Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy komuś zdarzyło się oszalec z braku faceta?

Polecane posty

setunia: po wczorajszym smsie "nie wiem czy przyjade bo samochod z wujkiem jedziemy rejstrować" nie napsial nic. Czekam tak, bo czekam niestety. Nic sie nie odezwal. :|

Gość beznamientny
dzisiaj w telewizji usłyszałem że większość bezdomnymch to mężczyźni i więcej mężczyzn niż kobiet umiera bezpotomnie do tego kobiety mają lepszy orgazm

Gość aaaaaasia
mi

setunia: Wiem, wiem, pamietam :) Wczoraj jeszcze tylko napisalam, ze rejstrowanie samochodu nie trwa cala wiecznosci i zawiodlam sie. Tylko tyle. od rana nic. Ani sms'a, ani tel.. Chociaz zyczenia wypadaloby zlozyc.. No ale etraz siedze jak na szpilkach i slyszac kazdy zatrzymujacy sie samochod pod moim domem, lece sprawdzic czy to moze On.. Nie bede do niego pisala, bo przeciez to nie ja mam sie prosic zeby laskawie do mnie przyjechal.. :)

Gość Karimatita
Ja od marca nie mam faceta i kolezanki twierdza,ze zaczynam glupiec.Aczkowiek wole byc sama niz byle z kim :o Fiku miku widze,ze obie mamy slabosc do brunetow ;d 🖐️

Gość Karimatita
Z byle kim *

Gość Karimatita
Bruneci lepsi :P Bondyni kojarza mi sie z imieniem Pawel, do ktorego mam mega pecha :D

@fiku mikuuu oj, różne już pozycje widziałem w wykonaniu tegoż sierściuszka. Najlepsza, kiedy zasnęła uczepiona pazurami do oparcia fotela :)