Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

NARZECZONY PRZYZNAŁ MI SIĘ DO ZDRADY CO MAM ROBIĆ???

Polecane posty

Gość ferytejl
koleś nie ma skrupółów by ją zdradzać czy uderzyć,a miałby mieć skrupuły by kłamać? Idiotka. Wiesz czemu twoja koleżanka wycofała się z tego,że widziała,że całował inną? Powiem Ci,machnęła ręką na taką idiotkę,która wierzy w to co chce wierzyć,której nie warto pomagać bo widocznie lubi być traktowana jak śmieć. Chcesz to bądź sobie z męską dziwką,która traktuje Cie jak lokum i materac. Dziwką,która całuje Cie po tym jak pewnie robił minete innej lasce. Prosze bardzo. Ale nie zawracaj innym dupy,masz dokładnie to co chcesz.

Gość Asia częstochowa
Świetnego masz faceta naprawdę. Kupił ci kebaba, gotuje zupę, puszcza się na bokach, ma auto no i jest sponsorem twojej matki . Gratuluję:) jak twoja matka urodzi mu dziecko to wychowacie je w trójkę:)

Gość ferytejl
ale on jej powie,że to tylko raz a ona mu uwierzy no w końcu kupił jej kebaba to niepodważalny dowód miłości:D

Kij z kebabem, ważne że zupa nie była za słona!

Gość ferytejl
no ja akurat z tych kebabów śmiać się nie powinnam bo mój chłop co chwila nam kupuje:D no ale w drodze po tego kebaba chyba nikogo nie puka:D

Gość ferytejl
Dzięki hah mam nadzieje,że to się nie zmieni a jak tak to kop w dupe:D

Gość Asia częstochowa
anita ma naprawdę mega niska samoocene . Masakra. Widać że jest mało inteligentna i typowa prosta dziewczyna ,bez większych ambicji niż być czyimś workiem na spermę. Masakra. Ale on kupił kebaba , matce fajki to znaczy że jest bogaty i trzeba mu wybaczyć. Gdzie znajdzie drugiego takiego bogatego?

Ferytejl, kupujcie wspólnie te kebaby to będziesz trzymała ręke na pulsie :D

Gość ferytejl
w sumie najczęściej idziemy tam za rączke bo to blisko ale czasami robi mi niespodzianke:D

dziewcyzny nie wiem dlaczego jestecie takie niemile dla mnie nierozumiem tego ;/ moze i nie jestyempo zadnych studiach ale terz nie jestewm glupaiw iec prosze nie obrazajc emnie w ten sposob ok

Gość ferytejl
co do Anity naprawdę nie rozumiem co nią kieruje,nie jestem w stanie tego pojąć. Chyba jest naprawdę zakompleksiona i niezaradna życiowo.

Gość ferytejl
wykształcenie nie jest miarą inteligencji człowieka,sama studiów nid posiadam. Twoje idiotyczne postępowanie dowodzi twojej głupoty.

Gość ferytejl
i jesteśmy szczere po prostu.

Gość Asia częstochowa
Anita zrozum to że sama sobie przeczysz. Z tego co robisz widać że jesteś głupia a nawet więcej. On sobie pisze z panienkami nie rozumiesz tego? Zrozum to że on Cię zawsze będzie zdradzał bo ma cię za nic. Za kompletne zero. Jesteś dla niego jak taka lalka dmuchana, tylko do jednego. Zrozum to wreszcie kobieto.on się nigdy nie zmieni, i cię nie zostawi, bo nigdy nie znalazł by tak głupiej dziewczyny jak ty i tak naiwnej. Każda inna by go miała w dupie. Każda.

Gość Asia częstochowa
Anita zrozum to że sama sobie przeczysz. Z tego co robisz widać że jesteś głupia a nawet więcej. On sobie pisze z panienkami nie rozumiesz tego? Zrozum to że on Cię zawsze będzie zdradzał bo ma cię za nic. Za kompletne zero. Jesteś dla niego jak taka lalka dmuchana, tylko do jednego. Zrozum to wreszcie kobieto.on się nigdy nie zmieni, i cię nie zostawi, bo nigdy nie znalazł by tak głupiej dziewczyny jak ty i tak naiwnej. Każda inna by go miała w dupie. Każda.

Gość ferytejl
tak jak mówiłam,szukasz kogoś,kto Cię pogłaszcze po główce i pożałuje ale Ty nie jesteś dzieckiem choć tak się zachowujesz. Idź do mamusi,która sprzeda Cię za paczke fajek i do narzeczonego,który wciska innym laskom a potem wraca do twojego łóżka. Szkoda czasu na Ciebie.

Gość Asia częstochowa
Mile i wyrozumiale? Co ty gadasz. Co my mamy rozumieć? To że jesteś z facetem który ma cię w dupie i ciągle zdradza? Anita weź naprawdę wrzuc myślenie

Gość ferytejl
tak jak mówiłam,szukasz kogoś,kto Cię pogłaszcze po główce i pożałuje ale Ty nie jesteś dzieckiem choć tak się zachowujesz. Idź do mamusi,która sprzeda Cię za paczke fajek i do narzeczonego,który wciska innym laskom a potem wraca do twojego łóżka. Szkoda czasu na Ciebie.

Gość Asia częstochowa
Mile i wyrozumiale? Co ty gadasz. Co my mamy rozumieć? To że jesteś z facetem który ma cię w dupie i ciągle zdradza? Anita weź naprawdę wrzuc myślenie

Gość Jaaaaaa27777777
My jesteśmy niemiłe, ale Twoja głupota jednak przebija wszystko. Idiotka - inaczej Cię po prostu nazwać nie można.

Gość ferytejl

Gość Asia częstochowa
Anita weź naprawdę zrób coś z tym. Bo to chore. Miałaś się odezwać czekam ciągle .

Gość Asia częstochowa
Anita weź naprawdę zrób coś z tym. Bo to chore. Miałaś się odezwać czekam ciągle .

Gość Asia częstochowa
Anita miałaś się odezwać na gadu . ? . Czekam . Jestem na niewidoku :)

Gość Asia częstochowa
Anita miałaś się odezwać na gadu . ? . Czekam . Jestem na niewidoku :)

Gość mondełek
ale idiotka kefirem karmiona....

Gość izulka82
Niech mnie ktoś uszczypnie:)to nie dzieje się naprawdę!!