Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Panowie. Czego wymagacie od kobiet, po czym od razu skreślacie, co Was

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

interesuje w płci pięknej? Poproszę, żeby to był temat dla panów. Panie proszę o nieudzielanie się. Przepraszam, że tak stanowczo, ale inaczej nie dociera. Dziękuję. Zacznę od siebie: Wymagam: Codziennej depilacji ciała, począwszy od paznokci na stopach, a kończąc na końcówkach włosów na głowie. Musi być wygimnastykowana. Szczupła, czyli w granicach właściwego bmi, a tego już za niskiego. Skreślam: Nieumiejętność dbania na siebie, zwracania na siebie uwagi, czyli musi umieć przykuwać wzrok. Uległość. Musi być dominująca. Zachowanie w stylu babochłopa. Chodzenie jak chłop. To chyba takie mniej więcej główne. Panowie, czy wymagacie, skreślacie?:(

Gość ludzki przedmiot
Codzienna depilacja i dbanie o każdy kawałek ciała, począwszy od paznokci na stopach, skończywszy na końcówkach włosów głowy. O to chodziło.:(

Gość to takie najważniejsze
może być głupia. Sam jestem głupi to przecież po co ona ma być mądra. Przecież nie będziemy ze sobą rozmawiać tylko się na siebie lampić.

Gość ludzki przedmiot
"głupia" Chodzi o to, że nie potrafi rozwiązać równania matematycznego, czy głupia życiowo? Bo jeśli to pierwsze, to nie mam nic przeciwko. Jeżeli drugie, to skreślam.

mądra musi być na tyle, żeby umiejętnie zwracać na siebie uwagę innych facetów, żeby mi wszyscy zazdrościli. No bo przecież o to w tym chodzi, nie? No Jo, moja kobieta musi być mega dupa, prosta sprawa że o to w życiu chodzi. Padłam ;P

Ja np umiem bezbłędnie rozwiązać trudne równanie matematyczne, natomiast nie depiluję paznokci. Czy jestem skreślona? 😭

aaa, to wątek erotyczny. To zmienia postać rzeczy, to przepraszam, już się nie czepiam. Przez chwile przestraszyłam się, że to opis materiału na żonę.

a strona dla kobiet ;)

Gość ludzki przedmiot
Dark_ Side poprawiłem już i nie czepiaj się proszę!:D Jeżeli masz owłosione i nie depilujesz, to. To jak to sobie wyobrażasz chodzić z owłosionymi? Nie przeszkadzałoby Ci to?:(

Ludzki, lubię się czepiać:P Przeczytałam tylko pierwszy post, jestem leniwa. Otóż depiluję się cała, łącznie z rękami. Woskiem wyrywam wąsy o których nie wiem czy je mam, bo nigdy nie dopuściłam do sytuacji w której mogłyby urosnąć. Mam pierdolca na punkcie depilacji, co skutecznie utrudnia mi życie 😭. To pewnie jakaś nerwica natręctw:O

Gość ludzki przedmiot
to takie najważniejsze@ rzeczywiście strona dla kobiet, ale mężczyźni też się tutaj udzielają. Gdybym nie zaznaczył w temacie, że temat tylko dla mężczyzn, to nie byłoby problemu. Ale przecież napisałem, więc proszę o uszanowanie. Dziękuję. A to nie "opis materiału na żonę" , a cechy podstawowe kobiety.:(

Gość ludzki przedmiot
Dark_ side ,to lenistwo skreśla Cię od razu i oddala znacznie od ideału kobiety. :( Ale nerwicę masz na plus. Taką nerwicę powinna mieć każda kobieta, no przynajmniej 99%.

Gość ludzki przedmiot
Zdzichu, wyglądasz teraz jak mędrzec. Jak filozof! Natłok myśli? Podziel się proszę co mądra głowa spłodziła.

Gość ludzki przedmiot
Dark_ nie ma co już się targować. Lenistwo skreśliło.:(

Gość ludzki przedmiot
Alicja w krainie czarow. Temat dla mężczyzn. Ale dziękuję za przypomnienie. Wymagam: POPRAWNE chodzenie w szpilkach. Jedyne obuwie w jakim powinna chodzić kobieta.

Ja w zasadzie wymagam od kobiety tylko jednego: żeby na mnie leciała. To jedyny warunek. :classic_cool: Niestety tym sposob musiałem skreślić już wszystkie mieszkające w promieniu 50 km. ode mnie :-o

Gość ludzki przedmiot
Dark_ side, ale nad lenistwem można popracować.:( Definitywnie skreślony, czy to tylko tak po złości i na chwilę było?:( Vieviór, bo chyba nie ma tak latających kobiet.😭 25km to już chyba byłby problem.:(

"chyba nie ma tak latających kobiet" To chyba już pora obniżyć im poprzeczkę :-o

Gość ludzki przedmiot
Niestety Vieviór. Vieviór, ale zastanów się. 50 km? Jakby tak wystrzeliła, to przy lądowaniu miazga.:(

Znaczy się obniżyć wymagania. :-o Nawet jeśli nie masz żadnych wymagań to zawsze warto trochę poudawać, aby kobieta nie pomyśłała sobie, że jesteś łatwy :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
Racja Vieviór, racja. Żartowałem z tym obniżaniem wymagań. Kobieta ma się starać. Takie czase, że kobiet już prawie nie ma.:( Pozostały same wulgarne babochłopska, kobieto podobne potwory.

Gość ludzki przedmiot
autorze,@ a Ty jesteś zdenerwowaną na mnie może kobietą i temat nie do Ciebie kierowany, dlatego dyskusji nie będzie, do widzenia.🖐️

Gość tghghgh
Nie od dziś wiadomo, że liczy się tylko fizyczność a dopiero potem cała reszta.

Gość ludzki przedmiot
Demorator, no nie wiem. Wydaje mi się, że praca w szkole stresuje i po zajęciach te stresy mogłaby do domu przynosić. Dla mnie to obojętne, jeżeli nie rzutuje na związek. Chyba, że chodzi Ci o klasę wartości. Oczywistym jest, że powinna mieć przypisaną pierwszą klasę. Wydaje mi się, że to normalne.