Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka, witaminka

Ludzie pomocy bo mi zaraz serce peknie przez Niego!! :'(

Polecane posty

A ja uwazam autorko ze powinnaś po nim pojechac i tyle!! wygarnąc mu co myślisz....ale nie w stylu ze jest Ci przykro , tylko ze zachował sie jak cham i tyle. On Ciebie nie oszczędził a Ty chcesz oszczędzić jego??? Czasami facet musi dostac porządnie w łeb zeby oprzytomniał.

Gość dissolved girl
Przede wszystkim: nie dramatyzuj, bo to naprawdę nie jest dramat. Serio. To tylko facet, a Ty robisz z niego jakiegoś boga. To, co przeżywasz jest tylko w Twojej głowie. Czas uświadomić sobie, że tacy są ludzie, nie ma co się po nich za wiele spodziewać, wyciągnij wnioski z tej sytuacji.

Herbaciana Różyczko, ale mam tam pojechac jutro do niego, czy jak? Nie zmusze go, zeby do mnie przyjechal. Chociaż byla juz raz taka sytuacja, ze wygarnęłam mu po grillu, jak potraktował mnie jako nieznajoma i wówczas sie na mnie obrazil..

uwazam ze jestes silną kobietą bo to znosisz!! tylko kazdy z nas ma w sobie swoją wrażliwość i granice jej wytrzymyałości. Kazdemu by było przykro w takiej sytuacji. Ja bylam w takiej samej i wiem co czujesz.

Gość dissolved girl
Herbaciana Różyczka - proszenie się o czyjąś uwagę mija się z celem. Autorka zaprosiła go na swoje własne urodziny, on ma to kompletnie gdzieś. Uważasz, że wymuszanie czegoś awanturą ma jakikolwiek sens?

dissolved girl, tak to nie jest dramat, ale ja go kocham.. :( Nie chcialam nigdy utracic ukochanej osoby- zawieść sie na niej.. A tutaj :| ja to strasznie wsyztsko przezywam i nie umiem nad tym zapanować..

Gość dissolved girl
Ojjj i jeszcze nie raz Cię zawiedzie ktoś ukochany, niestety.

dissolved girl i właśnie to jest straszne :| Rany goja się powoli .. A bylo cudownie, były plany, oddalam mu wszystko :\ Eh, kiedy Ci faceci zmadrzeja?

Gość dissolved girl
Dramatyzujesz, ale rozumiem, też miałam naście lat :p brrr aż mnie ciarki przechodzą na same wspomnienie. Wyrycz się przy smutnych piosenkach, a potem puść sobie jakiś fajny film, zjedz coś dobrego i skup się na sobie, a nie na facecie! Facet to tylko facet, stan przejściowy :p

Gość Jonny44214
No po prostu muszę się wtrącić. "Kiedy ci faceci zmądrzeją".... też mi coś, statystyki dostanie pokazują, że to faceci są mądrzejsi. Wystarczy sprawdzić ilu wśród noblistów czy też milionerów jest facetów, a ile kobiet. [url=http://pazim.pl/pomieszczenia-biurowe-w-szczecinie] lokale do wynajęcia szczecin

dissolved girl, no dramatyzuje, dramatyzuje, żebyś wiedziała :D A najgorsze jest to, ze w piatek wrocilam z wakacji z nim, a teraz takie rzeczy odwala.. :'| Juz mi sie nawet plakac nie chce, chociaz w gardle sciska.. :\

Jonny44214, a jak wytlumaczysz to, ze facet po zaproszeniu go na moje urodziny, napisal " nie wiem, bo z wujkiem samochod bedziemy rejstrować" po czym ja widze, ze zdjęcia dodaje na profilu?.. Czy to jest madre?! Po cholere sie tak zachowuje? jak nie chce ze mną być to mowi mi o tym oficjalnie i sie rozstajemy, kazdy idzie swoja droga, a tak to co? Moj chlopak madrze mnie olewa? Zreszta nie przytaczaj mi tutaj noblistow, bo chodzilo mi o zmadrzenie w postepowaniu z kobietami ;)

Gość ocknij się dziewczyno
obrazil sie na Ciebie celowo i robil wszystko zebys to Ty jego olala zeby zniechecic Ciebie do niego.ma Cie ewidentnie w dupie taka jest prawda.im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie.

ale oni tacy sa i musisz to zrozumiec. Tak zachowuje sie facet który ma kobiete na tacy, albo taki który jej nie kocha. Mi facet potrafił mówić w zywe oczy ze kocha by zaliczyc...a za chwile leciał do innej:) porażka.

Gość dissolved girl
Eee pie.rdolicie. Jak jest miłość, to nie ma takich problemów. No sory. I nie gadajcie, że wszyscy faceci tacy są.

przede wszystkim gdyby jemu zalezalo po 1 nie musialabys go zapraszac na swoje urodziny bo stal by pod twoimi drzwiami z bukietem roz

Autorko nie usprawiedliwiaj go!! tylko otwórz oczy. a Ty na każdym kroku analizujesz to co zrobił czy nie zrobił. Zachował sie nie ładnie, skrzywdził Cie i nie ma co dalej wywlekac. Ty teraz powinnaś wyciągnąć konsekwencje z jego zachowania i nie pozwolić sie tak traktować.

niepotrzebnie zadreczasz sie tym w swoje urodziny.to jest przeciez Twój dzien nie dawaj draniowi satysfakcji powinnas sie zabawic spotkac z przyjaciolmi a nie wyplakiwac za jakims frajerem.jego strata.powinnas mu pokazac ze nic takiego sie nie stalo i ze sie swietnie bawilas z innymi.

Gość magdałena
wiesz co autorko masz bardzo mocno nie tak pod sufitem,w prawdzie cudów oczekiwać w wieku 19 lat nie można ale trochę godności to szanowna twoja mamusia zapomniała ci wpoić,zostaw tego dzieciaka bo to jeszcze smark i dawaj dupy z zabezpieczeniem następnym :)

Gość mnie też czasem zawodzi
Wiesz co wydaje mi się nie no może Poprostu nie ma na prezent dla ciebie i sie wstydzi? kurde no nie może być prawdą to żeby tak cie normalnie na swiecie olał. fuck

magdałena, mojej mamy nie ma co w to mieszac, bo to, ze meczylam sie z nim, dawalam tak soba pomiatać, wynika raczej z mojego charakteru np. z naiwności, wrażliwości . ;) Kochalismy sie z zabezpieczeniem. A to, ze to dzieciak to akurat sie zgadzam w pelni :|

Gość baradana
No, musze przyznać,że tym razem się dobrze postarałaś. Niezłe prowo. 8/10. Gratulacje - i pozdrowienia dla glodnych pelikanów. :)