Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskaal

w najnowszym słwoniku PWN pojawiło sie słowo tuskujesz tzn kłamiesz

Polecane posty

Gość rządy tuska to najgorszy
w sumie nic dziwnego jak TVN siedzi u nich w kiszeni. Starczy posprawdzać życiorysy pewnych ludzi powiązanych ze służbami.

o pensje miej pretensję do pracodawcy a nie Tuskaa pracodawca do kogo ma mieć pretensje, że pracownik ma pretensje o wypłatę, skoro pracodawca musi zabulić za tego pracownika? ZUS,NFZ, FP, FGŚP i podatek dochodowy ? Gdyby nie to pracownik dostałby o wiele wyższą pensję. Przecież pracodawca nie będzie dokładać za swoich pracowników.

Gość to bez sensu........ .....
a pracodawca do kogo ma mieć pretensje, że pracownik ma pretensje o wypłatę, skoro pracodawca musi zabulić za tego pracownika? ZUS,NFZ, FP, FGŚP i podatek dochodowy ? Gdyby nie to pracownik dostałby o wiele wyższą pensję. tak jest na całym swiecie i nic na to nie poradzisz. nic lepszego nei wymyślono. jak widze o zmyśleniach na mój temat jakoś nie chcesz rozmawiac. a ja nie lubie rozmawiac z ludźmi którzy zmyślają na mój temat i kłamią. no to

"I przez takich ludzi jak Ty (wyborców Tuska)skąd wiesz że jestem wyborca Tuska? może zacytujesz taki mój post z którego to wynika?"Twój post 14:44Ta wypowiedź sugeruje, że nie jesteś (a jak jesteś liberałem, a tak twierdziłeś to chyba nie jesteś? Nie powinieneś przynajmniej.) Teraz się pytam czemu nie jesteś i znowu to samo skąd ja wiem, że nie jesteś. Określ się gościu. Wydaje mi się, że masz schizofrenię.

Gość safhsafh;sfahsfah
w zadnym kraju w ue koszt zatrudnienie pracownika niejest tak wysoki jak w pl a zus dla przedsiebiorcow to masakra. w uk placi sie kilkanascie funtow tygodniowo!!!!!!!!!!!!!!

Gość tylko można reformować
administrację, obniżać koszty jej działania a nie tworzyć masę zbędnych funduszy, agend rządowych i innych bezsensownych sposób marnotrawienia mld złotych. Ale do ciebie to nie dociera.

"tak jest na całym swiecie i nic na to nie poradzisz. nic lepszego nei wymyślono.jak widze o zmyśleniach na mój temat jakoś nie chcesz rozmawiac.a ja nie lubie rozmawiac z ludźmi którzy zmyślają na mój temat i kłamią.no to "Owszem wymyślono coś lepszego. Widać nie wiesz tyle ile udajesz, że wiesz. Ignorant. Ja przynajmniej mówię na jakim poziomie jest moja wiedza polityczna. Przeczytaj sobie książkę Miltona Friedmana "Wolny wybór". I w ogóle co Ty pieprzysz, że jesteś liberałem jak nie znasz innego systemu prócz socjalizmu ? Jesteś śmieszny człowieku. Aż się wszystkiego odechciewa. Żegnam oschle, bo mi tylko ciśnienie podnosisz.

Gość w górę bo ważne
up

Gość gdzie taki system
istnieje? tylko w ksiazce?

Gość gdzie taki system
Owszem wymyślono coś lepszego. Widać nie wiesz tyle ile udajesz, że wiesz. Ignorant. Ja przynajmniej mówię na jakim poziomie jest moja wiedza polityczna. Przeczytaj sobie książkę Miltona Friedmana "Wolny wybór". I w ogóle co Ty pieprzysz, że jesteś liberałem jak nie znasz innego systemu prócz socjalizmu ? Jesteś śmieszny człowieku. Aż się wszystkiego odechciewa. Żegnam oschle, bo mi tylko ciśnienie podnosisz. w książce istnieje? i kto tu jest śmieszny??????

Gość gdzie taki system
I w ogóle co Ty pieprzysz, że jesteś liberałem jak nie znasz innego systemu prócz socjalizmu ? ciekawe gdzie to wyczytałaś? bo ja nigdzie czegoś takiego nie napisałem:D:D:D

Gość czy margirit się ośmieszyła?
TTTTTTTAAAAAAAKKKKKKKKKKK :D:D:D

Gość czy jest może margirit
???? :D:D:D

Gość gość urodzinowy 28
dodam kolejne tuskowanie: 'tylko debil bez prawa jazdy stawia fotoradary" no i oprocz calej sieci stacjonarnych fotoradarow mamy dodatkowo odcinkowy pomiar predkosci a takze jezdzace fotoradary inspekcji.Złodziejstwu niema konca.

Gość zzzzzzgfterwtgewtw
fgewtgwrtrgb6qb634q64435645t423

Gość oni nie kochają o.Rydzyka
Warszawska prokuratura odmówiła wszczęcia śledztwa po zawiadomieniu Fundacji Lux Veritatis w związku z decyzją KRRiT o rozłożeniu na raty opłat za koncesje dla podmiotów, którym przyznano miejsce na multipleksie naziemnej telewizji cyfrowej. O decyzji prokuratorów w tej sprawie poinformował rzecznik prasowy Prokuratury Okręgowej w Warszawie prok. Dariusz Ślepokura. - Analiza zawiadomień złożonych m.in. przez fundację prowadzi do wniosku, że opisane w nich zachowania członków oraz przewodniczącego KRRiT nie wypełniły znamion występku z art. 231 Kk, czyli przekroczenia uprawnień, ani też żadnego innego przestępstwa - powiedział prokurator. - Prokurator wskazał, że KRRiT jest kolegialnym organem administracji publicznej i działa w oparciu m.in. o Kodeks postępowania administracyjnego. Wydanie decyzji merytorycznej w postępowaniu administracyjnym stanowi realizację jej uprawnień - wyjaśnił prok. Ślepokura. Dodał, że "prokuratura nie jest organem, który ma oceniać merytoryczność tej decyzji" KRRiT; przysługuje od niej natomiast zażalenie na drodze administracyjnej.