Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losuofiara

mam 22 lata i jeszcze nigdy się nawet

Polecane posty

Gość losuofiara

nie całowałam :( nawet nie wiem jak to sie robi, czuje sie jak przegraniec życiowy :(

Gość fochland
czy nie przyznasz się bez bicia do pocałunków z kotem ?

Gość losuofiara
tak masz racje, jestem brzydka tzn ja za taka siebie uwazam ale bylam dawniej kilka razy na randce i jak chlopak chcial mnie pocalowac to odrazu sie odwracalam i palilam buraka, poprostu balam sie ze wyglupie

Gość ale to dobrze, że jak to się
a z dziewczyną byś chciała?

ja rok starsza i też. nigdy nawet nic. chyba już tak zostanie, bo po co z kimś takim zaczynać, tłumaczyć od początku XD ale nie żałuję, mam większe problemy. pozdro

Gość losuofiara
nie nie chcialabym z dziewczyna, podobaja mi sie faceci ale strasznie sie ich wstydze, nawet w zwyklej rozmowie w 4 oczy zachowuje sie jak idiotka i marze zeby sie jak najszybciej skonczyla, jestem strasznie niesmiala i wstydliwa i to pewnie dlatego jest jak jest :(

Gość ale to dobrze, że jak to się
szkoda;)

Gość fochland
wiem, czasem łatwiej jest wagon węgla zwalić lub przerzucić niż kobiecie nogi umyć za jej pozwoleniem

ja jestem chora psychicznie i tym to sobie tłumaczę. poza tym facet, z którym chciałabym może chcieć podarł moje serce na kawałki i się ożenił :( so demotivating

Dziewczyny wiem jak się musicie czuć bo każdy potrzebuje partnera, to normalna rzecz :( sam już od dawna nie mam, watpie że któraś wytrzymała by ze mną, może teraz tak, ale na samą myśl że nic bym nie czuł po za pociągiem seksualnym, to tragedia. Jestem strasznym egoistą i jest mi z ty bardzo cięzko.

ja mam fobię społeczną więc mi łatwiej bo wprawdzie nie mam, ale nie lubię:)

Whedif ja sam niewiem co mam :p wiem że mam nawalone w głowie. Pełno osób mi to gadało że jestem stuknięty. Robiłem rózne rzeczy, przeważnie pod wpływem alko, ale i też po trzeźwemu. Uwielbiam się wydurniać i mam wywalone na ludzi :) ale strasznie mnie nerwuje że jestem egoistą.

JanuszZMłyna alkohol nie pomaga w takich rozterkach nie mówię o winku na smuty ale w dużych ilościach to jak dragi. nie pij tyle, chłopaku

Gość Jak masz sie meczyc
To co dla jednych jest brzydkie, dla innych jest piekne. W jednym miejscu bedziesz uwazana za inteligentna w innym nie. Nie znajdziesz akceptacji tam, to znajdziesz gdzie indziej. Po co masz isc na sile, na sile kogos zagadywac itp. Szkola czasu i kasy.

Gość Jak masz sie meczyc
Sory pomylil mi sie temat ;) przekaz jest taki, ze nie ma nic na sile a kazdy ma inny gust.

Whedif :) wiem. Nie piję już dłuższy czas. Mam już ponad 30 lat :D to chłopakiem już nie jestem, chociaz czasami sie zachowuję jak gówniarz. Ostatnio się zachwuję lepiej niż nawet za dziecka :) ciekawe na jak długo. Ciekawe keidy mnie dopadnie znów agresja, arogancja, chamstwo :(

no właśnie tak w gruchę ni pietruchę to było XD a jestem pijana także mam większą tolerancję na Wasze wpisy

"To co dla jednych jest brzydkie, dla innych jest piekne." Nie zawsze. Jak ktoś jest obiektywnie brzydki to nikt nie będzie mówił szczerze, że jest wprost przeciwnie. JanuszZMłyna - Dlaczego przeszkadza ci to, że jesteś egoistą? To niezwykle ważna cecha, dzięki której gatunek ludzki w ogóle jeszcze istnieje. Każdy jest egoistą (jeden częściej, ktś inny trochę rzadziej, ale każdy) i nie rozumiem czemu nadaje się temu taki pejoratywny wydźwięk.

Whedif a wiesz ile to razy mi się źle towarzystwo trafiło? sporo razy. Osobiście znam prawie samych wariatów. Agresywni, aroganccy, chamy itp itd.

wyjedź za granicę. ja nie piję wódki. XD alkohol kolorowy który nie szkodzi aż tak, ale mam słabą głowę. :classic_cool: