Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matkoooookoko

siwiec u wojewódzkiego !

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze.,.,.,.,,.
nigdy mnie nie poznałaś stąd te domniemania . jutro znajdę to zdanie i sprawdzę gdzie było pisane ale mogę przeprosić juz teraz dla mnie to żaden problem rpzyznać się do błedu. więc PRZEPRASZAM.

Gość rychurych
nie jestes zazdrosnica no raczej TY nie chodzilas do szkoly, dalas sama linka czym dla ciebie jest syndrom pp a nastepnie potwierdzilas ze sie z tym zgadzasz, a teraz zarzucasz komus, ze sie uczepil, i slusznie sie uczepil bo pierdolisz glupoty a za chwile zaprzeczasz ze cos takiego w ogole powiedzialas

masz jeszcze stary "dedykowany" numer na komunikatorze ? to bądź tak łaskawa i wejdź. znalazlem to zdanie.

Gość ale ze coooo
nie jestes zazdrosnica chyba to ty masz jakis problem z brakiem edukacji, ja napisalam swoja opinie nt zachowania kuby, a ty sie dopisalas "no bo to jest PP" i za chwile podalas definicje, ktora ma chuja wspolnego z tym co ja powiedzialam. Skoro uwazasz ze on jest pp, robinsonem czy pokemonem- trzeba bylo napisac to oddzielnie nie cytujac mojej wypowiedzi

Gość vegeta ninja
haha ale jazda

wez kobieto przeczytaj uwaznie definicje nawet tak malo rozgarniety jezykowo osobnik jak ja rozumie o co hcodzi a ty nadal nie kumasz bo spodobalo ci sie jedno slowo. swoja droga z drugiej strony moze madralinska zrozumie ze nie zawsze kazdy tak jak ona doskonale rozmie definicje i wyrazy bo ludzie interpretuja cos inaczje :D

Gość Anerina
ja tam nie lubie ani siwiec ani wojewodzkiego, specjalnie po tej calej aferze go zostawili zeby sobie ogladalnosc podniesc

a tak wogole to chce jeszcze dodac ze skonczylam az podstawowke i jestem taaaka z siebie dumna, chce zaczac kariere tak jak natalia siwiec, zrobie sobie cycki i moze ktos na mnie spojrzy

a podszywja się do woli tylko popracuj jeszcze nad tym troche.

ale ze jak co ja pytam

no podszywie ty no przestaaan, dlaczego mi to robisz ty gagatku

Gość fgtrerwsdc
trzeba miec nieźle zryte berety, żeby do 2:30 siedzieć na kafe i opowiadać sobie o jakiejś lasce typu siwiec :P:P ale mega żal, widać, że niektórzy narzekają na brak zajęć :P moja rada, nie masz co robić??? To weź kij i po głowie się bij :P

Gość o matkoooookoko
a się temat rozkręcił ;-)