Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losuofiara

mam 22 lata i jeszcze nigdy się nawet

Polecane posty

Gość iza nowak
Dziewczyny nie lamcie sie! Ja mam 19 lat ale do18 roku zycia nie istnialo dla mnie nic poza matematyka. Jednak po kilku imprezach osiemnastkowych zmienilam troche podejscie do zycia bo zobaczylam ile mnie omija. Czulam sie strasznie z mysla ze nigdy nie mialam chlopaka, ba! ze nigdy sie nie calowalam.. wiem jakie to bylo uczucie. Ale juz te przezycia mam za soba. Bo zmienilam mastawienie. Jesli mam ci cos doradzic to po pierwsze uwierz w siebie! Jesli mowisz ze jestes brzydka i wierzysz w to, to na pewno nie pomoze.. idz do fryzjera, zafunduj sobie wizyte ukosmetyczki, zaszalej troche. Idz na zakupy, kup sobie jedna czy dwie sukienki. Wyjdz tak na spacer. Idz wyprostowana i miej podniesiona glowe. To serio pomaga. Bd czula wzrok facetow na sobie, a nawet nie bd musiala znim rozmawiac a od razu wzrosnie ci samoocena;)) Kiedy juz bd rozmawiac z kolega czy z sasiadem okoju uwierz w to, ze jestes czarujaca. Zapomnij o stresie i po prostu rozmawiaj z nim jak z kolezanka. Wyobraz sobie, ze jestes pewna siebie. Przeciez nie ma sie czego wstydzic, to czlowiek jak kazdy inny;) rownie dobrze to on moglby sie wstydzic ciebie. Jesli moge ci cos jeszcze powiedziec to umow sie z kolezanka i idzcie na impreze w miasto:) w klubach atmosfera jest inna niz w innyh miejsach. Kazdy jest anonimowy, przewazi poznaje sie czlowieka i juz nigdy sie z nim nie spotka. Jesli znajdziesz w klubie jakiegos fajndgo kolesia, ale takiego, ze czulabys sie na sulach aby z nim normalnie pogadac to po prostu usmiechnij sie do niego. Wtedy on podejdzie. Jesli rozmowa nie bd sie kleic to truno. Wrocisz wtedy do kolezanki a kolesia prawdopodobnie nigdy nie zobaczysz. Uwazam, ze kluby to idealne miejsce do zwalczania niesmialosci:) jesli chcialabys pogadac to napisz do mnie. nowak.izabela@onet.pl . Pozdrawiam! :)

Iza ma rację, a z drugiej strony rózni ludzie są w takich klubach, więc musisz uważać. Przejedź się z kimś na dyskę, to dobre rozwiązanie :)

ja nie chcę poznawać nikogo w klubie bo wiem jak to będzie wyglądało. ja najebana on najebany i gdzie tu zdrowy osąd :-P

Gość Iza Nowak
dlatego dobrze miec w pogotowiu kolezanke, która mimo wszystko będzie czuwać :)

Gość Iza Nowak
chodzi tu bardziej o przełamanie nieśmiałości niż poznawanie kogoś na serio :)

Zamiast pić, to sobie poćwiczę, kiedys ćwiczyłem sobie w domu różne takie pompki itp itd a teraz się zaniedbałem :d muszę sobie znów poćwiczyć, nabrać sił :)

ludzie nie miałam na myśli pójścia do łóżka tylko nie bardzo rozumiem jak mam dokonać oceny człowieka w atmosferze podchmielenia :classic_cool:

Whedif nie pij :p mnie tam jakoś nie ciągło na dyskoteki ja tam na mecze sobie jeździłem a potem na placu z ekipą piłem :D jakiś czas temu mnie ciągło na dyskotekę, ale mnie odciągło :D raptem kilka razy byłem na dyskotece w życiu, nie licząc szkolnych dyskotek :)

Elektronik poszedł umarł nie wiem co się dzieje :-P czyta nasze wypociny tylko w milczeniu

Whedif wyzyłabyś się w klatce MMA i od razu lepiej na serduszku :) na merwa robiłem pompki i pomagało a bez nerwów też moge robić

Bieganie jest głupie :D latanie samemu to by było to :D kiedyś chciałem umiec latac nadal chcę ale już nie tym sposobem :D podobno opętani latają tacy jak Cris Angel. Byłem pod wielkim wrażeniem jego występów i nadal jestem, ale już nie oglądam, zeby mnie nie korciło :D