Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5 złotych i 2 złote

Znowu nie poszłam do szkoły :( Leżę i płaczę - mam depresję :( Koniec wakacji :(

Polecane posty

Gość pani bezczelnego kota
a zreszta napisze jeszcze: "5euh46tjdghnt ty od kota a jak ta twoja próba samobójcza wyglądała? bo pewnie nałykałaś się APAPu hahahah" pewnie takowej wiedzy nie posiadasz, ale apap w nadmiernych ilosciach jest bardzo silnie toksyczny. tak, mozna sie zabic apapem 🖐️

5euh46tjdghnt pokaz mi post w ktorym napisalam ze ma zalosne problemy?

Gość 27latka w domu
11:14 [zgłoś do usunięcia] pani bezczelnego kota nie jestem jej mamusią jak jej zle niech sie pozali mamie, tacie, przyjaciolce, oni znaja lepiej jej sytuacje. [zgłoś do usunięcia] pani bezczelnego kota odnioslam sie tylko do tematu, a forum po to jest by wyrazac swoja opinie, czyz nie? I od zadawania pytań, proszenia o rady, wygadania sie, czyż nie? więc nie pisz, żeby pogadała z mamusią bo równie dobrze może to zrobić tu jeśli chce. A to twoje wyrażanie opinii było tak na prawdę kpieniem z jej problemu, co sama nazwałaś wprost.

27 latka, nie napisalam DO NIEJ nawet jednego slowa :O

Gość 5euh46tjdghnt
tak, witaminą c również :-D hahaha trafiona zatopiona! :-D Dobrze, że nie popiłaś płynem do mycia naczyń jak Waśniewska :-D

Gość 27latka w domu
do niej czy o niej, żadna różnica

trafiona zatopiona bo...? :O

wlasnie ze nie zadna.

Gość 5euh46tjdghnt
bo łykałaś apap jak gimbus i z bólem brzuszka trafiłaś pewnie na płukanie albo i nie i taka to twoja próba samobójcza błahahaha żałosne i jeszcze sie z problemó innych śmiejesz :-D

Gość andzia_b
Oj ludzie, dziewczyna sama najlepiej wie, jak się czuje. Jesli potrzebujesz pomocy - idz po nią. Jesli faktycznie czujesz, ze masz depresje to idż do psychologa. Poza tym, co znaczy znowu? Na rozpoczeciu i wczoraj tez nie byłaś?

Gość kremówa
zauważyły szanowne panie, że odbiegły nieco od tematu? :) teraz ta dyskusja przypomina coś w stylu "ja mam racje bo moja racja jest mojsza i jedyna prawdziwa" laski już tu dawno nie ma, ona tego nie czyta, bo albo matka wywaliła ją do szkoły, albo siedzi i płacze, albo to była kolejna prowokacja jakiegoś debila ot co

5euh46tjdghnt nie wiesz jak to wygladalo wiec nie komentuj bo na pewno nie tak jak opisales, nie smieje sie z jej problemow, napisalam: wskaz mi jeden post gdzie ja wysmiewam? a teraz sie odpierdol 🖐️

Gość 27latka w domu
a właśnie, że żadna. jak napiszesz "jesteś głupia" to zaboli tak samo jak napiszesz "ona jest głupia" jeśli wiadomo, że o tą konkretną osobę chodzi

Gość 5euh46tjdghnt
jaaaaasne :-D Jak ktoś na prawdę chce się zabić to go w szpitalu zostawiają, jak mojego sąsiada ty pewnie chciałaś tylko postraszyć i pokazać jaka to jesteś nieszczęśliwa muahahahahahaha

napisalam o braku hospitalizacji odnosnie szpitala psychiatrycznego, bo w takim nie bylam🖐️ nie bede ci sie tlumaczyc zreszta 🖐️

27 latka, wsiedliscie na mnie jakbym rzeczywiscie napisala autorce ze jest glupia i beznadziejna, a nigdy czegos takiego nie napisalam, odnioslam sie tylko do tematu, a nie do autorki!!! zejdzcie ze mnie wreszcie!

Gość 5euh46tjdghnt
a ja właśnie o psychiatryku pisze, bo do takiego trafiają niedoszli samobójcy no chyba że tylko straszą :-P

Gość gość
Jestem bardzo wrażliwy, za bardzo. W szkole byłem pod ciągłym strachem, przy tablicy zapominałem jak się nazywam, nie wiem czym to było spowodowane. Narzekałem na samotność, ale brak mi było odwagi do kobiet, kiedyś piękna dziewczyna, która bardzo mi się podobała przystawiała się do mnie ale wszystko zepsułem, potem tego bardzo żałowałem. Miałem też kompleks wzrostu 195 cm. Wydawało mi się, że ludzie mnie się boją. Lekarstwem na moje utrapienie okazało się oczyszczenie aury, które zamówiłem u polecanej osoby – http://moc-energii.pl od odprawienia rytuału wszystko zaczęło się poprawiać. Jestem pewniejszy siebie i zachowuje się normalnie.

Gość gość26
Szkola jest dla ciebie nie dla innych a to czy sobie poradzisz zalezy od ciebie niemile wspomnienia ze szkoly beda powracac ale glowa do gory I pomysl o swojej przyszlej pracy czy o takiej kiedys mazylas? Na nauke nigdy nie jest za pozno przemysl co hcesz od zycia I porozmawiaj z kims neutralnym komu bedziesz mogla wyzucic wszystko co ci lezy na sercu