Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia19-19

Jeśli masz 175wzrostu i ważysz 75kg zacznij ze mna dietę!!!

Polecane posty

Hej. Dziewczyny, zapraszam na to forum, zaczynam diete, szukam kobiet które mają tyle wzrostu co ja i mniej więcej tyle waża, będziemy sie wspierac mierzyc, razem łatwiej jest osiągnąc cel:-) będziemy miały porównanie mobilizację i rywalizację. Mam 21 lat i potrzebuję Was. Dołaczajcie:-) pozdrawiam

Jeśli znajdzie się ktoś z Warszawy to zapraszam do wspólnych wypraw rowerowych :-) jeżdzę sama od wczoraj:-( tak po 2 godzinki. Czekam na wpisy:-)

Gość przesadzacie !
ja tak prawie tak samo :) zamiast 175 mam 174

ja tez mam 175 ale 76 waga . jestem na diecie ale od 2 tygodni mam jakis zastój . moge sie przylaczyc

Witam Was jak miło:-) a do ilu chciałybyście schudnąc? mój cel to 63kg, tak więc dużo przede mną. Byłam na wielu dietach, wytrwałam kilka dni i wilczy napad głodu, wyżerałam wszystko z lodówki. Teraz postanowiłam na zdrowy tryb życia, wierze ze mi sie uda:-) Najgorzej te diety znoszą moje piersi:-(

Gość przesadzacie !
ja z chęcią wrócę do 68 kg ;), gubią mnie słodycze. Ale biegam co drugi dzień (cały trening max. godzina).

Każdy ma inna budowe ciała, ja maże o 63kg tak jak pisałam, bo nie byłam wtedy za chuda tylko w sam raz ... jakie diety stosujecie?

Podajcie swoje wymiary, ja podaje swoje: klatka piersiowa 99cm talia 82cm pas 98cm biodra 99cm udo 61cm mierzone w najgrubszym miejscu

Hej, ja mam 180cm, ważę okolo70,5, mogę się przyłączyc? Waga skacze o poltora kilo od kiedy zaczelam brac tabsy anty, chce troche zrzucic, zeby nie bylo az tak widac tego nabierania wody:)

Hej.....fabetka:-) wysoka jestes oj oj oj:-) i zazdroszczę Ci i wzrostu i wagi. Ja na szczęscie nie stosuję antykoncepcji ale za to mam problemy z podjadaniem:-(

175 cm zasługuje na wagę do 55 kilo. 60 to już tucznik i koniec. Wiem, bo sama tyle mierzę i nie wyobrażam sobie zapuścić się powyżej 55 kilo :O

Gość ty to sobie możesz
i co z tego że Ty sobie nie wyobrażasz? :O Nie Ty decydujesz o tym, co ładne, a co nie :P Chcesz mieć taką wagę, to miej a od innych się odczep. Ja mam mniej wzrostu, bo 165 ale wagi 65 będę Was podpatrywać :) pozdrawiam

E tam, kto by się przejmoał, bardziej sie przejmuje tym, że pancerną aż tutaj zawiało :) Wlasnie jem sobie twarog chudy polany odrobina jogurtu, wkrojonym jablkiem i nektarynką. W ciągu dnia zjadłam 2 sumie 4 kanapki i zupę na obiad, jarzynową z mięsem. Brzmi to strasznie i mało urozmaicono, ale dzień był zabiegany, jeszcze do tego siłownia. Także jestem w miarę zadowolona, najwazniejsze to przestawic sie na jedzenie co 3 godziny bez podjadania:) :)

A i żeby nie było - kanapki były z grubego razowca z ziarnami itd, do tego oliwa, warzywa i szynka :) Oglądałam dziś w Biedronce mix salat, moze sobie zrobie w czwartek na obiad taka wielka salatke z kurczakiem, salatami i jeszcze innymi warzywami :)

Pancerna ciesze sie niezmiernie ze tyle ważysz a wiesz dlaczego bo w przeciwieństwie do nas czytając Twoją wypowiedz dochodzę do wniosku ze Twój mózg nic nie waży bo go niema:-)))) i dlatego. Nie wiem co Ty robisz na takich stronach skoro jestes taka szczupła? Dziewczyny a co tak wogóle jecie ? ja o 10:00 jem serek topiony i pomidor o 12:00 jajko gotowane i 2korniszony, o 14:00 jablko lub grejpfruta, i ostatni posiłek między 14:00 a 17:00 serek wiejski light z połowka pomidora i połowka pgórka. Zaczęłam diete 31.09 małymi kroczkami, jutro minie tydzien zważe sie i Wam powiem czy co kolwiek ruszyło:-)

Ja staram się jeść co 3 godziny. Dzis na sniadanie byla jajecznica na oliwie z 2 jajek i dwie kromki chleba z ziarnami. Na drugie sniadanie platki owsiane z jogurtem, na lunch to samo (nosze jedzenie w pojemniczku w torebce:) ), na obiad talerz zupy warzywnej z miesem. Na kolacje planuje chudy twarog z kawalkami jablka. Poza tym cwiczylam godzine na rowerku, pol godziny marszu na biezni, pol godziny basenu i 10 minut na saunie. Mam zakwasy z wczoraj, ale dałam radę, jutro znów ćwiczenia siłowe :)

witam . ja mam 170 cm i waze 73kg , rowniez zaczelam sie odchudzac , juz od jakiegos tygodnia . schudlam 2kg . jestem z siebie dumna . moj cel to 60 kg :) mam nadzieje ze wytrwam i zycze wytrwalosci innym odchudzjacym sie :)

hej , ja mam 175cm, aktualna waga to 71,5kg , od 20.08 zaczęłam walkę z moim ciałem o dobry wygląd:) start 74kg także juz sa efekty:) pierwszy cel to 70kg-już prawie osiągniety;P pozdrawiam cieplutko:)

Ja zaczęłam 31.08.12 moja waga wtedy pokazywała 76,5kg a dzis rózwny tydzien na diecie pokazuje 73,6kg czyli prawie 3 kg:-)