Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca z myślami...

_^_^ Z odrobiną wrazliwości gdy świat ogarnia szaleństwo_^_^_

Polecane posty

Gość gość
:) DZIĘKUJĘ

Gość gośćlaux
ide spac zmeczona jestem:)

Gość gośćlaux
Nie ma lekarstwa mocniejszego, skuteczniejszego, doskonalszego dla naszych ran we wszystkich sprawach ziemskich, jak mieć kogoś, Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku potrafi sprawić, że znowu wraca radość. kto cierpi z nami w każdym nieszczęściu i cieszy się w powodzeniu.

Gość gość
To prawda :)

Gość gośćlaux
Owszem Przyjaciel jest twoim zaspokojonym pragnieniem. Jest polem, które obsiewasz z miłością i z którego zbierasz z modlitwą dziękczynną. On twoją mocą i schronieniem, odczuwając głód uciekasz się do niego i szukasz go, by zaznać ukojenia. Gdy on się zwierza, otwórz przed nim swoją duszę. Kiedy on milczy, niech twoje serce nie przestaje go słuchać, ponieważ w przyjaźni każda myśl, pragnienie, nadzieja budzi się w ciszy, a jest dzielona w radości. A kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz. I niechaj przyjaźń nie będzie niczym innym, jak wzajemnym odkrywaniem skarbów ducha, dzielcie między siebie radość, przyjazne uśmiechy i gesty dobroci, ponieważ w ożywczej rosie małych rzeczy serce odkrywa swój poranek i doznaje umocnienia. Gibran Kahlil Gibran

Gość gość
Dobrej nocy:)

Gość gość
ideał Frinzuoli

Gość gosclaux
d obranoc szarik

Gość gośćszarik na 102
Komercja w najlepszym wydaniu,bo wszyscy tęsknimy za tym samym... W radiu tego nie słyszałem,nie współgra z ,reklamą może to nie komercja,jakie sita trzeba mieć aby oddzielić ziarno od plew, https://www.youtube.com/watch?v=tLcfAnN2QgY

Gość gośćszarik na 102
Moja socjotechnika,szarik kilometry połyka... 1500,2900...nie ma to znaczenia,oczy widzę,widzą oczy,życie dalej się toczy... https://www.youtube.com/watch?v=CC5ca6Hsb2Q

Gość gość
szarik ile masz lat?

Gość gośćszarik
Jestem w takim wieku że,bez zgrzytu zgadzam się na własne towarzystwo... Kiedyś żeby napić się herbaty to robiło się esencję... Dziś epoka herbatek ekspresowych,niby dobrze smakuje...,ale jak się człowiek po nich czuje?! https://www.youtube.com/watch?v=ZusWAKyu-QY Spadam szkoda dnia.

Gość gośćlaux
jakos mi przestało zalezec na tym temacie:( i tak upadnie a mnostwo innych dośc plytkich istnieje ,cóz...