Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atbatbatbhjhjh

recepty na tabletki anty help!!!

Polecane posty

Gość atbatbatbhjhjh

powiedzcie mi osoby które chodzą do prywatnych ginekologów... ja ostatnio robiłam badania wszystkie w styczniu no i dostałam recepty na te pół roku no i one mi się skończyły. wizyta u tej pani doktor kosztowała mnie 100 zł..powiedzcie mi czy teraz żeby iść tylko po recepty muszę zapłacić normalnie 100 zł?? :/ jak to jest u was.???

Gość 43trfg
tak, musisz zapłacić za wizytę skoro tak ona sobie liczy. nie możesz iśc na fundusz?

mój gin za wypisanie recepty bez badania bierze 30 zł (badanie kosztuje 100zł, recepta gratis)

Gość atbatbatbhjhjh
Jezu ale bez sensu..myślałam, że wypisanie tabletek będzie taniej... nie no mam tydzień czasu a czas oczekiwania do lekarza to dwa tyg... ale będę dzwonić dalej... na pewno gdzieś znajdę kogoś innego kto będzie wcześniej dostępny... w ogóle to czemu kurwa w tym państwie zjebanym tabletki anty nie są bez recepty.... żal po prostu..

Gość atbatbatbhjhjh
aha czyli jest szansa że by wzięła taniej ewentualnie..no 30 zł to jeszcze jestem w stanie zapłacić..

Gość 456uyhgfd
11:40 [zgłoś do usunięcia] atbatbatbhjhjh Jezu ale bez sensu..myślałam, że wypisanie tabletek będzie taniej... nie no mam tydzień czasu a czas oczekiwania do lekarza to dwa tyg... ale będę dzwonić dalej... na pewno gdzieś znajdę kogoś innego kto będzie wcześniej dostępny... w ogóle to czemu k**wa w tym państwie zj**anym tabletki anty nie są bez recepty.... żal po prostu.. bo społeczeństwo mamy debilne i taka laska jak ty łykałaby te tabsy jak draże z biedronki, bez kontroli i okresowych badań :-O

Gość pani bezczelnego kota
dlatego nie sa bo pewnie duzo kobiet by sobie same kupowalo a przeciez zeby je dobrac trzeba zrobic badania, nie kazda kobieta moze je brac, mozna sobie naprawde zrobic tym krzywde jak sa zle dobrane. ludzie bywaja bezmyslni.

Gość atbatbatbhjhjh
no to można by to było jakoś inteligentnie pomyśleć i dostawać od lekarza ginekologa jakieś kurwa legitymacje czy inny dokument na to że takie i srakie tabletki możesz brać.. co za brak pomyślunku..:/ przy kupowaniu tylko pokazać dokument który by np był na rok czy dwa lata i tyle

456uyhgfdI co Ci do tego, że idiotki łykałyby jak cukierki? Kraj powinien być wolny. Jak ktoś jest debilem to się nałyka i najwyżej kipnie- skutek-> będzie mniej debili. Państwo chce wszystkich na siłę uszczęśliwiać.

Gość 456uyhgfd
11:45 [zgłoś do usunięcia] margirit 456uyhgfd I co Ci do tego, że idiotki łykałyby jak cukierki? Kraj powinien być wolny. Jak ktoś jest debilem to się nałyka i najwyżej kipnie- skutek-> będzie mniej debili. Państwo chce wszystkich na siłę uszczęśliwiać. Najwyżej kipnie, a najniżej rozpierdoli sobie nerki i państwo będzie musiało płacić za dializy

"Najwyżej kipnie, a najniżej rozpie**oli sobie nerki i państwo będzie musiało płacić za dializy"Nie państwo, tylko podatnicy. Dlatego to chory system. Socjalizm.

Gość atbatbatbhjhjh
nawet z receptą można się nałykać tabletek więc nie wiem o co cho ?? :D tabsy są teraz dostępne przez neta bez recept...często ktoś odsprzedaje bo coś tam bo coś tam... jak ktoś b ędzie chciał to znajdzie sposób żeby dostać tabletki :] czy też znajomy lekarza czy inaczej... no ale nieważne.. szkoda, że za dramo nie wypisują tych recept skoro za tabsy sie płaci po 40 zł :/ uważam że państwo nasze jest chore... :) już samo to że tyle to kosztuje he he

Gość receptta na anty
Takie tabletki może przepisać nawet lekarz ogólny jak tylko powiesz jakie i jak długo je bierzesz. A do ginekologa państwowo nie ma zapisow i on też powinien przepisać

Gość atbatbatbhjhjh
no ja obdzwoniłam dziś 3 lekarzy i niestety byli bardzo mili ale kazali mi wcześniej dzwonić bo pracują na dwie zmiany i państwowo i prywatnie i każdy z nich oczywiście polecał się również prywatnie jeśli mi się spieszy :) jeśli nie to za dwa tygodnie :) poważnie..tez myślałam że nie ma zapisów.. ja dzwoniłam tylko do przychodni żeby się zaczytać w jakich godzinach przyjmują:) i sama jestem w szoku

