Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość divorcee 87

Zdrada na kawalerskim, rozwód.....

Polecane posty

Gość divorcee 87

Muszę się komuś wyżalić :( Pół roku po ślubie.... jestem rozwódką :( Mam 24 lata, mój ex-mąż 30. Byliśmy razem 6 lat. Zdradził mnie na swoim wieczorze kawalerskim. Wszystko był cudownie, ja z koleżankami miałam paniejski w klubie, popiłyśmy trochę potańczyłyśmy, dostałam prezenty na noc poślubną. Super się bawiłyśmy, typowo babska impreza, żadnych facetów. Za to ten sukinsyn spił się prawie do nieprzytomności a jakaś obca baba robiła mu loda. Wszystkiego dowiedziałam się po podróży poślubnej. On był w pracy a ja z koleżanką szukałyśmy w domu płyty ze zdjęciami z wakacji. Znalazłam jakąś niepodpisaną płytę i odpaliłyśmy ją w kompie. To co zobaczyłam zbiło mnie z nóg. filmiki i foty z kawalerskiego. na jednym filmiku widac jak siedzi prawien ieprzytomny na krzesle w klubie a jakas zdzira robi mu dobrze ustami, jego koledzy zadowoleni krzycza i klaszcza zeby sobie uzyl ostatni raz. masakra, jestem swiezo po rozprawie. żyć mi się nie chce. Facet któemu ufałam, kochałam zrobił mi coś takiego. Jestem załamana., )

Gość takmaja
chciałaś to masz. Trzeba było myśleć głową i wybrać normalnego faceta

Gość CZŁONEK_Forum
No nie przez loda się rozwodzić ? Przecież jej nie bzykał!

Gość divorcee 87
Skad maialm wiedziec ze cos takiego wywinie? zawsze by l spokojny, odpwoedzialny, dzuo pracowal zeby m izapewnoc wszystko czego chcialam. nigdzy nie zwracal uwagi na obce panienki.

Gość niepewna czy zaraz mama
wspolczuje..a czemu twoj facet trzymal takie zdjecia w domu? znaczy dobrze dla ciebie ze sie dowiedzialas.. nie chcialabym zyc w niewiedzy ze moj facet mnie zdradza...i tez bym nie wybaczyla..

Gość divorcee 87
Przecież jej nie bzykał! tak czyli loda mozna wybaczy bo jej nie wsadzil????? dla mnie oral to cos bardziej intymnego niz wsadzic wyjąć

Gość Kinga_bielsko-Biała
hmm.. właśnie. Przecież sie nie kochali. On nawet pewnie nie wiedział co jest grane. Nie zrobił tego świadomie. Jak sie tłumaczył? Nie walczył o Ciebie?

Gość divorcee 87
nie wiem czemu trzylam to w domu, moze chcial zebym sie dowiedziala ale sam bal mi sie powiedziec, zrobilam potem mu awanture to plakal, ze nic prawie nie pamieta z tego wieczoru, ze bym tak pijany jezu :/

Gość po hamerykaśku chcieliście
to macie tą swoją Hamerykę:D

Gość Alina vagina
Jak jest przystojny to prędzej czy później by cię zdradził i czy spokojny czy awanturnik nie ma większego znaczenia :)

Gość Kinga_bielsko-Biała
i to był jedyny powód rozwodu??

Gość gość urodzinowy 28
koles byl nieprzytomny a ta dziwka jak sie dowiedziala ze to przyszly mąż to jej ambicją bylo zeby go wykorzystac.Mysle ze to wina jego kolegow.

Gość divorcee 87
Kinga_bielsko-Biała to hcyab nie jest wytlumaczenie ze przeciez seksu nie bylo, skad mam miec pewnosc ze akurat potem sie nie bzykali a nie bylo to tlyko filmowane? nie uierze mu w ani jedno slowo walczyć walczył, nie chciał się zgodzic na rozwod ale zagrozilam ze zrobię z tego aferę i rozpowiem u niego w pracy (a pracuje na wysokim stanowisku w powaznym przedsiębiorstwie ), że puszczę film w necie. Sznatazowalam go. Nigdy nie wybacze czegos takiego :( Przedstwailam w sadzie film i foty jako dowod. Do tej pory lazi z kwiatami, przysyła prezenty i mysli ze zapomnę o tym. wywaliłam go z mieszkania. Po prostu nie mogę na niego patrzeć. gość urodzinowy 28 Wina kolegów? Nikt mu nie kazał zachlac się tak, że nie panował nad sytuacją.

Gość jestem wartka
Co z tego że byl nieprzytomny? W ogole to co to za kumple-idioci ktorzy patrzyli jak facet robi w konia swoja przyszla zone. Ciesz sie ze nie jestes juz z takim bezmyslnym kolesiem, bo pic tez trzeba z umiarem i zadnym wytlumaczeniem jest kawalerski.

