Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka, witaminka

Ludzie pomocy bo mi zaraz serce peknie przez Niego!! :'(

Polecane posty

Gość aminka witaminka
dissolved girl: zdecydowanie! Trzeba stwardnieć wreszcie. Przeciez ja robilam wszystko co moglam a On kiedy nie przyjedzie, nie bedzie mnie wart zwyczajnie! :|

tylko mrozona kawa?:P ale jaja wz nie przesadzaj! skad on mial wwiedziec ze w ciazy chby jeste> ze to wazny wieczo dla Ciebie?:p a rejetracja samochodu to cos pilnego; moz juz lada dzien termin ma minac itd! nie badz taka infantlna!

Gość aminka witaminka
setunia: to nowo zrobiony samochod, nie wiem, nie znam sie na tym, ale wydaje mi sie, ze jeden dzien moze to poczekać, skoro ten samochod wujek naprawial mu juz pol roku... Nie tylko mrozona kawa, podalam tylko przyklady ;) Wiedzial, ze to wazny dzien dla mnie, bo mu najzwyczajniej o tym powiedzialam. Skoro dla niego rejstracja samochodu bedzie wazniejsza niz spedzenie czasu ze mna, to niech spedza czas z samochodem..

Gość do Pardon
ale ty masz chlopie fantazje... Zejdź na ziemię, autorka ma 19 lat czyli jest nastolatką, więc jej chlopak na pewno nie myśli o zaręczynach. Jest po prostu wieśniakiem który nie ma kasy i klasy.

Też mam 19 lat pomarańczko. To nie zależy od wieku tylko od człowieka. Pozdrawiam

Gość aminka witaminka
do Pardon: ale wydaje mi sie, ze to o sam pomysl chodzi, nie o zareczyny :) Przeciez mozna zrobic komus niespodzianke. ja np tez cos chetnie zrobilabym bez jego wiedzy na jego urodziny. Ale on cieszy sie tylko z niespodzianek ktore koledzy mu robia, np byly imieniny tadeusza, a on sie tak nie nazywa, tylko ma taki nick i Oni zrobili mu impreze to sie cieszyl, opowidal mi o tym itp. Oczywiście nie zabral mnie na to. A jak ja mu cos zorganizowalam to nigdy nic.. :'|

to on ten samchod rejesruje 400km od domu?? iejsca zamieszkania?? ze caly dzien u o zajmuje? wieczorem przeciez urzedy zamkniete.......

Gość halt die fresse
Autorko, nie przejmuj się obojętnie, czy Twój wybranek się zjawi, czy nie. Mój były chłopak kiedyś się na mnie obraził w moje urodziny, bo kilka dni wcześniej czekałam na niego na dworcu i się godzinę spóźniał, a miał mnie odebrać. W końcu wróciłam do domu sama, spotkałam go niedaleko swojego domu i mu powiedziałam, że jest popierdolony. I strzeliłam focha i poszłam do domu. I on się obraził, że go tak nazwałam xD I w moje urodziny zakupał do moich drzwi, uciekł, a na wycieraczce zostawił mi prezent: bizuterię i kartkę urodzinową. A potem mnie rzucił xD I dobrze, bo dzisiaj mam normalnego chlopaka juz prawie od 3 lat i jestem bardzo szczesliwa. Jesli Ci sie nie ulozy z tym chlopakiem, to na pewno znajdziesz sobie fajniejszego, bo wydajesz się w porządku kobietą. Spełnienia marzeń! Pozdrawiam, kolezanka z niemiec :)

Autorko Nie chcę wchodzić w wasz związek. Ja po prostu napisałem swój przykład żeby Ci pokazać, że zwyczajnie może wcale nie być tak źle jak uważasz. Wiadomo, że nie dam głowy za to no bo nie ma takich samych osób, ale taka opcja istnieje. Raczej mało prawdopodobne, że Ci się oświadczy, ale bądź pewna, że myśli o Tobie i według mnie ma dla Ciebie jakąś niespodziankę w zanadrzu :)

