Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla dziecii

macie juz kurtki na zimeee

Polecane posty

Gość dla dziecii

z jakiej firmyy?

Gość LaMania
my mamy dwie. jedną Marquita szarą ze spodniami w komplecie. i jedną zieloną "narciarską", ale może być przyduża

Na zimę??? Nie! Nawet na jesien na dobra sprawe nie kupilismy jeszcze, tydzien temu wrocilismy dopiero z wakacji, jakos powoli sie ogarniamy. Na weekend planujemy zakupy ciuchowo-butowe dla dzieciakow.

ja jeszcze nie mam na jesień :D bo ta z wiosny juz ma za krótkie rękawy, dopiero się rozglądam na allegro, a nie sorrki mam! kupiłam w tamtym roku kombinezon Tchibo, wtedy okazał sie za duzy- jak ze starszego brata, terwz będzie dobry. Tylko te kurtki Tchibo takie jakby wiatrem podszyte, nie wiem czy nie jest za cienka jak na zimę i czy nie trza będzie dokupić drugiej grubszej....

Gość Ja kupiłam w sobotę
z KappAHI Cieplutka,wygodna.

Gość Daghanm
Płaszcz po dziadku. :3

Moje chodziły w tchibo i ciepło im było. Zakładałam bluzeczke z krótkim rekawem, na to bluzka z długim i w bardzo zimne dni polarek, rajstopy. No i spodnie i kurtka tchibo i jazda. Bardzo wygodnie, snieg sie nie dostawal nigdzie, kaptur dobrze chronił, zadowolona byłam z tych kombinezonów.

trolosa nie musiałaś żadnej polarkowej bluzki zakładać dziecku pod ta kurtke tchibo? wystarczy bluzka bawełniana na dlugi rękaw i było mu ciepło? pytam, bo jakaś sceptyczna jestem do tej kurtki i mam wyobrażenie, że jak zima to kurtała musi byc gruba ;)

Powiedzmy... Mania ma taką cienszą (poźno jesienna) z HM z zeszłego roku i cieplutką puchowkę Next i kombinezon Tchibo w ktory musi się wbić bo nie mam zamiaru kupowac jej nowego :P no i ma korzuch taki wygrzebany na strychu po mnie jeszcze, cudny :D K. ma jakąś przejściowkę z lidla i kombinezon Tchibo w który wchodzi bez problemów Z ma kurtkę z zeszlego roku kupilam rozm 18-24 i robila jako plaszczyk teraz bedzie kurtką. Chyba z reala jest albo z jakiegoś innego marketu, procz tego ma po mani jakąś puchówkę 5.10.15 i kombinezon jednoczesciowy też jakiś nieznany, kurtkę cheeroke i spodnie ocieplane wójcik, futerko ze smyka. W sumie to ma baaardzo dużo ciuchów. Planuję kupić Mani tylko cieply plaszczyk taki do sukienki i kozaczków a tak to tej zimy wiecej kurtek prawdopodobnie nie nabędziemy... prawdopodobnie bo u mnie to się dosć szybko zmienia koncepcja jeśli chodzi o ciuchy ;)

mnie tez sie te tchibo wydawaly za cienkie ale one dobrze cieplo trzymają. Na prawdę grzeją i nie jest w nich ziemno. Bardziej mi sie w puchówce z Next trzesla Mania bo ona zmarzluch jest niż w tych cienkich tchibo. Ja zaklądalam koszulke z krotkim rękawkiem i na to polarkową bluze i kurtkę.

Gość inesines666
Cześć. Ja wybieram się na zakupy do Magdalenki w Bochni w przyszłym tygodniu. Muszę kupić kurtki swoim dzieciakom. Ceny wszędzie z księżyca.. Ale tam w galerii powinno być taniej, zawsze tam kupuję, bo cenowo się opłaca w porównaniu z kupowaniem w dużych miastach.

Gość gdyby ktoś szukał dla chłopca
tydzień temu kupiłam małemu kurtkę buty na jesień jeszcze Czpaka szalik na zimę mam dla syna buty (2 pary ) 3 pary spodni narciarskich kurtka w planach zakupowych

Gość nalara
W tym roku nie musiałam kupować. Przyjaciółka dała mi kurteczkę Hi-Tec po jej synku. Chodził w niej 2 lata, ale wcale nie jest zniszczona. Podszewka też w porządku. Porządna rzecz.

Gość a sluchajciieee
Jesli chodzi o płaszcze dla was kobitki, to kupujecie takie cieplejsze wiecie zeby od razu na zimę było czy takie na jesień oddzielnie i na zimę oddzielnię. Wybieram się na zakupy jesienne i muszę pokupowac ciepłych rzeczy sporo

Gość matkapolkaswawolka
ja mam jedna dla synka

Gość matkapolkaswawolka
a wy

Gość miloinnn
milion-.-

Gość jjjj jj
jednom

Gość kreatywna nimfomanka
nie mam,ide jutro żebrac pod TESCO

a gdzie te kurtki Tchibo mozna dostac? bo mnie aktualnie w kraju nie ma wiec nie jestem zorientowana...

W sobotę byliśmy na zakupach rodzinnych i wróciliśmy bogatsi o kurtkę zimową dla synka i dla mnie :-) Też kupiliśmy rzeczy Hi-Tec, tak jak pisała nalara. Polecam, bo są ładnie uszyte, a w przypadku mojej kurtki ładnie przylega i nie jest taka "workowata" jak czasami to bywa z ciuchami od producentów turystycznych.

Mąż uparł się że nie może mi zabraknąć ubrań, więc mam: 2 futra, 2 korzuchy, 4 płaszcze i z 7 kurtek. :/ :o Chyba niepostrzeżenie zacznę je wydawać znajomym, ewentualnie uduszę go paskiem od następnego płaszcza. :/