Gość 456uyhgfd
11:50 [zgłoś do usunięcia] atbatbatbhjhjh nawet z receptą można się nałykać tabletek więc nie wiem o co cho ?? no nie dziwę śię że nie wiesz, jak nie czytasz ze zrozumieniem. nie chodzi o nałykanie się ich a o branie ich bez kontroli lekarza a tak by było jakby nie trzeba było chodzić do leparza po recepty

Gość atbatbatbhjhjh
a powiedzcie mi jak dłgo jest ważne RMUA??? jeżeli np zakończyłam pracę 18stego i z tym dniem zostałam wyrejestrowana i mam Rmua to ono jest jeszcze ważne ?? do kiedy?? orientujecie się ??

Gość atbatbatbhjhjh
też naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałam że po pierwsze tabletki trzeba by było iść do lekarza a potem tylko dokupować w ramach potrzeb :]

Gość 456uyhgfd
11:55 [zgłoś do usunięcia] atbatbatbhjhjh też naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałam że po pierwsze tabletki trzeba by było iść do lekarza a potem tylko dokupować w ramach potrzeb :] naucz się mysleć kurva, przecież to że kilka miesięcy temu było z toba wszystko ok nie znaczy, że tak jest nadal i raz na jakiś czas lekarz powinien się z toba zobaczyć a nie raz ci przypisze tabletki i hulaj dusza :-O

Gość atbatbatbhjhjh
Twoim kurwa mądrym tokiem rozumowania tylko ginekolog się tak martwi kurwa o nasz zdrowie :D ciekawe czy Ty robisz wszystkie badania dwa razy w roku..wzrok słuch krew itp :] wiesz to że dziś widzisz dobrze nie znaczy że za miesiąc będziesz widzieć wszystko :) każdy się martwi o siebie a nie myślisz że państwo się troszczy o Ciebie :d ha ha to wszystko jest dla kasy...ale Ty snuj sobie dalej o tym idealnym państwie w którym mieszkasz

Ja chodzę do takiego lekarza prywatnie, do którego po samą recepte można chodzić bez kolejki. Tzn idziesz w dzień jego "urzędowania" mówisz kobietom, że idziesz po samą recepte i na ogół problemu żadna nie robi. Oprócz tego na recepcji siedzi kobieta, która sama mówi, ze kto po recepte ten bez kolejki. nie trzeba się telefonicznie umawiać ani nic :)

Gość atbatbatbhjhjh
super :) dzięki Ci bardzo :) zaraz dzwonie do tej mojej, bo raz była taka sytuacje, że o jeden dzień się spóźniłam z receptą i mojemu facetowi dała normalnie i kazała przyjść właśnie jak będzie przyjmować. więc może i teraz tez wypisze. jak nie to będę kombinować :)

Gość 456uyhgfd
ja pierdole jaki cepski tok rozumowania :-D tabletki uszkadzają wątrobę idiotko dlatego trzeba ją regularnie badać, jak nie doświadczyłaś tego faktu, że lekarz nie chce dać kolejnej recepty bez badań kontrolnych to twój problem. poza tym nie zawsze muszą to być badania, czasem wystarczy zwykłą rozmowa gdzie lekarz się dowie jak pacjentka reaguje na tabletki i czy nie pojawiły się jakieś objawy, których nie można bagatelizować.

Gość 456uyhgfd
poza tym tępa strzało jak tabletek potrzebujesz za tydzień to trzeba było o tym pomyśleć i miesiąc temu skoro u ciebie takie kolejki, a nie na ostatnią chwilę i jeszcze mieć pretensje, idiotka :-O

Gość atbatbatbhjhjh
spierdalaj głąbie kapuściany !!! to moja sprawa pytanie nie dotyczyło kiedy mam się martwić tabletki...tylko o to czy się płaci tylko za wypisanie recepty u prywatnego gina !!! a kysz !!

Gość pani bezczelnego kota
"a kysz" argument nie do zbicia :D

Gość 456uyhgfd
Idiotka kurva, no idiotka :-D czego pytanie dotyczyło to wiem ( z resztą też debilne, bo skąd ludzie mają wiedzieć ile i za co bierze TWOJA lekarka?? ) ale w międzyczasie rozpoczęłaś wątek sensowności wydawania tabletek na receptę

Gość 456uyhgfd
12:24 [zgłoś do usunięcia] margirit 456uyhgfd Ty chyba jesteś jakimś tępym socjalistą co ? a ty chyba nie znasz definicji słowa socjalizm, co? :-P

Gość gretta bgarbo
Co za chory kraj, macie racje! mnie wkurwia też to ,ze żeby prowadzić samochód trzeba mieć jebane prawo jazdy, jebany socjalizm!!!!

Gość uyhoiuhi
a żeby być sędzią trzeba zrobić aplikację kurwa, co za gówniany kraj!!