Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskaal

w najnowszym słwoniku PWN pojawiło sie słowo tuskujesz tzn kłamiesz

Polecane posty

Gość to bez sensu........ .....
Ty tak serio czy tylko zgrywasz głupią osobę? i okazało się że to ty zgrywasz głupia osobe bo ja potrafię uzasadnić własne słowa w przeciwieństwie do ciebie:D:D:D

a nie podniosły się podatki od kiedy PO siedzi na stołku ? jedne się p[odniosły, inne zmalały bo na tym polega m.in. reforma gospodarki, reformy zwiazane z Unią itp.

Jak już mówiłam nie mam ochoty na dyskusję z lewakami dziś. Dziękuję. Dobranoc. nikt ci nie każe rozmawiać z lewakami. rozmawiasz ze mną a ja jestem liberałem.

Gość To dlatego że Tusk
naciągnął mosznę Kaczyńskiemu na słoik i powiedział mu, że dzięki temu wygra wybory. A Jarek nie może wygrać. :( A moszna boli :(

zaraz po podaniu trzech kłamstw Tuska o ktore wczesniej prosiłem.

Gość To dlatego że Tusk
naciągnął mosznę Kaczyńskiemu na słoik i powiedział mu, że tak moszna wygrać wybory. A Jarek nie wygrał. :( A moszna boli :(

ale na zachętę "Zdaniem ekspertów sytuacja finansowa samorządów zmusza je do szukania rekompensaty utraconych wpływów. Największym ciosem dla nich były zmiany w ustawie o podatku PIT, które w 2009 r. wprowadziły dwustopniową skalę podatkową - 18 i 32 proc. zamiast 19, 30 i 40 proc. Jak wylicza Związek Miast Polskich, tylko w 2009 r. samorządy straciły przez to 4,2 mld zł." http://tnij.org/r00m

To powiedz jakie podatki zmalały, a jakie się podniosły cwaniaku. W ogóle co to za reforma gospodarki, żeby ciągnąć od ludzi co raz więcej i więcej? Może nie jestem jakimś orłem w dziedzinie polityki, ale przynajmniej nie jestem głupia, żeby stać za Tuskiem czy Kaczyńskim np. I przez takich ludzi jak Ty (wyborców Tuska) jest jak jest w tej Polsce. Ja mam poglądy liberalne, ale wiem, że u nas jeszcze długo ten nieudolny socjalizm będzie. W ogóle śmieszny system.

no i co tam? jakoś nie widze trzech kłamstw Tuska.:D:D:D okazało się że nie ma? jak mi przykro że wyszliście na kłamczuszków i idiotki. :D

Jesteś liberałem ? haha dobry żart. Tylko, że Tusk to socjalista więc zastanów się :O

To powiedz jakie podatki zmalały, a jakie się podniosły cwaniaku. już podałem patrz post: 14:38 reszta po podaniu trzech kłamstw Tuska wrza z uzasadnieniem

Jesteś liberałem ? haha dobry żart. żart? bo? potrafisz uzasadnić własne słowa?

Gość afery tuskaaaaa
- hazardowa z próbą dorwania łapówki na partię za ustawę - kumple z PSLu i ich lody - syn tuska i cała sprawa amber gold - kłamstwa taska (sprawdź program wyborczy platfusów = TAM JEST O OBNIŻCE PODATKÓW) a kto podniósł VAT? święty mikołaj? - założenia budżetowe na 2013 z przed kilku miesięcy - już wtedy wszyscy poważni ekonomiści twierdzi, że są nierealne ale Vincent wie swoje. No i teraz będą na gwałt ratować budżet a w efekcie za miesiąc możemy się spodziewać ogłoszenia podniesienia podtaków specustawą

I przez takich ludzi jak Ty (wyborców Tuska) skąd wiesz że jestem wyborca Tuska? może zacytujesz taki mój post z którego to wynika?

a kto podniósł VAT? święty mikołaj? vat został podniesiony z powodu zapisów KONSTYTUCYJNYCH reszta to idiotyzmy które sobie wymyśliłaś

Powiedziaam Ci dlaczego Ci nie podam trzech. Dałam jedno zasadnicze. Gdybym siedziała w tym głębiej to bym wynalazła dużo więcej. Ale politykę mam zaledwie liźniętą, aczkolwiek na tyle, żeby wiedzieć na jaką partię głosować i co jest logicznie (jeśli chodzi o program).

Gość tusk sobie haratał wczoraj
w gałę z kumplami z TVNu a ludzie w kraj się sypie. Robi sobie 4 dniowe weekendy latając samolotem do zoneczki. Na ochronę BORową, + policja + śmigłowiec, jego haratania co tydzień w gałę idą setki tysięcy PLN. Bo on sobie musi z platfusami w piłkę pokopać.

to skoro nie znasz trzech kłamstw Tuska dlaczego twierdzisz że jest kłamcą? w naszym dzienniku przewczytałaś? :D

Wydaje mi się, że każdy by pomyślał, że jesteś wyborcą Tuska skoro za nim tak stoisz. Nic więc dziwnego, że tak sobie pomyślałam

Gość safhsafh;sfahsfah
3 kłamstwa tuska ------ prosze 1. jedno okienko 2. zmniejszenie liczby urzednikow 3. podatek liniowy generalnie obnizka podatkow- a jakos podwyzka wszystkoch zoboaiwazan 4.klamstwo smolenskie

Gość buah ahh h
"vat został podniesiony z powodu zapisów KONSTYTUCYJNYCH" podaj art konstytucji gdzie pisze o OBWIĄZKU PODNOSZENIA VATU. VAT podniesi bo wolą ciągle kręcić lody, rozdawać pieniądze, podnosic koszty działania urzędów a nie robić reformę administracji. Bo reforma się nie opłca bo nie będzie 100 dunduszy gdzie mozna na stanowiskach upchać kuzynów, dznajomych i inych działaczy 🖐️ więc nie pierdol

Jesteś liberałem ? haha dobry żart. żart? bo? potrafisz uzasadnić własne słowa? I przez takich ludzi jak Ty (wyborców Tuska) skąd wiesz że jestem wyborca Tuska? może zacytujesz taki mój post z którego to wynika? ?????????????

1. jedno okienko 2. zmniejszenie liczby urzednikow 3. podatek liniowy generalnie obnizka podatkow- a jakos podwyzka wszystkoch zoboaiwazan 4.klamstwo smolenskie pierwsze trzy są niezrealizowane (obietrnice) z powodu kryzysu światowego żadnego kłamstwa smolenskiego nie ma.

Gość safhsafh;sfahsfah
5.spadek bezrobocia 6.acta 7.

"VAT podniesi bo wolą ciągle kręcić lody, rozdawać pieniądze, podnosic koszty działania urzędów a nie robić reformę administracji." poczytaj Konstytucję i przestań opowiadac banialuki