Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Panowie. Czego wymagacie od kobiet, po czym od razu skreślacie, co Was

Polecane posty

Ludzki, nie ośmieszaj się takimi twierdzeniami :D

Gość Jontek Gąsienica
Nie wiem niby się chciała spotykać, ale przytulać i całować to nie, więc..... Zęby mam pierwsza klasa. Nie palę. Świeży oddech.

Gość ludzki przedmiot
Kmee, nie ośmieszam. Taka prawda. Upadek kobiety nastąpił. Ze świecą szukać smukłych nóg w szpilkach.:( To tym bardzie dobrze, że ją kopnąłeś Jontek.

Heh ktoś, kto nie określa mianem "kobiety" kogoś tylko dlatego, że nie paraduje w szpilkach przez 365 dni w roku 24 h/ na dobe, nie możesz sie określać mianem "mężczyzny". Dobrze, że tak skrajne przypadki z moich obserwacji występują dość rzadko :) Znikam, póki jeszcze ten temat wprawia mnie w rozbawienie, bo granica między nim a irytacją jest dość cienka. Miłej debaty

Gość ludzki przedmiot
Dopisuję wymaganie: Kobieta musi lubić seks oralny w całym aspekcie, czyli "obciąganie" wyciąganie, połykanie i to z przyjemnością, a nie z poczucia jakiegoś obowiązku.

Gość Jontek Gąsienica
Nie kopnąłem, tylko grzecznie zakończyłem znajomość. Właściwie to nawet nie było przez całowanie. Po tej ostatniej naszej randce było nawet miło. Napisałem jej smsa, że było mi miło, że dziękuję, a ona mi napisała: "To dobrze".....romantyczka nie ?

Gość ludzki przedmiot
Kmee, nie złość się.:( Nie chodzi o to, żeby cały czas chodziła w szpilkach, ale znaczną część czasu, czyli, że ma to być podstawowe obuwie. Wiadome, że jak będzie szła biegać, to nie założy szpilek.

Gość ja bym skreślił taką
co się wydepilowała od czoła po czubki włosów (byłych włosów) na głowie, ale jak cie łyse pociągają, to twoja wola, bracie.

Ale ja się nie złoszczę, jak już napisałam, mnie to na prawdę bawi :D

Gość ludzki przedmiot
Jontek Gąsienica no tak, z tego wynika, że romantyczka pewnie. ja bym skreślił taką@ nie wiem o co Ci chodzi.:(

Gość ludzki przedmiot
Kmee, to się tak nie baw, bo się zaraz zezłościsz.:P

to sobie swój pierwszy post przeczytaj, skoro już zapomniałeś jakie masz wymagania :o "Wymagam: Codziennej depilacji ciała, począwszy od paznokci na stopach, a kończąc na końcówkach włosów na głowie." Czyli ma być łysa. Na głowie również.

Gość Lekarzyna u poczatku kariery
Szczupla, ladna, dlugie wlosy, zadbane rece, jedrne piersi, nie za duze posladki - taka klepsydra (?).. Inteligenta, ambitna, majaca dobra prace i perspektywy.... Usmiechnieta, ale troche wredna, umiejaca sie przekomarzac z klasa, bedaca pewna siebie Seks ---- :) w sumie powinno byc na pierwszym miejscu, bez zahamowań, spontaniczna z fantazja!! Inaczej mowiac: modelka z dobrego domu. Jest taka? ... Jak tak, to biore.

No co Ty Ludzki, przecież złość piękności szkodzi :D A offtopem mówiąc, dla mnie np. facet, który depiluje sobie jaja to NIE FACET

Gość ludzki przedmiot
ja bym skreślił taką@ proszę Cię żebyś doczytał sprostowanie pod tematem, bo po prostu nie dopisałem i śmiesznie wyszło.:( Lekarzyna u poczatku kariery@ określenie "modelka z dobrego domu" kojarzy mi się z nudną paniusią, przy której trzeba skakać, bo wszystko się należy.:( Ale pewnie mało takich. Teraz to prawie same babochłopy i wulgarne dziewczyny.💤 Lornetnik, też skreślam. Kmee, a co, lubisz włosy brać do buzi i wydłubywać co chwilę, bo jakiś utknął Ci między zębami?💤

Gość Jtd.t
Macie duzo wymagan to pewnie jestescie zajebisci?