Gość zadzwoń do niego
i po prostu zapytaj czy jutro przyjeżdża czy nie, bo nie wiesz jak masz sobie organizować wieczór. To da mu do myślenia. Idź dzwonić i wracaj z info :)

Gość dissolved girl
Pardon, błagam, przestań mącić dziewczynie w głowie. Fajnie, że masz idealistyczny obraz miłości, ale weź pod uwagę, że chłopak autorki może mieć skrajnie inny obraz związku w głowie :p

Jakbyś się wczytała w moje słowa to byś wiedziała, że podkreślam o tym, że ja piszę tylko i wyłącznie o tym, że istnieje taka opcja. Nigdzie nie napisałem, że tak się stanie na 100 procent a jedynie to są moje przypuszczenia. Tak, więc najpierw się wczytaj w to co pisze.

Gość dissolved girl
"Raczej mało prawdopodobne, że Ci się oświadczy, ale bądź pewna, że myśli o Tobie i według mnie ma dla Ciebie jakąś niespodziankę w zanadrzu" To Ty przeczytaj jeszcze raz własne słowa. Moim zdaniem to mącenie w głowie dziewczynie, ona zamiast się łudzić, że ma cudownego chłopa który jej szykuje niespodziankę powinna zająć się sobą i fajnie sobie zorganizować czas. Czekanie na czyjąś łaskę raczej nie zdaje egzaminu :)

Gość halt die fresse
A tak nota bene, to jebłam, czytając o tej dorożce :D Z jakiego filmu ta inspiracja, Pardnie? :D

Skoro ją kocha to niezależnie od tego jak bardzo będzie zajęty to znajdzie dla niej czas i sprawi niespodziankę. Każdy kto ma jakieś zasady tak się zachowa. Co do koleżanki która pyta o dorożkę. Nie chcę Cię obrażać, ale mam wrażenie, że jesteś osobą o kompletnie innym charakterze i takie rzeczy Cie nie kręcą lub nie dają satysfakcji, więc tego nie zrozumiesz. Tobie się podobają inne rzeczy a potencjalnie mojej dziewczynie będą się podobać inne rzeczy bo wiem mniej więcej jaka ona będzie. Inspiracja bez żadnego filmu. Ludzka wyobraźnia jest potężnym mechanizmem zapamiętaj sobie :)

Gość oejciec
Z dorożką było najlepsze:D! Wg mam pompę z tego tematu:)))

Gość oejciec
No właśnie: "Skoro ją kocha.."-wtedy sprawa byłaby iście dorożkarska, ale..:)))

Gość dissolved girl
A skąd Ty wiesz, czy chłopak autorki ją kocha i ma zasady? A może właśnie nie ma? Ja tam nie mam pompy z tematu, bo widać, że dziewczynie przykro. I wkurza mnie to, że dziewczyny na własne życzenie tkwią w relacjach, które zamiast dawać szczęście dobijają. No po co to komu?

Gość oejciec
Pardon, założyłeś, z góry, że ją kocha, więc ja rozumiem Twój punkt widzenia:), tyle, że mi to pachnie olewaniem i wymówką:/

Gość oejciec
No więc właśnie, powinna zostawić tego faceta i zakończyć związek, który nie daje jej szczęścia.

Więc się śmiej :) ja się śmieje bo mnie cieszy mój pomysł. Ty się śmiejesz bo Cię to śmieszy :) każdy jest zadowolony. Ilu ludzi tyle opinii i bardzo szanuje, że masz swoje zdanie. Kiedy ja będę w mój dorożkarski sposób się oświadczał Ty zrobisz to po swojemu i najważniejsze żeby partnerka powiedziała tak niezależnie po jakich oświadczynach :)

Gość dissolved girl
Przede wszystkim powinna wyjść gdzieś ze znajomymi i dobrze się bawić, a nie czekać na jakiegoś złamasa z babeczkami i w seksi bieliźnie. Czekać, i się nie doczekać zapewne.

