Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie śnił mi się brunet w okularach

Polecane posty

krytyka to jedno a histeria to co innego a ty mam tu prawie mdlałaś :P

chwalić? a gdzie on się chwalił? czekaj lusia poszukam

Zaraz zerknę, ale przypominam sobie jak 2 miesiące temu pisałyśmy, co o nim, i jego publicznych tekstach o wlasnej zonie myślimy Nic to widzę nie dało

nie wiem lusia do czego to odnieść ale ponieważ dobrze brzmi to się z tobą zgadzam :D

juz wiem:) to juz insza inszość swoją drogą mieć zonę i jawnie pisać o zdradzie to albo jest absolutnie pewny, że ona nigdy się nie dowie, że on tu pisuje albo rzeczywiście niewiele ją to interesuje

przynajmniej mamy jasność, że Niebiesko nie szuka juz prawdziwej miłości, bo jeszcze niedawno i taka wersja była :D

autentycznie znam parę gdzie ona od świtu do nocy romansuje z panami na sympatii maż o tym wie ale zarzeka się, że tylko z takimi zza granicy:D (nawet bym uwierzyła, gdyby nie to, że wiecznie rogami zaczepia o chmury, czego nie da się nie zauważyć:P) jednocześnie on się mści i zdradza ją z różnymi a ona i tak ma to w dupie bo jest jej na rękę, że go nie ma.....

Niebiesko nie szuka juz prawdziwej miłości, bo jeszcze niedawno i taka wersja była to akurat mu się chwali że zaczął nazywać rzeczy po imieniu:P

heh ale z ciebie hipokrytka przecież ta baba nie jest od niego lepsza w sumie to ona zaczęła są siebie warci to fakt ale dobrze widzieć twój szeroko pojęty "obiektywizm"

no chyba, że pisałaś o niebieskim to głowa do góry samuel jest tak ciotowaty, że na pewno będzie ci wierny aż po grób:P

e tam może paznokcie polakierował wróci jak wyschną :P