Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NÓŻ

Kobieta idelana, uwaga bo zakochacie się w niej, ja się zakochałem.

Polecane posty

"nie wiem też czym się różnią przerysowane blondynki czytające pudelka od facetów interesujących się biernie sportem." :D:D:D:D:D:D:D Zajebiste porównanie. Też nie rozumiem Piwożłopaczy drących mordę na gości w krótkich spodenkach ;)

A widzisz. Różnica jest taka że inwazja z Afryki nastąpiła 100 tys lat temu natomiast migracja ludów aryjskich około III tysiąclecia pne. Byli to ludzie zajmujący się głównie hodowlą bydła, żywiący się głównie mlekiem i jego przetworami. Stąd to w europie rozpowszechniona jest tolerancja laktozy, A neandertalczycy, cóż. Wszyscy, czyli biali, azjaci, avborygeni, mamy zaledwie 4% ich genów . . . Poczytaj więcej . . .

efjhkgbhjad- W rowerze minie nie pokonają w ilości km w stanie rocznym, a po za tym też dobrze gotuję i roślinki także choduję, a kobieta mi zaimponowała, bo jest ładna, ma fajną pasję i się uśmiecha nie głupio, to dziś żadkość, mało dziś można spotkać fajne dziewczyny z pasjami, do tego normalne na umyśle.

Eald_Syhter-Czemu murzyn niema genów Neandertalczyka nawet w 1% a Europejczyk ma ich ok 50%? Widać że z nauką antropologiczną nie miałeś do czynienia, więc o czym chcesz z mną gadać? O tym co poczytasz na wikipedi? Dzieciaku, poczytaj trochę książek, nie koniecznie w języku polskim i wtedy możemy pogadać o antropologi Europejskiej

Gość gość urodzinowy 28
ma talent ale z wygladu średnia, daję 7/10

Kurwa, ona jest piękna, ja pierdole, jak to możliwe że tak piękne kobiety się rodzą?

Gość baszarteg ;)
Ladna nafet ale miecza nie hapneła (a w cyrkó hapiom od dawna)

Gość arkadiuszonyszko
co to kurwa za babsztyl?

ona jest piekna???????? masz racje, ze tylko jakis malenki procent jest takich ,,gwiazd" bo czarno widze swiat posrod takich kobiet. a szabelka wymiata super, przyznaje :)

Widać że kobiety jej zazdroszczą przede wszystkim urody, ale takiego noża to tylko ona mogła by zdobyć i go wychować :)

Gość ale to dobrze, że jak to się
mówi każda potwora znajdzie swojego amatora:) w końcu o to chodzi, piękno jest subiektywne, liczy się wnętrze i pasja

Czemu ją kobiety tak nienawidzą i chcą wmówić że ona jest brzydka?

bo widać ktoś ma inny gust niż Ty dlaczego Ty chcesz wmówić, że ona jest piękna? ja wolę delikatniejsze kobiety i mam do tego prawo, a Ty masz prawo do lubienia takich tak samo Ty możesz uwielbiać kolor zielony a ktoś inny uważać go za paskudny, i kto ma racje? nikt, bo każdy ma prawo do swojego zdania

http://www.youtube.com/watch?v=_OuaMsaSiQU mi się ta bardziej podoba, co z tego, że nie świeci tyłkiem, jest naturalniejsza dla mnie i zgrabniejsza, jak już przy mieczach zostajemy

ale to dobrze, że jak to się-Gust gustem, ale nie można jej nazwać brzytkiej, czy też nieatrakcyjnej, to ten typ kobiety za którymi faceci się oglądają, nawet z mną by zrobiła to co chciała, czego kobiety z tego forum przeboleć nie umieją i dlatego na nią plują, bo na nie nikt nie zwróci uwagi.

fajniej się rusza i naprawdę się skupia a nie wdzięczy do kamery a skad wiesz jak wyglądają kobiety z forum? nie masz zielonego pojęcia, to, ze komuś coś się nie podoba nie oznacza nic po za tym, ze mu się to nie podoba. ale Ty zawsze musisz się pomądrować co? z Twojego linku nieatrakcyjna nie jest, ale do łóżka bym z nią nie poszła, z tą drugą i owszem

ale to dobrze, że jak to się-Nie docieniasz Noża, mam foty większości kobiet z tego forum, mogę ich śledzić po IP, wiec wiem kto pisze poniektóre komentarze, nie doceniasz prawicy.... A do łóżka to chodze nawet z psem, mimo że seksualnie posrzegać go nie można, jak rodzić chodzi do łóżka z dzieckiem czy to znaczy że jest pedofilem?

tak, jak się uprawia seks z dzieckiem to jest się pedofilem:O a z psem zoofilem:O i to miałam na myśli o pójściu do łóżka znamy my tu Twoje bajery więc skończ pitolić o Twoim śledzeniu po IP bo to się robi śmieszne, próbujesz być groźny ale Ci to żałośnie wychodzi

ale to dobrze, że jak to się-Tak sądzisz? Wiem że masz imię na K, ale nie powiem dalej, bo kultura mnie obowiązuje, chce ci tylko udowodnić że wiem kim jesteś, wiec nie próbuj mnie zniszczyć na tym forum, bo dobrze wiesz że możemy się nawzajem wykończyć.

zajebista jest! wygląd jak wygląd, ale wymiata z tymi mieczami. i stylizacja na wiadomą grę świetna :)

Gość Taka samotna
Przecież ta kobieta z filmu nie robi prawie nic. Macha nożami zupełnie bez ładu, słabo rusza biodrami dla mnie jest całkowitą amatorką. Tylko mnie nie bij...:)

Taka samotna-Gdybyś ty tak machała i tak wygladała to byś na pewno samotna nie była.

Gość Taka samotna
Nie zmienia to faktu że ta kobieta jest laikiem, sama chyba się uczyła tych ruchów. Ona nie ma pojęcia jak się obchodzić z tym co trzyma w rękach. Te fikołki, które robi są słabe.Urody jej nie oceniam bo nie jestem facetem.

Nie zmienia to faktu że pewnie na samotność nie narzeka i ma pewnie całą rzeszę facetów u nóg, czego tobie brakuje, mimo że pewnie jesteś dużo "Lepsza" od niej

Gość Taka samotna
Nie zazdroszczę jej. Jak ma ona takie powodzenie jak piszesz, to jej gratuluję. Nie ona jedna i nie ostatnia.

Gość trochę to żałosne
taki typowy filmik dla facecików nerdów co całe dnie pierdolo w jakieś world of warcrafty czy inne takie. Idź sie chłopcze lecz

Nie gram w gry, za stary jestem. Ale widzę że was zazdrość zżera że faceci się nią zachywcają a na was nawet menel już nie spojrzy. Kurde, czemu was tak to boli że ona jest ładna i uzdolniona? Czemu kobieta musi tępić drugą kobietę, pozbywacie się konkurencji czy jak?

Gość mkm n
ladna, ale idealna? nie. :P zreszta ideal to pojecie wzgledne.. ;) PS. moglaby schudnac z brzucha :P