Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lets kick some butts

ile dni po terminie wywołują poród???

Polecane posty

ja jestem już 8 dni po, jutro ide do lekarza i zastanawiam się czego sie spodziewać...

To chyba zależy od lekarza, od szpitala... Moja koleżanka miała się zgłosić do szpitala jeśli poród nie zacząłby się do tygodnia po terminie. Inny przypadek znam, że dziewczyna chodziła w tą i z powrotem i w końcu za 4 razem powiedziała, że nie wyjdzie ze szpitala i mają coś robić w końcu, wywołali 2 tygodnie po terminie w końcu.

mi wywołali 4 dni po terminie,ale dlatego ze było mało wód płodowych z tego co wiem do 2óch tygodni trzymaja

te 2 tygodnie to niby taki dopuszczalny czas. zarówno przed jak i po terminie. No chyba, że są jakieś wskazania, aby wywoływać wcześniej niż po 2 tygodniach tak jak u osoby powyżej.

heh, już mnie irytuje to czekanie. najgorsze że nic się u mnie nie dzieje, żadnych skurczy twwardnienia brzucha. odszedł mi tylko czop, ale to było tydzień temu..

Po odejściu czopa od dwóch dni do dwóch tygodni powinien zacząć się poród. czysto teoretycznie rzecz jasna. nie dziwię się Tobie, że już się doczekać nie możesz, ja mam 10 dni do terminu a już czekam ze zniecierpliwieniem ;)