Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noonewants

Nikt mnie nie chce,nic dla nikogo nie znacze..

Polecane posty

Gość gość
Powiem tyle - ja cale zycie sie za wszystko winie... nigdy nie bylam wystarczajaco fajna w niczym zawsze musialam udowadniac ze dorownuje innym lub rywalizowac zeby wyjsc na ta lepsza - nigdy nie bylam ta lepsza tak po prostu bedac soba dla nikogo... po latach dluuuugich mnie dopadlo i po prostu mi odbija - dolek wzial juz nade mna gore - i tak mysle ze wytrzymalam dlugo... czas odejsc i nie walczyc - jak juz sil brakuje to i walka z gory przegrana...

Gość gość14
Nie musisz z nikim rywalizować masz być sobą. Jesteś jaka jesteś i na pewno znajdzie się ktoś komu się spodobasz. Każdy z nas ma to coś tylko nie u każdego to widać musisz znaleźć osobę która to dostrzeże w tobie.

Gość gość14
Każdy z nas ma gorsze dni. Jeśli chcesz pogadać napisz maila odezwę się. Nie poddawaj się.

Gość gość14
Hej. Naprawdę bardzo chciałbym cię poznać może szczera rozmowa przyniosła by ci ulgę. Na pewno jesteś fajną osobą tylko nie trafiłaś na właściwych ludzi. Wiem ze masz teraz dołek życie jest okrutne ale są i miłe chwile i warto na nie czekać nie wolno się poddawać. Odezwij się a na pewno wspólnie coś wymyślimy.