Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskaal

w najnowszym słwoniku PWN pojawiło sie słowo tuskujesz tzn kłamiesz

Polecane posty

Gość safhsafh;sfahsfah
ale te 3 ktore wymienilam sa niezrealizowane od 1 kadencji!!!!!!!!!!!!1 TUSK to mafia i to sie wszystko rozleci

Gość znaczy z powodu
kryzysu podnieśli liczbę urzędników? A to dobre :classic_cool:

Gość to bez sensu........ .....
5.spadek bezrobocia to efekt kryzysu światowego

Tak. Żart. Potrafię uzasadnić. Stoisz murem za Tuskiem, który jest SOCJALISTĄ. A liberalizm i socjalizm to trochę co innego nieprawdaż? Złe uzasadnienie? Wg mnie bardzo dobre.

ale te 3 ktore wymienilam sa niezrealizowane od 1 kadencji!!!!!!!!!!!!1 kryzys zaczął się w 2008 roku czyli parę miesięcy po przejęciu władzy

Tak. Żart. Potrafię uzasadnić. Stoisz murem za Tuskiem, który jest SOCJALISTĄ. nie stoję murem za Tuskiem a on nie jest socjalistą.

A liberalizm i socjalizm to trochę co innego nieprawdaż? Złe uzasadnienie? Wg mnie bardzo dobre. żadne. bo w żadne sposób nie opiera się na moich postach a na twoich zmyśleniach.

Gość safhsafh;sfahsfah
wzrost gospodarczy z 2007/2008 odczuwalny przez kazdego zostal zabity i jestesmy tylko w dlugach kolejkii do sluzby zdrowia sie wydluzaja - pamietam jak pani kopacz mowila ze bedzie lepiej vat zostal podniesiony zeby ratowac dziure budzetowa wzrost ceny paliw - rzad nie zrobil zadnej interwencji pamietwem jak za rzadow pisu obnizono akcyze zeby ceny spadly tusk w kwestii ceny paliw nie zrobil nic umowa gazowa podpisana na niekorzystnych warunkach tajne spotkania tusk putin afera za afera a pieniazkai amber gold poszly na kampanie wyborcza

kryzysu podnieśli liczbę urzędników? A to dobre tak. krysys spowodował bezrobocie a zatrudnienie nowych urzędników powoduje spadek bezrobocia.

Gość KŁAMSTWA TUSKA CD
1. 4 * 15 % 2. Okręgi jednomandatowe do sejmu i senatu 3. obniżka podatków 4. autostrady na euro 5. inwestor dla stoczni szczecińskiej 6. tanie państwo itd...

Gość safhsafh;sfahsfah
ustawa o zwiazkach partnerskich gdzie jest????

wzrost gospodarczy z 2007/2008 odczuwalny przez kazdego zostal zabity i jestesmy tylko w dlugach bo wtedy zaczął się kryzys światowy. poucz się trochę.

to kim jest Tusk ? Czyż w Polce nie próbują (oczywiście nieudolnie) zrobić państwa socjalistycznego? Przecież jest socjalizm tylko wszystko kuleje. "darmowa" służba zdrowia, szkolnictwo, podatnicy utrzymujący nierobów to nie socjalizm?

Gość po pierwsze trzeba widzic jaka
jest sytaucja na swiecie, nie tylko czubek wlasnego nosa - kryzys oi zaciskanie pasa wszedziew, Polkska i tak malo go odczuwa. Po drugie - to juz Tusk nie ma prawa do urlopu? do wyjechania dokadkolwiekz zoną? ? Ja latam po swiecie, w Peru bylam , nikt mi nie patrzy, jaki mam samochod i co jem i czy ktos z mojej rodziny prowadzi blog o modzie. Strach, co by bylo, gdybym byla Tuskiem,

Gość KŁAMSTWA TUSKA CD
"tak. krysys spowodował bezrobocie a zatrudnienie nowych urzędników powoduje spadek bezrobocia." A żeby zapłacić pensję 1 urzędnikowi to musi na niego pracować 4 uczciwych ludzi :classic_cool:🖐️ którzy oczywiśce jak lemingi głosują na tuskomatołka