Nie wiemy czy nie daje jej szczęścia ten związek. Skoro robi dla niego babeczki i różne miłe rzeczy to nie można powiedzieć, że nie jest szczęśliwa. Raczej nie robi tego bo tak wypada. W końcu jak to już zauważyliście wcześniej to jej powinien teraz każdy nadskakiwać bo taka jest kolej rzeczy. On tego nie robi bo ma coś w zanadrzu, albo ją olewa i taka jest prawda. Ale czemu z góry zakładać, że myśli negatywnie ? Tak naprawdę przekona się właśnie w ten dzień kto miał rację

Gość aminka, witaminka
Postanowilam, ze nie bede do niego juz ani teraz dzwonić, ani nic. Zjawi sie jutro to sie zjawi. Przecież, zrobilam wszystko co bylo w mojej mocy! :| Dlaczego mam sie obwiniać, skoro zrobilam dla niego praktycznie wsyztsko! On sie okaze zapewnie jutro skonczonym dupkiem. :| Nie bede sie prosić, zeby przyjechal na moje urodziny :'( Mam swoja godność! :'| PS: ktos sie podszywal pod moj nick piszac, ze was wrobilam czy cos podobnego. O.o Ale niektorzy Ci ludzie wredni są no!

Gość Moj tez czasem mnie zawodzi
odezwij się jutro czy spędzil z tobą twój dzień czy Wogole się odezwał. I nie martw się nim bo nie jest ciebie wart to zwykły dupek. oo i już nie Dlugo wszystkiego najlepszego

Autorko dopóki nie poczekasz do jutra nie potrzebnie bedziesz wymyslac a czy to przyjdzie, a czy nie, a czy to będze niespodzianka czy tez nie... to bez zsnesu. Musisz poczekac. jesli sie nie zjawi powiedz mu ze zrobił Ci przykrośc a zastawiał sie jakimś samochodem. Wiesz co...bądz dla niego troche mniej dostępna. Błędem naszym jest to ze zakchana kobieta jesw stanie zrobic wszystko a faceci NIE! Mnie tez faceci zostawiali, wystawiali i teraz uwazam ze mogłam im wtedy powiedziec wprost jacy są i pożegnac a ja się niepotrzebnie z nimi babrałam w ich kłamstwach. Trzeba znaleźć kogoś na kogo mozna liczyc i ma dla nas czas. Powód jaki sobie wymyslił uwazam za idiotyczny i nie ma co ukrywac.

Gość aminka, witaminka
Moj tez czasem mnie zawodzi: Dziekuje za zyczenia! :) Jutro dokladnie Wam napisze co i jak. Moze moj ukochany napisze do mnie jakas wiadomość itp. O wszytskim wam powiem, pewnie juz w godzinach popoludniowych bede wiedziec na czym stoje. Ehh.. chcialabym napisać jutro, jak bardzo sie mylilam dzisiaj piszac to wszystko. ale zycie juz niedlugo pokaze! dzieki wszytskim. Dobranoc i 3majcie kciuki zeby jutro wszystko poszlo tak jakbym tego chciala. PS: Swoja droga zastanawia mnie, jesli np. napisze mi sms'a z zyczeniami, to zcego On mi tam bedzie zyczyl? Wszystkiego najlepszego? Z jego ust, od serca? Po tym jak mnie zrani... Dobra nie ma co. Trzeba sie wziac w garsc! :)

Gość aminka, witaminka
Herbaciana Różyczka: Zdecydowanie, trzeba poczekać, bo jak widac w moim poprzednim poscie zaczynam juz wymayslac coraz to nowe przyklady jego zachowania jutrzejszego i sie nakrecam! :| Powod wymyslil rzeczywiscie kosmiczny - mozna tylko rece zalamywać niestety... :(

ja uwazam ze jak ktos nie chce to kazdy powód wymysli. Moja siaostra spotykała sie z facetem który mieszkał kilka domow od niej i nie mógł jej odwiedzieć bo babci naprawiał telewizor, potem były dziesiatki innych powodów oczywiscie;) no ale jak ktos chce w to wierzyc to będzie wierzył:)