Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Panowie. Czego wymagacie od kobiet, po czym od razu skreślacie, co Was

Polecane posty

Ludzki, obraziłeś mnie impertynencie Ty jeden! Wszystkie moje kobiece słabości są zaletą. I tej wersji będę się trzymać🖐️

@ludzki przedmiot to po co zakładasz temat i pytasz skoro nie znasz się na kobietach i nie wiesz nawet jaka to jest "kobieta z klasą"

@ludzki przedmiot a ile masz lat i jakie doświadczenie z kobietami ? Jak dyskusja ma być sensowna nie wystarczy wypraszanie pań z tematu.

Gość ludzki przedmiot
Dark_ side, przepraszam,ale wyraziłem zdanie tylko.:( Dark, jesteś zaletą to oczywiste. Demorator, nie no wiem. Oczywiście popieram. Tylko kobieta z klasą. Co na to się składa według Ciebie, że za takową można uznać?

Gość ludzki przedmiot
SamotnikXI, też dobre podejście. Najlepsze.:D

Gość ludzki przedmiot
Na razie dziękuję za dyskusję. Do zobaczenia później.:)

Gość ludzki przedmiot
Demorator, Pań nie wypraszam, bo akurat do tego tematu nawet nie zaprosiłem. Normalne doświadczenie z kobietami, wiek w normie, około 30tki. Temat dla mężczyzn. Rzeczowa i konkretna dysputa. SamotnikXI, dziwne sny? Podziel się tymi snami, ocenimy czy dziwne. Teraz zasłużyć na miano "dziwne" to trzeba się porządnie wykazać.:D Dopisuję kolejne wymaganie co do pań: Absolutne minimum jeśli chodzi o seks, to raz na 12 godzin. Czyli wysokie libido kobieta mieć musi.

"Czyli wysokie libido kobieta mieć musi. " Ostrożnie. Ten wymóg może z czasem obrócić się przeciwko Tobie :p

Gość ludzki przedmiot
Vieviór, dam radę!:D Uważasz, że to za dużo tak codziennie 1 stosunek, a od czasu do czasu 2, 3 i 4 nawet? :(

Gość Jeden z bliźniaków
Skreślamy je od razu jeżeli są szmatami i puszczają się, albo pierdolną nam tekst taki " " ..jesteście braćmi do tego identycznymi z wyglądu więc nie widzę problemu w tym że mogę być z wami dwoma i możecie się mną dzielić :o.... "

Gość ludzki przedmiot
"..jesteście braćmi do tego identycznymi z wyglądu więc nie widzę problemu w tym że mogę być z wami dwoma i możecie się mną dzielić .... " :D:D:D

Absolutne minimum jeśli chodzi o seks to raz na 12 h? Czyli te, które kochają się co 24 h, albo co 48, to już nie kobiety? =.=

Gość ludzki przedmiot
Kmee, wiadomo że nie.;) Może rzeczywiście trochę przesadziłem, ale raz na 24h to już chyba norma. Poniżej, to już coś nie tak.:( Dopisuję💤: Bardzo znaczącym atutem kobiety, jeżeli potrafi osiągać tzw. mokre orgazmy i wypluwać z siebie różne wydzieliny.😍

Jak nie będziesz dawał kobiecie przyjemności w łóżku, to nie będzie chciała tego robić nawet raz na tydzień :)

Gość ludzki przedmiot
Kmee, oczywiście. Kobieta i mężczyzna muszą wzajemnie dawać przyjemność.:) polecony przedwczorajszy@ w co nie wierzysz?:(

Gość ludzki przedmiot
Bez przesady, Przedwczorajszy. 3/4 dnia na robienie z siebie bóstwa. Później seks. I po seksie można trochę porozmawiać. Spędzanie całych dni z "laską", daj spokój, każdy by się zanudził.🖐️

Oj, Ludzki, nie mierz KAŻDEGO swoją miarką ;) Mi najbardziej podoba się wymóg: Konieczne ciągłe chodzenie w szpilkach :D:D:D Chyba nie widziałeś na prawdę seksownej kobiety na ulicy, taka może biegać choćby w prostych trampkach i wygląda o niebo lepiej. Bywaj

Gość ludzki przedmiot
polecony przedwczorajszy@ nie nudzę się tylko w seksie. Życie to nuda.:( Kmee, a jak mam mierzyć? Każdy mierzy swoją miarą.:( Noga kobiety tylko seksownie wygląda w szpilkach. Może nie?:(

Gość ludzki przedmiot
Załamujesz się, na to co wypisuję, czy "No nie", twierdzisz, że noga seksownie może wyglądać w trampku? Kmee?:(

Twierdzę, że noga seksownej kobiety, będzie seksowna w jakimkolwiek obuwiu Przykładem jest moja sąsiadka, która ostatnio paradując w kaloszach po ogrodzie, wyglądała i tak mega sexi. Ale po co się tu spierać, gusta i guściki, nieprawdaż? ;)

Gość Jontek Gąsienica
Ja skreśliłem , bo na 4 randce nie chciała się całować.

Gość ludzki przedmiot
Kmee, wybacz ale to co napisałaś, to owszem gusta. Są. Tandetne gusta. Kobieta nie założy kaloszy!:O Jontek Gąsienica, i bardzo dobrze. Jeżeli na 4 randce nie chciała się całować, to czego w ogóle ona chciała. :(