Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegraniec życiowy

Przegrałem życie

Polecane posty

Gość przegraniec życiowy
Nie naciagam moszny , niestety nie jestem masterem. Pewnie nawet on kogos tam ma :)

Gość przegraniec życiowy
Też nie mam i nigdy nie bede mial :)

Gość a o co chodzi z tym??
Najlepiej narzekać Skoro jeczysz że nie masz dziewczyny to idź na laski a nie siedzisz w necie i zrzędzisz

Gość przegraniec życiowy
hahaha , gdzie mam isc , jestem brzydki jak noc , dziewczyny na moj widok zaslaniaja twarze , robia tzw . facepalm , a te bardziej wredne patrza krzywo :)

Usuń pryszcze, umyj włosy, zacznij chodzić na siłke i zajebiście się ubierać :) Jak to za mało to idź na jakieś zabiegi i usuń w sobie to co ci się nie podoba

Gość przegraniec życiowy
dla mnie jest juz za pozno , niestety :(

A ile masz lat? Na znalezienie laski nigdy nie jest za późno :P Nawet jak masz 50 to możesz przecież spróbować wyrwać jakąś fajną mamuśkę :)

Gość przegraniec życiowy
mam 22 lata , juz za stary na szukanie panien , jesli sie wlasciwie prawie nigdy nie mialo :)

Gość przegraniec życiowy
Ech , niemożliwe.

Hahahah ale mnie rozbawiłeś :D Taki wiek to jeszcze nie czas na szukanie panien :P Poczekaj te 2 -3 lata plus zmień swój wygląd i wtedy rozglądaj się za dupami :D Jeżeli myślisz że 22 latek samotny to przypał wzorując się na 2,3 kolegach z dziewczynami to jesteś w błędzie :P Popatrz ilu twoich rówieśników jest kawalerami i cieszy się z życia :D A tych zdecydowanie jest większość :P

To co ty, masz już 90 lat że nie masz żadnych perspektyw na zmiany? To pozostaje mi pogratulować że w tym wieku tak prężnie obsługujesz komputer.

Gość przegraniec życiowy
Hahahaha , tutaj trafiłeś . Znam tylko 1 słownie : jednego chłopaka , takiego jak ja tzn z takim doświadczeniem. Nie wmawiajcie mi więc ze to normalne :)

Gość przegraaaaaaaaaaaaaanawielka
Też przegrałam życie, witajcie jestem nikim. głupia, pusta, idiotka, zero znajomych już nie wspominajac o chlopakach..przegraaaaanaaaaaaaaaa już mi nawet nie zalezy aby to zmienić..

Gość przegraniec życiowy
najczesciej to wlasnie te głupie i puste , mają od groma znajomych :) tez juz niczego nie oczekuje , nic juz nie jestem w stanie zrobic , z kazdym rokiem jest tylko gorzej ...

No to lamentuj dalej ziomek, miłego narzekania :D Sam dupy nie ruszysz żeby się zmienić, myślisz że ktoś to zrobi za ciebie? Sam musisz się ogarnąć z wyglądem i sam musisz gdzieś wybić z chaty żeby jakąś fajną poznać. Z nieba ci nie sfrunie :D Ale widzę że ty lubisz to narzekanie i ta samotność wcale ci nie przeszkadza :D Czytałeś może ''Cierpienia Młodego Wertera''? :P To przeczytaj, to książka właśnie o tobie i dla ciebie :D

Gość przegraniec życiowy
Taaa , w tej ksiazce przynajmniej ten Werter byl przystojny i mial jakas ukochana , przynajmniej cos probowal . A ja ? Zwykły śmieć nic nie warty.

Sens jego życia był podobny jak twój :D On chciał cierpieć z powodu nieszczęśliwej miłości tak jak ty chcesz cierpieć że jesteś niekochany zamiast zrobić coś żeby to zmienić :D

Gość przegraniec życiowy
Juz nic nie zmienie taka jest prawda . A ty jestes taki madry bo pewnie masz normalne zycie i nie potrafisz zrozumiec mojego cierpienia. Moze chociaz Pharaon Reviens i przegraaaaaaaaaaaaaanawielka sa w stanie to pojac :)

A kto ci każe nie próbować?? Próbuj chłopie próbuj, młody jesteś i dziwie się tobie że ci się śpieszy :D Ja pierwszą laskę poznałem w wieku 32 lat :D i tak byłem z nią krotko i była moją jedyną :D A ty się załamujesz jak nie wiem co :D Musisz się ogarnąć :D Zacznij się normalnie ubierać i popraw cerę jak masz brzydką itd :D Zobaczysz, same na ciebie polecą :D

To od ciebie zależy czy zmienisz coś czy nie :D Wg mnie ty lubisz po prostu zrzędzić ale ruszyć do przodu po prostu nie chcesz :D Też nie mam kobiety na razie :P I nie płaczę z tego powodu

Gość przegraniec życiowy
skad wiesz jaka mam cere i jak sie ubieram ? Jestem przegrany i tyle , Ty masz kogos wiec nie zrozumiesz :) Piszcie co o mnie sadzicie , szczegolnie chodzi mi o jakies w miare normalne osoby pokroju una_s20 :)

I nie uzależniaj sensu życia od tego czy jesteś w związku czy nie bo to absurd :D Zajmij się czymś, czymkolwiek, byle nie myśleć o tej jebanej samotności :D

Gość przegraniec życiowy
Latwo Ci mowic , jestem tylko czlowiekiem tez chce miec kogos , dlaczego los ze mnie tak okrutnie zadrwil ? Czym sobie zasluzylem na taki los ?

Pisałeś że jesteś brzydki stąd wnioskuję :D Ty nie chcesz nic zmienić tylko narzekać lubisz :D To jest schizofrenia :P Ja rozumiem gdybyś się starał ale nie wychodziło ale ty nic nie robisz zupełnie :D Myśl jak chcesz, narzekaj na kafe jak chcesz, widocznie tak ci pasuje :D

Gość przegraniec życiowy
Nie pasuje , ale nie jestem w stanie nic zrobic ..

A myślisz że ci co mają laski to mają w prezencie od losu?? Manna z nieba im spadła? Oni sie starali żeby jakąś zdobyć, a ty nic nie robisz tylko jęczysz na babskim forum :D Albo się weźmiesz za siebie albo nadal będziesz zrzędził, twój wybór :D