Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka, witaminka

Ludzie pomocy bo mi zaraz serce peknie przez Niego!! :'(

Polecane posty

mnie też czasem zawodzi, nie ma takiej opcji niestety :| Kase ma, tutaj raczej myślałabym nad tym, ze szkoda mu wydawać pieniędzy na prezent, bo strasznym sknera jest. Mi sie tez nie chce w to wierzyc, po takich pieknych wakacjach razem, On takie rzeczy. Kompletnie nie rozumiem.

baradana, to nie jest zadna prowokacja! :| Bardzo bym chciala, ale niestety to dzieje sie na jawie. Nie wiesz to nie umieszczaj tego typu komentarzy, bo w swoje urodziny, na serio nie zawracałabym sobie glowy kafeteria, tylko dzielilabym czas z moim chlopakiem. Jak widać, wygląda na prowokacje, a takie rzeczy się po prostu dzieją ...

Gość magdałena
wiesz co szkoda ciebie dla takiego co docenić nie potrafi jak starasz się o związek:) a będzie jeszcze gorzej z wiekiem skoro teraz młody szalony a tego nie ma,mój syn jest w podobnym wieku i ma pannę od 3 lat i wiem jak się stara na każde jej święta i jakieś tam rocznice,obsypują ją ciekawymi pomysłami co dla takiej młodej dziewczyny musi być przyjemne i ona też stara się aby zawsze coś było niezwykłego:)

magdałena, robi dokladnie co powinien robic - zachowuje sie jak facet ktory stara sie o swoja dziewczynę, zdobywa jej względy, a Ona sie odwzajemnia. To jest piekne :) Oby tak dalej! :)

Gość mnie też czasem zawodzi
Ma prawo jazdy? jeśli tak to czemu nie Przyjechal ta padaka do ciebie skoro nie mial już busa po 19? Po co ci on, wlasciwie na chuj taki zgred ktory ma cie w dupie Minute po polnocy napisz mu że dziękujesz za wspaniale spędzone urodziny i może związać się ze swoją bryka bo ty nie chcesz go widziec! Nigdy więcej!!!

Gość musisz jeszcze popracować
nad tym, bo wiesz co Cię zdradza i łączy wszystkie Twoje topici? Dokładne odpisywanie każdemu i relacjonowanie dokładne. Tutaj niby piszesz, że nie masz co robić, to relacjonujesz, ale na każdym topie prawie tak było. A już to odpisywanie na każdą, nawet bezsensowną i zupełnie nie związaną z tematem wczepkę z Johnym o noblistach i przy okazji z linkiem do strony, świadczy o tym, że chcesz podnieść top jak najwyżej, a nie, że serio cierpisz. Taka osoba, nie zachowuje się tak i nie nienaturalnie. Ale dobrze Ci idzie, przyznaję. ;)

Gość Antonina Maria
Jednak się nie zjawił... Dupek. to pewnie nic nie pomoże, żadne słowa, ale 3maj się dziewczyno.

Gość Antonina Maria
Wiem jak to boli, nie wiem ile masz lat, ale kiedy ja pierwszy raz wyłam z bólu przez faceta miałam 21 lat, wtedy mój brat powiedział mi "głupku i co ryczysz, jeszcze nie jeden chłopak pojawi się w Twoim życiu, Ty już myślałaś że to tak na zawsze?" Miał racje, a teraz jestem silniejsza i umiem (czasem ;) ) zdystansowac sie do tego wszystkiego... Buziaki

Gość hmmmmmmooooooOooo
po roku razem takie zachowanie ? hmmm napisalabym mu ze chce faceta ktory bedzie ze mna dzielil chwile wazne dla mnie a nie takiego niedojde....

Gość klsfhskj
i dalej autorko nic? powiem Ci tak, Twoje milczenie da mu do myślenia. daj sobie pare dni.

