Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adadadadadjm

Malolaty poszly do szkoly wiec kto tu zostal???

Polecane posty

Gość adadadadadjm

Matki polki ? Napiszcie ile macie lat i kim jestescie ja 25latka samotna matka facet mnie rzucił gdy dowiedzial sie o ciazy

Gość nieudacznik zyciowy bez
pracy i bez perspektyw na nia

aminka,witaminka Wszystkiego naj,naj,najlepszego!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻 A chłopakiem się nie przejmuj,tego kwiatu to pół światu:) Może za rogiem już się czai nowy? Zajrzyj!

Gość student zaoczny i robol
a ja tu z nudów siedzę a na 14 do pracy na drugą zmianę

adadadadadjm Ło, Jezuuu....:) Matka to matka,co za znaczenie ma narodowość? Żadne! A twój facet to dupek!

Gość taka sobie jednaa
a ja 22lata, bezrobotna, ide na studia zaoczne od 1.10, nie mam zadnych znajomych i tak tu siedze...

Gość taka sobie jednaa
a ja 22lata, bezrobotna, ide na studia zaoczne od 1.10, nie mam zadnych znajomych i tak tu siedze...

Taka sobie,a dlaczego nie masz znajomych? Nie chcesz czy jakoś się nie składa żeby kogoś zapoznać?

Gość malolata z klasą
małolaty maja w komórkach internet i tez moga tu pisac na lekcjach jak sa nudne lub na przerwach, albo na informatyce :classic_cool:

A ja jestem w pracy, tylko się obijam. I dziś po pracy jadę kupić łóżko do sypialni.

Ona44*: dziękuje Ci bardzo serdecznie z calego serca! :) :* nawet nie wiecie jakie wsparcie mi to daje, chociaż to tylko net i w ogóle. To bardzo cenne dla mnie! :)

małolata ucz się bo zostaniesz bez klasy:):) Podobno dzisiejsze lekcje to nic tylko się zaziewać.Mało jest nauczycieli pasjonatów którzy pragną zaszczepić wiedzę uczniom a jak się taki trafi to młodzież mówi o nim nawiedzony:(

aminka: STOOO LAAAT!!! I weź no dziewczyno idź na jakieś urodzinowe balety, poszalej i olej buraka! :)

P.T. Aaa,to rozumiem,bo dziś nikt na kogucie nad Krakowem nie przelatywał:) Jak będziesz przelatywać to patrz uważnie będę machać chusteczką:)

Gość pseudo pseudonimka
ja również urodziny w tym tygodniu mam i będę ryczeć bo nienawidzę tego dnia i gdy mi przybywa lat :)

Nie myślisz, że mogło być to dziwne ? Latanie nad miastem z lotniskiem ? Wieża zgłoś się lecę na kogucie w korytarzu 1-5-1 over ^^

Gość malolata z klasą
silvergold zgadzam sie z twoja wypowiedzia nauczyciele nie maja teraz zadnego autorytetu

P.T. Oj tam,oj tam.... Pewnie znalazłby się jakiś korytarz powietrzny nad miastem. Będę w przyszłym tygodniu na Balicach to złożę podanie o ten przywilej.Będziesz sensacją na skalę światową:):)