Eee, w sumie to niska poprzeczka - szpilki, codzienna depilacja, dbanie o siebie, zachowywanie się jak "na kobietę przystało"... 99% shemale spełnia te warunki :D idealna partnerka dla ludzkiego

No śmiesznie, śmiesznie :D. Wypadałoby przemyśleć temat, zanim się go założy a nie pisać 10 sprostowań :o. Ja jaj nie golę i nie widziałem w życiu, żeby któraś z moich kobiet musiała przerywać pieszczoty celem poszukiwań wykałaczki, nie mówiąc już o akcjach typu "kłaczek" (Shrek 2, tak tak, wiem, prawdziwy mężczyzna goli jaja i nie ogląda bajek).

Gość Jtd.t

Gość Jtd.t

Wydłubywać włosy? No proszę Cię, jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym miała któregoś między zębami. Przecież nie miałeś żadnego we własnych ustach (tak podejrzewam), więc co możesz na ten temat wiedzieć. Nic co mojego faceta nie jest mi obce, nawet jego włosy tam :) Świecić to się mogą psu jajca, jak to mówią. Wydepilowany facet to nie Facet, nie ma chyba nic bardziej niemęskiego :( Nie złość się ludzki, ale taka jest prawda, nie Tylko Ty masz swoje wymagania :D Bywaj chłopie, koniec offtopu

No śmiesznie, śmiesznie :D. Wypadałoby przemyśleć temat, zanim się go założy a nie pisać 10 sprostowań :o. Ja jaj nie golę i nie widziałem w życiu, żeby któraś z moich kobiet musiała przerywać pieszczoty celem poszukiwań wykałaczki, nie mówiąc już o akcjach typu "kłaczek" (Shrek 2, tak tak, wiem, prawdziwy mężczyzna goli jaja i nie ogląda bajek).

Gość Jtd.tJuda
Macie duzo wymagan to pewnie jestescie zajebisci??

Są osoby spełniające powyższe warunki niemal w 100%. Mówią na nich SHEMALE ;)

Wydłubywać?:D Widać, że nie miałeś żadnego penisa ani jaj w ustach (co chyba jest na +), nic co mojego faceta nie jest mi obce, jego owłosienie też :) Wydepilowany facet to nie facet, taka prawda. Świecić to się mogą psu jajca, jak to mówią. Nie ma chyba nic bardziej niemęskiego, no może facet w rajstopach. Nie tylko Ty ludzki masz swoje wymagania, nie ma się co denerwować :) No, ale koniec offtopu, zostawiam Was chłopcy ze swoimi przemyśleniami .

ja bym skreślił taką: nic dodać nic ująć :)

Kurde, mnie to nawet telefon nie chcę działać jak pisze w temcie ludzkiego. :O pisze, to znika, pisze znowu to się pojawiają oba :P to znak niebios !!

Gość Kmicic
przede wszystkim musi się uśmiechać, musi umieć zachęcać mężczyznę, stosować takie fajne sztuczki kobiece, nie być zimną rybą, tylko czekającą co facet zrobi. Ponadto nie może być księżniczką, na zasadzie co wyżej sra niż d. ma.. fajnie że było z nią o czym pogadać, powinna być szczupła i w miarę wysoka, dbać o siebie, a nie chodzić jak wywłoka, mieć długie nogi i pokazywać je

"Ja np umiem bezbłędnie rozwiązać trudne równanie matematyczne, natomiast nie depiluję paznokci. Czy jestem skreślona? " Np Równanie Schrdingera? Bo jeśli radzisz sobie z mechaniką kwantową, to masz bardzo podniecający umysł :-)