Gość e5uy7564utyu
Autorko współczuję chłopaka

Gość Antonina Maria
Autorki nie ma już godz., może jednak...

Gość Kolebka
Przykro mi, wiem jak się czujesz, zanim poznałam narzeczonego z którym jestem już 5 lat, miałam 2 wielkie i przykre miłości gdzie kochałam bardzo i starałam sie, a zostałam strasznie potraktowana, więc Cię rozumiem, musisz jeszcze troszkę poczekać na tego jedynego, widać, że jesteś w porządku wiec wymarzony facet na pewno się trafi, ponieważ coraz mniej normalnych i miłych dziewczyn, szybko zapuka do Ciebie szczęscię, tak myślę :) Powodzenia.

Gość klsfhskj
pewnie przyjechal ;-)

Gość CIEKAWEEEEEEEEEEEEEFDFFF
FFF

Polozylam sie w pokoju, plakalam :'| strasznie mi smutno dziewczyny, mimo tego co wiem. :| Nie przyjechal, nie dzwonil, nie pisal, nic, jakbym nie istaniala dla niego. mam podejrzenia, ze moze mnie zdradza... poznal kogos, nie wiem, boi sie o tym powiedziec.. Z dnia na dzien olal :| dziekuje wam za zainteresowanie i wsparcie! To bardzo cenne dla mnie.

Gość Antonina Maria
ehh, 3maj się Kochanie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

no t mi bardzo przykr:( widocnie n nie jet Ciebie wart:) na pwno spokasz kogo lpzego:)

Gość kota.strofa.
Tak, najgorsze co może człowieka spotkać to kochać kogoś kto ciągle zawodzi.

PROWO !!!!!!! trzeba byc psychicznie chorym zeby tak idiotyczny temat stworzyc :P ale musisz miec ubaw,tylu ludzi dalo sie wkrecic :D

kuźwa to nie jest zadna prowokacja!!! tak na serio jest! Zreszta kto nie chce wierzyc, niech nie wierzy! Nie spedzilabym tylu godzin zeby kogos wkrecic tylko! :'| Co ja poradze ze chlopaka mam takiego idiote, ktory zachowuje sie w taki sposob ze ludzie nawet nie wierza ;o ________________________________ dzieki za wszystkie mile slowa pocieszenia od Was.:)

Gość nad przepaścią
Zacytuję Ci słowa Beaty Pawlikowskiej, które znalazłam na fb: "Nie ścigaj człowieka, który postanowił od Ciebie odejść, Nie proś żeby został, nie błagaj o litość, On pojawił się w Twoim życiu tylko po to, by obudzić w Tobie to co było uśpione, muzykę, z której nie zdawałaś sobie sprawy, Jego misja zakończona, podziekuj mu i pozwól mu odejść, On miał tylko poruszyć strunę, teraz Ty musisz nauczyć się na niej grać". Powodzenia.

Gość klakfjk
a czemu podejrzewasz że może Cie zdradza? najlepiej jak nie bedzeisz sie do neigo teraz odzywac. na facetow zawsze dziala brak kontaktu! wtedy sie przekonasz czy mu zalezy..

Skoro tak mnie olał w urodziny, a później zdjęcia dodawał na portalu fotograficznym, ciagle bylo cos, że niby samochod robil, że niby do pracy chodzil, a poźniej sie okazywalo, ze jakies Kobiety z imprez do domow odwoził nie wiadomo jakie.. Ufalam mu, ale teraz juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec. Jeszcze kumpli ma takich gowniarzy co po 17 lat maja.. Juz rozne mysli mi po glowie chodza. klakfjk, tu Ci opowiem pewna historie. Kiedys przez 2 tyg mielismy ciche dni i nic na niego to nie podzialalo.. :| Wrecz odwrotnie. PRZYPADEK BEZNADZIEJNY! :\

Gość kjhgjhj
jakieś kobiety? to jemu chyba nie zależy... :(