Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy komuś zdarzyło się oszalec z braku faceta?

Polecane posty

Gość ovoce a zelenina
Tobie na pewno.

Gość Ameba1987
Tobie. Tylko :classic_cool:

Gość gfhkjk0099987665
nie kazda jest nimfomanka:O

Gość gfhkjk0099987665
a kto powiedzial ze choroba???

zapytaj violetty villas, chociaz bez szklanej kuli to moze byc trudne

Gość wiele kobiet
jak nie większość, potrzebuje najpierw chłopaka, a potem mężczyzny, bo bez drugiej połówki się "duszą", nie potrafią w pełni funkcjonować. I nie chodzi tu tylko, a w przypadku nastolatków (tych mądrych, rozsądnych z rodzin nie-patologicznych) w ogóle o seks. To nie jest najważniejsze i konieczne. Chodzi o bliskość, bycie z drugą osobą często, oparcie, wsparcie. Wiele dziewczyn tak ma, a potem kobiet, więc fiku nie jesteś sama. Normalne kobiety potrzebują mężczyzn i vice versa. Czy oszaleć? Może to za dużo powiedziane, ale w momencie dojrzewania się płacze, szlocha, ciężej skupić się na nauce, czuje si ten brak - ten nieokreślony (dla osoby dojrzewającej) brak chłopaka. To też hormony. Więc jeśli rozmarzenie, tęsknota za chłopakiem, za pierwszym czy kolejnym uczuciem, miłostką nazwać szaleństwem, to tak - można oszaleć z tęsknoty za chłopakiem czy mężczyzną.

Dlatego solidaryzuje sie ze wszystkimi które nie mają w ogóle i wariują. :P Ja nie bede zgrywać nie wiadomo kogo i przyznam, że chłopa potrzebuje. To już mniejsza w jakim celu, ale chłop to jednak chłop :D. Nie zastapi go ani wibrator, ani koleżanka. A typem "singielki" nie jestem, lubie dzielić życie z 2gim człowiekiem, wiec troche mnie boli, że on jest teraz dalej niż blizej.

Gość dissolved girl
Ja z braku faceta odczuwam raczej błogi spokój i równowagę ducha :D

fiku, ty już oszalałaś. widzę, że szykuje się jubileusz trzysetki. będzie torcik? :classic_cool:

To może ja sie załapie na torta? :D:D aminka- gdzies tam coś tam mi sie przeczytało, że twoje świeto dziś, wiec wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń 🌼

@fiku mikuuu przygarnij do domu bruneta, zajmij się nim, jak kotem, nakarm go, wyczesz, podrap po brzuszku, zapewne odwzajemni miłość swojej Pani i zacznie Ci mruczeć na kolanach :)