Gość divorcee 87
Alina vagina Tak jest bardzo przystojny, ma powodzenie. Ale nigdy nie było sytuacji zeby zwracał jakąs uwagę na inne. Zawsze mówił że owszem patrzy na kobiety ale i tak ma najlepszą w domu. Przez prawie 6 lat nigdy nie bylo sytuacji zeby wyjezdzal sam, lub tylko z kumplami zawsze bylam z nim bo chcial zebym z nim jezdzila. Nigdy nic nie ukrywał. A tu taki kwaitek :/

Gość CZŁONEK_Forum
Po pijaku się nie liczy :)

Gość Jenniferrr2r3
jak nie było anala to znaczy że jej nie kochał

Gość waskie usta, duzy nos
dlatego nie popieram kawalerskich, panienskich zreszta tez nie bylam na 3 panienskich i co prawda zdrady jako takiej nie bylo, ale dziewczyny przyssawaly sie do wolnych facetow, faceci wolni przyssawali sie do nas, panny mlode zawsze najbardziej chetne i napalone chociaz ostatecznie potrafily powstrzymac instynkty, laski najebane do granic mozliwosci, pokazywanie dup w klubie, cyckow, bo to przeciez panienski, taniec na rurze ktory osobiscie lubie ale nie w momencie kiedy wiesza sie na rurze pijana panna mloda i widac jej doslownie wszystko wlacznie z majtami wpijajacymi sie w krocze i sznurkiem od tampona .. ;)

Gość julka19x
moze daj mu ostatnią szanse, ale pod warunkiem ze juz nigdy nie spotka sie z tymi frajerami.Troche szkoda faceta,widzisz sama ze bardzo zaluje tego co sie stalo,a przyjemnosc raczej kiepska byla bo i tak nic nie pamieta.

Gość himalajaa
ohyda, dobrze ze zadnego syfa nie przywlókł do domu. dobrze ze sie rozwiodlas, puszczalski puszczalskim pozostanie

Gość wklejona
Straszne, szczerze wspolczuje i rozumiem Twoj bol i rozpacz, ale mimo tego trzeba szukac jakis plusow;) Rozumiem ze to po slobie dosyc wczesnie , ale musisz dostrzec plus....lepiej teraz niz pozniej.KOchalas go, on pewnie Ciebei tez, ale nie tak jak powinien narzeczony, maz. Zobaczylas jego oblicze, nie mozna mu bylo ufac, na niektorych tak alkohol wlasnie dziala. ZOstal sam i mu dobrze, nawet nie ma przyjaciol, bo Ci wszyscy koledzy ktorzy to nakrecili i mu dopingowali zamiast to przerwac i sprowadzic go na ziemie skoro na drugi dzien bierze slob.... a Ty rozpoczniesz zycie na nowo.Zajmij sie soba;) umilaj sobie czas jak tylko mozesz, wakacje, zakupy, kolezanki;) nie siedz sama w domu , buziaki;)

Gość wklejona
niewazne,, co prawda beznadziejjni koledzy, wazne co sie stalo, a tego nie cofniesz....

Gość divorcee 87
jestem wartka dokladnie tak samo uwazam. pic trzeba umiec a nie nigdy nie mial zakazow, a zachowal sie jak pies spuszczony ze smyczy ci kumple to byli zaproszeni jeszcze ze studiow, sama "kawalerka" :/ on pierwszy mial sie hajtać julka19x nie moge dac mu szansy bo sie boje, pewnie jakbym rozmawiałą z nim zacząłby znów mnie przepraszać to ksończyłoby się tak ze pewnie bym uległa a tego nie chce była umowa, jeden skok w bok mój albo jego i koniec moze gdyby mi sam o tym powiedział byłby szczery ale teraz... kurde serio ja mam teraz ochote isc i sie z kim puścić, tak żeby wiedział żeby było mu tak cholernie przykro jak mnie, wiem ze to glupie wklejona zaczne martwic sie o siebie ale msuze troche ochlonac, jestem dzien po rozprawie Straszne to było, ja płakałam on wyglądał jakby mu rodzina umarła. Jego rodzice ze mną rozmwiali, współczuli, nie chcą z nim mieć kontaktu, został sam.

Gość znajomaaaaaaa
dobrze zrobilas..nie ma wytlumaczenia na takie zeczy co z tego ze nie pamieta na pewno koledzy mu przypomnieli..a po pierwsze to dorosly czlowiek trzeba bylo sie bawic z umiarem..i co to wogole znaczy ulzyj sobie ostatni raz przeciez nie byl singlem...

Gość koniec już nie wiem
87 to Twój rocznik?

Gość divorcee 87
koniec już nie wiem nie mój rocznik to 88, 87 tylko wpisalam w nick

Gość wklejona
rozumiem Cie, dlatego trzymam kciuki abys za jakis czas pojawil sie na Twojej twarzy usmiech;)

Gość niepewna czy zaraz mama
niewazne ze byl pijany.. ja bym swojemu nie wybaczyla..na sama mysl ze przede mna bzykal inne i inne mu loda robily jestem zla..chociaz wiem ze to normalne..tez mialam innych przed nim..ale nie wyobrazam sobie zeby inna go chociazby pocalowala..nie mowiac o lodzie kiedy juz jest ze mna..az mi sie cos zrobilo jak sobie pomyslalam..

Gość divorcee 87
wklejona dzięki, nawet nie wiem ile to dla mnie teraz znaczy,. znajomi co prawda poklepią po ramieniu a i tak potem mowią przy mnie "pamietasz jak byliśmy ty i P. gdzies tam?" jak wiedzą zen ie hcce o nim slyszec :/ albo namawiaja zeby msie nim pogodzila bo taka fajna para z nas byla :/