzić, bo to są po prostu blizny i nie znikną szybko. Jeżeli już nie przytyje, to z czasem jej to zblednie, ale raczej zostanie już na stałe. Szukaj dobrych kremów na rozstępy. Co będzie jak dziecko urodzi i porobią jej się na udach i brzuchu jeszcze? Uciekniesz?

Tak. Mam pewien świetny sposób na to. Zrób jej przysługę i ją rzuć. Skoro masz zamiar brzydzić się nią za każdym razem gdy utraci na swej idealności, to oszczędź jej całych lat snucia planów na przyszłość, naiwnych nadziei i późniejszych łez - a im późniejszych tym boleśniejszych. Mam w takim razie dla Ciebie brzydką wiadomość. Skoro wziąłeś sobie pannę tylko na wygląd, na pewno Cię to zszokuje ale... niemożliwe jest zachowanie przez całe życie tej samej sylwetki, tej samej jędrności piersi, uchronienie się przed wszystkimi zmarszczkami itd. Tak więc ona się będzie zmieniać, ty się będziesz brzydził i będziesz ją ranił. Całe szczęście że ty się nie zmieniasz i do późnej starości zachowasz walory młodego ciała, gładką twarz, mięśnie jak stal i kondycję przyrodzenia. To chyba oczywiste że po nagłej utracie wagi skóra traci na jędrności, i stopniowo z czasem wraca do normy. To nie piekarnia. Dlaczego nie ufundujesz jej kremów wspomagających odchudzanie, ujędrniających skórę? Jest ich naprawdę szeroki wybór.

Gość lachoń
jaka sciema, przeciez to na zdjeciu to zwisy jakiejs baby co to chyba z piatke wykarmila, nie ma szans zeby mloda dziewczyna z jedrna i elastyczna jeszcze skora, bezdzietna, nawet jezeli duzo stracila na wadze to niemozliwe zeby miec TAAAAAAAKIE rozstepy, idz sie walnij w leb jelopie

Oj możliwe... są dziewczyny które już w wieku dojrzewania przy minimalnym przytyciu, a później utracie wagi mają całkiem pokaźne rozstepy... po prostu taka skóra i nic się nie poradzi. jeden ma skłonności innym nie ma. dlatego są kobiety które nawet jak o siebie w ciąży dbają kremuja, cuda robia i tak rozstepy dostaja. mało widziałaś.

Gość a może to jest
biust po wyjęciu silikonów? (ten na zdjęciu).

Gość a może to jest
Pragnę tylko uświadomić towarzystwu, że jak kobieta chudnie to biust pozostaje taki jak był, nie zmniejsza się i nie robią się żadne rozstępy, wiem to z autopsji bo się odchudzam.

Gość lachoń
a wyobraz sobie, ze bardzo duzo widzialam i zeby mloda dziewczyna miala takie piersi w wieku 20 paru lat to tylko i wylacznie musi byc na cos chora i mozna to usunac tylko operacyjnie, nawet ostatnio byl o tym program. Kobieta po karmieniu- jak najbardziej, wiadomo, ze kremy za duzo nie pomoga, ale nie ma opcji, zeby normalniej dziewczynie tak sie porobilo. No chyba, ze wczesniej wazyla 120 a teraz 45kg

Gość lachoń
a moze jest- ja tez sie kiedys odchudzalam, potem tylam, piersi tez mi malaly, ale nigdy nawet 1 rozstep mi sie nie pojawil. Ten koles scieme wali

Gość a może to jest
jeszcze możliwe że stosowała jakieś środki na porost piersi ;) i tak ją urządziły, ponoć te wszystkie badziewia powodują efekt zwrotny :o

Ale to, że tobie się nie zrobiło to nie znaczy, że innej nie mogło. Ja znam dużo szczupłych kilka szczupłych, które nigdy nadwagi nie miały a rozstepy są. na udach, biuscie, pupie, nawet na łydkach. Wszędzie się można nabawić jak się ma skłonności i nic nie zrobisz. Można se usuwać laserowo. Aha, żadne choroby nie wchodzą w grę.

Gość lachoń
nie mowie, ze nie moga jej sie zrobic, to jasne ze chyba kazda dziewczyna, nawet bezdzietna jakies tam ma, nawet ja, ale czy ty widziales to zdjecie?? to sa jakies wyciagniete wory starej baby

Hm, może autor wyolbrzymił ten problem. :D faceci czasem mają taka skłonności... myślę że aż tak źle to nie wygląda, pewnie trochę lepiej. Jemu się może wydawać, że jest masakra :p

Gość lokijuhgytfd
ja mam 20 kilka lat i dokladnie takie piersi, tez przytylam i schudlam i sie porobilo, mam niestety skore sklonną do rozstępow i przykro mi bardzo ale tego nie da sie usunac, moze laserem ale nie stac mnie na to, zaden krem a przertestowalam dziesiatki nie pomogl, mam je od kilku lat i trudno, trzeba sie z tym pogodzic. nie nosci duzych dekoltow. nie mam faceta bo sie wstydze swojego ciala takiego, wlasnie tego ze ktos to zobaczy i ucieknie a potem bedzie za plecami ze mnie sie smial. trudno.. taki los . to jak choroba skóry po prostu. blizny na cle zycie. jeden przytyje i schudnie i nic a drugi bedzie mial rozstępy i blizny po nich na cale zycie..

Gość niestetyyyyy
Takie rozstępy mają czasem młode kobiety. Pracowałam jako pielęgniarka i takie widziałam i to wcale nie u 70-latek. Jedni mają rozstępy , inni nie. Ktoś może schudnąc i nie miec ani jednego, a ktoś może mieć rozstępy w okresie dojrzewania, kiedy biust szybko rośnie a skóra nie nadąża. Bardzo często tak bywa.