1. 4 * 15 % 2. Okręgi jednomandatowe do sejmu i senatu 3. obniżka podatków 6. tanie państwo kryzys światowy "4. autostrady na euro" są "5. inwestor dla stoczni szczecińskiej" był. to handlarz bronią kumpel Lecha Kaczyńskiego

Gość safhsafh;sfahsfah
8 lat zmarnowanych!!!!!!!!!!!!!!! chyba ze ta kadencja nie dotrwa do KONCA a najwieksze klamstwo to miejsca pracy dla ludzi powracajacych z emiogracji i zniesienie podwojnego opadatkowania ktore jest fikcja. przywiez pieniadze zarobione za granica i chciej je zainwestowac- najpierw musisz zaplacic podatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialo mniej ludzi wyjezdzac za granice a wyjezdza coraz wiecej bo tu sie zyc nie da sama jade niedlugo

Czyż w Polce nie próbują (oczywiście nieudolnie) zrobić państwa socjalistycznego? nie. w socjalizmie podmioty produkcyjne sa upaństwowiane a w Polsce współczesnej powszechna jest prywatyzacja. chyba nie znasz rzeczywistości

Gość safhsafh;sfahsfah
podobno pamietam jak dzis tuska na mapie europy ze bylismy jedyna zielona wyspa w tym kryzysie i wyszlismy z niego obronna reka!!!!!!!!! a co jak sie kryzys skonczyl to w polsce sie zaczal? to byla propaganda

"żadne. bo w żadne sposób nie opiera się na moich postach a na twoich zmyśleniach."Czasem wydaje mi się, że nie wiesz co piszesz. Ciężko zrozumieć co masz na myśli i czy czasem nie robisz sobie jaj. Co zmyśliłam? Że stoisz za Tuskiem? A nie? od razu się na mnie rzuciłeś, że Tusk nie kłamie, że są wyroki sądowe, że mam podać kłamstwa. To nie jest "stanie za Tuskiem" ? Wg mnie jest i nie wciskaj mi ciemnoty jakiejś. Skoro jesteś liberałem to wg Ciebie kto powinien rządzić w kraju ? I jak dla mnie to Ty wiele zmyślasz i przekręcasz. Najpierw coś mówisz, potem oskarżasz mnie o zmyślanie czegoś. Czytam to co piszesz i wiem co mówię.

Gość autostradyyyy
te co je chińczyki za pół ceny nie zbudowały? Albo teraz irlandczycy? Ty chyba kpisz :classic_cool:

podobno pamietam jak dzis tuska na mapie europy ze bylismy jedyna zielona wyspa w tym kryzysie i wyszlismy z niego obronna reka!!!!!!!!! mowa była o PKB jeśli chodzi o zieloną wyspę. i w tamtym etapie kryzysu wyszliśmy obronną ręką. porównaj co się działo w innych państwach czy co się teraz dzieje (grecvja, portugalia, włochy itp)

Gość safhsafh;sfahsfah
wystarczy ze widze ze mi od 8 lat pensja wzrosla o 10% a koszty utrzymania o 40

Co zmyśliłam? Że stoisz za Tuskiem? A nie? od razu się na mnie rzuciłeś, że Tusk nie kłamie, że są wyroki sądowe, że mam podać kłamstwa. tak samo rzuciłby się gdybyś podobne idiotyzmy zarzucała KAczyńskienu czy Millerowi.

wystarczy ze widze ze mi od 8 lat pensja wzrosla o 10% a koszty utrzymania o 40 o pensje miej pretensję do pracodawcy a nie Tuska

I jak dla mnie to Ty wiele zmyślasz i przekręcasz. OK. podaj dwa przykłady na taklie moje działanie

Skoro Tusk jest taki prawdomówny to czemu nie jesteś jego wyborcą? skąd wiesz że nie jestem? znowu zmyśl;asz?

Gość rządy tuska to najgorszy
rzędy od ostatnich 10 lat z tym, że mają najlepszy PR :O